Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Video: Astrologs Kristaps Baņķis: "Es ticu Dievam, astroloģiju es zinu!". Videointervija

Redakcija
Redakcija
"Es ticu Dievam, astroloģiju es zinu" - tāda ir Latvijā labi zināmā astrologa un numerologa, kā arī portāla astrologi.lv dibinātāja un veidotāja, Kristapa Baņķa pārliecība, ko viņš atklāja vairāk kā stundu garā videosarunā portāla Epadomi.lv rubrikā "Sarunas par galveno". Pārliecība ir dzelžaina, bet tas nenozīmē, ka šo jomu var apgūt pilnībā. Kristaps droši saka, ka nepārtraukti mācās, apgūst jaunas lietas un ne tikai tās, kas saistās ar astroloģiju vai numeroloģiju. "Ja man ir reliģiskas dabas jautājumi, es aizbraucu uz Jeruzalemi": saka Kristaps. Uz jautājumu, ko astrlologs domā par mācītāju skeptisko attieksmi pret astroloģiju, Kristaps atkal atbild vienkārši, bet pārliecinoši - tā ir viņu problēma, nevis manējā. Kristaps uzsver, ka gari diskutēt par astroloģiju ir gatavs tikai ar argumentētiem un zinošiem cilvēkiem, nevis runātājiem, kuriem ir tikai viedoklis, bet nav zināšanu.

Un skeptiķu Latvijā kļūst arvien mazāk. Kristapu priecē, ka pēdējos gados konsultācijas meklē arvien vairāk vīriešu, kas ir tikai loģiski, jo astroloģijas un numeroloģijas speciālists spēj sniegt precīzus padomus biznesa attīstībai vai uzsākšanai. Tieši precizitāte ir lielākais astroloģijas trumpis - profesionāls astrologs un numerologs pasaka precīzas lietas un precīzus laikus, kad ko labāk uzsākt, darīt vai nedarīt. Ja astrologs nespēj būt precīzs vai pie viena astrologa ejat, piemēram, divreiz mēnesī, tad speciālistam ir problēmas. Kristaps Baņķis uzskata, ka stundas laikā pie astrologa var izdarīt ļoti daudz un šādām vizītēm nebūtu jābūt biežāk kā pāris reizes gadā.

Par šo un daudz ko citu ļoti interesantā un vērtīgā (1h 22 min) videosarunā. Ar astrologu un numerologu Kristapu Baņķi sarunājās Epadomi idejas autore un galvenā redaktore Iveta Apškrūma.

Materiāls tapis sadarbībā ar astrologi.lv
Vērtējums: +1