Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 1. janvārim katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Arī 2020. gadā sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Centieties nepadoties slinkumam. Uzturēt tonusu šodien Auniem palīdzēs enerģiska rīcība un aktivitāte. Ja esat pret nopietnu fizisko slodzi, aprobežojieties ar vieglu vingrošanu. Arī pastaiga svaigā gaisā būs noderīga jebkuros laika apstākļos. Gara možumu jums sniegs tikšanās ar draugiem. Iespējams, kādam no viņiem būs nepieciešama jūsu palīdzība. Nav izslēgtas arī jaunas pazīšanās.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Diena piemērota sporta nodarbībām. Veiksmīgs laiks improvizācijai ar nestandarta lēmumiem. Daudzi Vērši labprāt ņems dalību draugu lietās. Iespējams, jums izdosies iegūt jaunus piekritējus kādai savai drosmīgai avantūrai. Savukārt, procesus, kas paredzēti ilgstošam laika periodam, šodien uzsākt nav ieteicams. Īslaicīga izdevība var pārvērsties ilgā atmaksā. Kaut gan visā visumā diena veiksmīga.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Bezdarbība Dvīņiem šodien nedraud. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzēs neko citu kā vien darboties,- ja ne savā, tad kāda drauga labā. Rezultātā diena var izvērsties pārpārēm darbīga. Iespējams, ka saņemsiet par savu darbu arī kādu pateicību.
Diena piemērota tehnikas un elektropreču iegādei, auto remontdarbiem un ārstniecības procedūrām. Sevišķi noderīgas būs gaisa un ūdens procedūras (ārstnieciskas vannas).

Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Jūsu skatījums uz partnerību šodien būs pavisam konkrēts. Romantisms tajā ies kopsolī ar pragmatismu. Šodien jums vajadzīgs draugs, partneris vai pavadonis nezināmajā. Šis nav slikts laiks piekritēju vervēšanai. Iespējams, šodien satiksiet piemērotu ceļabiedru kopīgiem ceļojumiem vai domubiedru savām nestandarta pārliecībām. Sievietēm- Vēžiem būs viegli atrast jaunu mīlestību.

Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Šī ir kolektīvo vērtību un sacensību diena. Ja pēc dabas esat vienpatis, jums nebūs viegli. Nedemonstrējiet pārlieku ambiciozitāti, citādi jutīsieties kā no laivas izmests. Lauvas, kas pēc savas būtības ir aktīvi un nebaidās riskēt, šodien izrādīs pastiprinātu aktivitāti, uzņēmību un lietišķumu sev negidītā sfērā. Iespējama tieksme pēc eksperimentiem, brīvām attiecībām. Daudzi aktīvi ķersies pie sadzīves un mājas lietām.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Šodien prasās pēc kustīguma un komunikabilitātes, mostas sportiskais azarts, kas palīdz paplašināt paziņu loku. Šādā atmosfērā vairums Jaunavas sajutīsies brīvi kā putni gaisā. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai no vārdiem pārietu pie darbiem. Rīkojieties tā, ka sirds un pārliecība jums liek. Ja līdz šim jūs mocīja sliktas domas un sapņi, tad šī ir iespēja aizmirst par tiem vai atbrīvoties no negatīvajām emocijām pavisam.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Šodien jutīsieties stiprs un enerģijas pilns. Spēks radīsies it kā no kāda neredzama avota. Jūs būsiet radošs un ideju pilns. Jūsu neordinārā domāšana un dinamiskais dzīves stils noderēs gan reālām, gan arī virtuālām radošām aktivitātēm. Visi Svaru zīmes pārstāvji šodien būs uzņēmīgi pret mīlestību, taču vīriešiem ir vairāk iespēju gūt panākumus šajā jomā, nekā sievietēm. Jebkurā gadījumā mīlas uzvaras būs nestabilas un nespēs izturēt nopietnus pārbaudījumus.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem zvaigznes šodien iesaka atbrīvoties un nomest visas savas važas. Aizmirstiet par finansu izdevīgumu, nedomājiet par peļņu un zaudējumiem. Šodien ir svarīga draudzīga kontaktēšanās, attiecību stabilizēšana, dvēseles saišu stiprināšana, tikšanās ar draugiem un tuviem radiniekiem. Enerģiskus palīgus jūs viegli atradīsiet jebkurai lietai. Veidojas veiksmīgi nosacījumi, lai attīstītu kādu senu pazīšanos. Taču jauniegūti domubiedri gan var izrādīties tikai vienas dienas paziņas.


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Šis nav labākais laiks sava egoisma izrādīšanai. Atstājiet šodien savas personīgās intereses otrajā plānā. Pirmajā vietā nolieciet ģimenes vajadzības un laulības dzīves nianses. Darbojieties kopā ar savu ģimeni. Pretējā gadījumā no problēmām neizvairīsieties. Savukārt, ja spēsiet atteikties no sava ego, diena būs veiksmīga. Iespējams, ka ar kāda palīdzību jums izdosies realizēt savas oriģinālās, bet slēptās vēlmes.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Nemēģiniet šodien attīstīt kādu stratēģisku plānu- tā būs jūsu kļūda. Nav ieteicams savu problēmu risināšanai piesaistīt senus un labus draugus. Neaizraujieties ar sentimentāliem eksperimentiem; labāk nodarbojieties ar ikdienas neatliekamām lietām. Iespējams, pienācis laiks apmaksāt kādu rēķinu, iegādāties jaunas lietas. Daudziem Mežāžiem šodien šķitīs, ka nekam nav pietiekami laika, pat normālai pusdienošanai. Taču neaprobežojieties tikai ar kādu maizīti, rūpēties par veselību ir svarīgi.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šodien nevajadzētu palikt vienatnē. Ja draugi vai radi neatrodas jums blakus, vismaz dariet kaut ko, kas jūs vieno- tādējādi jutīsiet saikni ar viņiem. Neatsakiet citiem palīdzību un neprasiet par to atlīdzību. šis ir labs laiks spontānai rīcībai, ātriem īstermiņa projektiem un konatktiem (arī internetā). Ja nu nejauši esat ķēries pie kādas aizdomīgas lietas (projekta), ieklausieties savā intuīcijā un pacentieties laicīgi izstāties no spēles.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm būs vēlēšanās rīkoties apņēmīgi un mērķtiecīgi. Par virzītājspēku kļūs pašu personīgās vēlmes. Gribēsies izmantot jebkādus līdzekļus, lai tikai ātrāk sasniegtu iedomāto.
Šī ir laba diena fiziskām aktivitātēm: sportiskām nodarbībām, treniņiem un pastaigām svaigā gaisā. Taču šodien nav ieteicams uzsākt jaunus projektus. Dariet tos darbiņus, kas ir vieglāki un kuru rezultāti redzami īsākā laikā.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls

VĒRTĪGU, RADOŠU UN GARŠĪGU 2020. GADU!