Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Mitoloģiskais horoskops

Bez zodiaka zīmes, kurā esat dzimuši, ir vēl kāda astroloģiskā zīme, kas atklāj mūsu būtības slēptās tumšās puses. Senatnē daudzas tautas, to skaitā grieķi, tam ticēja un pret ēnu horoskopu izturējās tikpat nopietni kā pret zodiaku.
Kā uzskata amerikāņu astroloģe Ērika Keina, abas sitēmas viena otru papildina. Tradicionālā sistēma stāsta par cilvēka īpašībām un viņa nākotni, bet otra atklāj negatīvās puses. Šajā sistēmā ir 10 zīmes, kas pamatojas uz senlaiku itoloģiju.

Kentaurs
(8. janvāris- 12. februāris)

Kentaurs ir pa pusei cilvēks, pa pusei zirgs, tāpēc visiem, kas šajā zīmē dzimuši, zvēra dba dominē pār cilvēka dabu. Cilvēkiem Kentauriem ir grūti kontrolēt tādas jūtas kā niknumu, seksuālās tieksmes, skaudību un bailes. Viņi vienmēr ir neatkarīgi un seko emociju, nevis saprāta balsij.

Harpija
(13. februāris- 18. marts)

Šis mitoloģiskais spārnotais radījums ar nāvējoši bīstamajiem nagiem ir atriebības simbols. Tāpēc arī cilvēkam Harpijai nav viegli kādam piedot. Viņš gadiem ilgi tur sevī neapmierinātību un skaudību, un lielu gandarījumu tam sniedz nedraugu neveiksmes un nelaimes.

Pegazs
(19. marts- 24. aprīlis)

Tāpat kā šis leģendārais spārnotais zirgs, arī cilvēks Pegazs lidinās virs pārējiem ļaudīm- vismaz savā iztēlē. Šajā zīmē dzimušie ir ārkārtīgi lepni un dvēseles dziļumos pārliecināti, ka radīti labākai dzīvei, nekā viņiem ir. Viņiem nepārtraukti šķiet, ka viss varēja būt labāk, tāpēc viņi neieredz rutīnu, viņiem ir sveša romantika.

Cerbers
(25. aprīlis- 30. maijs)

Trīsgalvainais suns, kas sargā ieeju mirušo valstībā, ir pats piemērotākais simbols šai zīmei. Cilvēkiem Cerberiem ir ļauns raksturs, viņi gatavi noraut otram galvu tikai par to, ka tas viņus sadusmojis. Bet, ja Cerberam nākas savaldīt savas asinskārās tieksmes, viņš sāk izjust nepārtrauktu akūtu stresu.

Satīrs
(31. maijs- 3. jūlijs)

Sekss, sekss un vēlreiz sekss! Lūk, kas virza cilvēku Satīru, un viņš pats to lieliski zina. Vīrieši Satīri ir nekaunīgi meitu ģēģeri, kas aiz sevis atstāj salauztām sirdīm un izjauktām ģimenēm noklātu ceļu. Sievietes Satīri parasti cenšas izjaukt kādu ģimeni, nevis meklēt sev brīvu partneri. Bet visi tie, kas savas dabiskās vēlmes iegrožo, kļūst patoloģiski seksuāli norūpējušies.

Sirēna
(4. jūlijs- 10. augusts)

Senajā mitoloģijā jūras nimfas Sirēnas ar savām saldajām balsīm apbūra jūrasbraucējus un aizvilināja kuģus uz klintīm. Arī dzīvē cilvēki Sirēnas izmanto savu pievilcību, lai sasniegtu personīgos mērķus, nerēķinoties ar citu interesēm. Sievietes Sirēnas (bieži vien blondīnes), pateicoties šķietamajam trauslumam un nevarībai, lieliski manipulē ar vīriešiem. Vīrieši Sirēnas izmanto tādu pašu taktiku, slēpjoties aiz jauneklīgi rotaļīgas nevainības.

Grifs
(11. augusts- 15. septembris)

Grifs- pa pusei lauva, pa pusei ērglis. Viņš ir kareivīgs, spēcīgs un plēsīgs radījums. Šādas pašas iezīmes raksturīgas arī cilvēkiem Grifiem. Viņi ir fanātiķi un katru savu pārliecību gatavi aizstāvēt ar aktīvu rīcību.

Himēra
(16. septembris- 22. oktobris)

Mitoloģisks dzīvnieks ar daudzām sejām. Visbiežāk tas ir daļēji Čūska. Tāpat kā Himerai, arī šai zīmei piederīgajiem cilvēkiem var būt daudzas sejas, jo katrai situācijai prot trast savu masku.

Sfinksa
(23. oktobris- 30. novembris)

Aukstā, viltīgā aprēķinātāja Sfinksa neuzkrītoši cenšas pārspēt viltībā visus pārējos. Ja izdevās ietaupīt kādu summiņu, viņa ir bezgala laimīga, jo lielā tieksme pēc materiālajiem labumiem ir galvenā šīs zīmes rakstura īpašība.

Mīnotaurs
(1. decembris- 7. janvāris)

Mīnotaurs- cilvēks ar vērša galvu- ir savas dzīvnieciskās būtības vergs. Atšķirībā no neatkarīgā Kentaura viņš ir dzimis, lai būtu bara daļa, bet ne līderis. Pieņemt patstāvīgus lēmumus spēj ar grūtībām, tāpēc labprātāk rīkojas pēc citu ieteikuma un pakļaujas citu varai, ja tā nav pretrunā ar viņa dzīvnieciskajiem instinktiem.