Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 15. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šī nav tā labākā diena. Zvaigznes iesaka atturēties no visdažādākā veida vilinājumiem un kārdinājumiem. Tāpat nav ieteicams sarunāt tikšanās un piedalities saviesīgos pasākumos, kur apgrozās daudz cilvēku. Iespējamas arī grūtības privātajā dzīvē, attiecību sarežģījumi un pārpratumi ar tuviniekiem un draugiem. Nepērciet šodien dārgas lietas un neveiciet darījumus, kas saistīti ar risku.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Pirmā dienas puse Vēršiem solās būt sevisķi veiksmīga. Varat mekllēt jaunus sadarbības partnerus, mainīt darbības profilu, izskatīt riskantus priekšlikumu un, vārdu sakot, darīt visu, kas jums ir svarīgs. Vienīgais, kas šodien nav ieteicams- tas ir doties izbraukumos vai ceļojumos.
Šodien jāsaudzē sava veslība, kā arī jāizvairās no fiziskas un garīgas pārslodzes.
Otrajā dienas pusē paļaujieties tikai uz saviem spēkiem, jo palīdzība no malas nebūs efektīva.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Piedomājiet pie jebkā, kas notiek jums apkārt. Šodien ir viegli pārprast, kļūdīties un pieļaut nepareizu rīcību. Līdz ar to būs grūti realizēt savus plānus un ieceres, bet tas, savukārt, iespaidos jūsu garastāvokli. Mēģiniet saglabāt mieru un pirms sākt stresot, noskaitiet līdz desmit un izdzeriet glāzi ūdens. Neuzsāciet konfliktus, centieties būt mierīgs un nosvērts, lai cik grūti tas šodien šķistu. Zvaigznes sola veiksmi tiem Dvīņiem, kas darbojas personīgā biznesa lauciņā.
Īpašu piesardzību šodien prasa seksuālie kontakti.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šodien stipri jāpiedomā pie savas uzvedibas. Nesteidzieties ar aizdomām, pārmetumiem un strīdiem. Sevišķi ieteicams nekonfliktēt ar tuviniekiem. Kaitinošu situāciju šodien netrūks, taču tas nenozīmē, kadrīkstat būt nesavaldīgi. Pacentieties izvairīties no attiecību skaidrošanas gan darbā, gan mājās- tas ne pie kā laba nenovedīs, tikai sabojāsiet noskaņojumu sev un apkārtējiem uz visu atlikušo dienas daļu.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvam šī nebūs viegla diena. Giadāmas grūtības gan darbā, gan privātajā dzīvē. Iespējams vilsieties kādā cilvēkā, par kuru līdz šim bijāt labās domās. Neielaidieties nekādos riskantos pasākumos vai azartspēlēs.Esiet piesardzīgi arī uz ielas un sadzīvē- šodien pastāv iespēja zaudēt ne tikai finansu līdzekļus, bet arī gūt nepatīkamas traumas.
Ļoti ieteicama atpūta ģimenes lokā, kopīgi pasākumi ar bērniem, pastaigas vienatnē svaigā gaisā.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām grūta diena. Radīsies pārpratumi un sarežģījumi attiecībās ar radiniekiem vai draugiem. Taču zvaigznes iesaka nepieņemt kardinālus lēmumus, tā kā jebkurai nepareizai rīcībai un lēmumam var kbūt bumeranga efekts.
Darbā rūpīgi vērojiet apkārtējos- iespējams, ka kāds jūs vēlas ievilināt slazdā, nomelnot vai apmelot. Būtiskas lietas šodien labāk atlikt malā, jo, visticamāk, tās gaida neveiksme aplamas rīcības dēļ, kas šodien ļoti iespējama.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šī ir diena, kad jāpārdomā nākotnes plāni un rīcība. Tiem, kas nodarbojas ar biznesu, nepieciešams veikt visus vajadzīgos aprēķinus, atrast trūkstošos resursus un piesaistīt nepieciešamos sadarbības partnerus. Šodien tas nebūs grūti. Arī visi pārējie var droši realizēt iecerēto. Varat plānot ceļojumus.
Mājās jūs gaida atbalsts, sapratne un miers.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioni šodien piedzīvos radošo pacēlumu. Enerģija burtiski divkāršosies un jūs spēsiet realizēt visu, kas iecerēts un pat vairāk. Diena solās būs interesanta un piepildīta, kas attiecas arī uz privāto dzīvi. Vienīgie nepatīkamie brīži var rasties sakarā ar jūsu veselību, sevišķi, ja jūsu organisms ir novājināts. Atrodiet laiku atveseļojošām un organismu stiprinošām procedūrām, kas palīdzēs celt imunitāti uz uzlabos pašsajūtu.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Šodien jābūt uzmanīgiem ar lēmumu pieņemšanu un darba lietām. Jūsu pārlieku lielā uzticēšanās cilvēkiem un taisnīgums var traucēt pareizo lēmumu pieņemšanai un izraisīt nevienam nevajadzīgas konfliktsituācijas. Tas, savukārt, var ietekmēt nākotnē iecerēto plānu un ideju realizāciju. Izvairieties no savu plānu apspriešanas ar citiem cilvēkiem, nestāstiet arī par personīgās dzīves iecerēm un vēlmēm.
Vakarā varat ļauties intīmās dzīves priekiem, tācu neielaidieties nekādās attiecībās ar mazpazīstamiem cilvēkiem.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem sarežģīta diena, kurā gaidāmi gan sarežģījumi, gan negaidītas grūtības. Būs grūti saprasties ar apkārtējiem un gandrīz neiespējami atrast sabiedrotos un domubiedrus. Neskatoties uz to, jums jāmēģina nostiprināt savas pozīcijas, jāizrāda iniciatīva un jābūt uzstājīgiem. Jau saniegto, kā arī tuvošanos mērķim var traucēt nelabvēļi un skauģi, kuru jums netrūkst.
Atbalstu varat meklēt tikai pie saviem vecākiem- viņi jūs atbalstīs jebkurā gadījumā.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šodien gaidāma ļoti smaga diena. Iespējamas galvassāpes gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Jābūt uzmanīgiem, rīkojoties ar uguni un ugunsnedrošiem materāliem. Tāpat jāuzmanās no saindēšanās iespējām. Nenodarbojieties šodien ar finansu jautājumiem un neveiciet nekādus pirkumus- iespējami ievērojami zaudējumi. Un nekādā gadījumā neielaidieties riskantos pasākumis, kā arī atceliet visus izbraukumus un ceļojumus, ja jums tādi uz šo dienu bijuši ieplānoti.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Arī Zivīm šī nebūs viegla diena. Pastāv samērā liela traumu un negadījumu iespējamība. Jums jābūt ļoti uzmanīgiem un piesardzīgiem, sevišķi, ja braucat ar kādu transporta līdzekli. Ieklausieties savā intuicijā un, ja tā jums liek par kaut ko šaubīties, labāk iecerēto atlikt. Nestrīdieties ar apkārtējiem cilvēkiem un nemāciet viņus dzīvot. Arī attiecības ar savu otro pusīti šodien skaidrot nav vēlams.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls