Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Tīģera gadā dzimušie: kādi viņi ir?

Redakcija
Redakcija

Esi dzimis/ dzimusi Tīģera gadā? Vai, varbūt, tavi tuvinieki un draugi tajā dzimuši? Izlasi un uzzini visu par Tīģera raksturu, ģērbšanās stilu, manierēm, uzvedību, spējām un daudz ko citu, kas šai zīmei saistošs.

Tīģeris (1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010., 2022.)
Kvalitāte: enerģija.

Tīģeris ir neapmierināts. Nedisciplinēts, iekarsīgu raksturu, allaž saceļas pret to, kam ir augstāka dienesta pakāpe.

No šādiem cilvēkiem rodas revolucionāri un vadoņi.

Tāpat kā visi priekšnieki, diemžēl arī ne vienmēr ir pelnījis uzticību, ko viņam izrāda, un, kad viņš sauc: „Uz priekšu!” – vai tas būtu darbā, mīlestībā vai kaujas laukā, - cilvēkiem vispirms ir jāpadomā, kā lai rīkojas, un pat jāattur.

Citiem Tīģeris var sagādāt īstu katastrofu. Tieksme riskēt robežojas ar neprātu, kas var pamudināt pat uz neapzinātu rīcību.

Ir grūti viņam pretoties. Dabiskais valdonīgums nodrošina zināmu autoritāti. Tīģerim netīk pakļauties, toties viņš liek citiem paklausīt sev. Viņu ciena. Neviens neuzdrīkstas viņam teikt taisnību. Un, pat mēģinot iznīcināt, viņu ciena un godā.

Ja Tīģerim pirms rīkošanās izdodas paprātot un uzklausīt padomus par piesardzību, viņš var gūt lielus panākumus.

Cīnītājs - ass un ātrsirdīgs – un lietas labad spēj sevi upurēt. Neatlaidīgs un spītīgs, sīkumains, tiesātieskārs – bieži ir ar kādu konfliktā.

Sīkumos ir egoistisks, taču lielās lietās spēj kļūt nesavtīgs. Neuzticas nevienam.

Tīģeris arvien ir priekšgalā, nīst iedibināto varu, hierarhiju un konservatīvus prātus. Paradoksālā kārtā var atteikties no svarīgu lēmumu pieņemšanas līdz pat brīdim, kad to darīt jau ir par vēlu.

Tīģeris var kļūt par karavadoni vai uzņēmuma vadītāju, pat par bīstamu noziedznieku. Patiks jebkura nodarbe, kurā ir jāriskē.

Tas pats attiecas arī uz sievietēm Tīģeriem. Lai izcīnītu kādas tiesības, arvien pirmās pieteiks karu. Sievietei Tīģerim būs daudz piedzīvojumu, kas bieži var beigties slikti.

Nauda Tīģerim nekad nav pats svarīgākais, taču viņš spēj kļūt bagāts.

Tīģeris ir cilvēks ar sevišķu likteni, rīkojas neparasti un nonāk negaidītās situācijās. Karotājs, jūtīgs un emocionāls, spēj dziļi domāt un stipri mīlēt. Lai gan ir ļoti kaislīgs, tomēr mīlestībā reti ir laimīgs.

Pirmais posms Tīģera mūžā būs mierīgs un bez grūtībām. Otrais būs kaismīgs un vētrains, kad būs jārisina dažādas problēmas: finansiālas, personiskas. Attiecības, laulības un ģimene – nekas neies secen.

Ja problēmas neatrisinās pilnīgi, tās var turpināties arī mūža trešajā posmā. Tomēr, ja Tīģeris nodzīvos līdz vecumam, viņš gūs mieru un saticību.

Ja Tīģeris dizmis naktī, it sevišķi ap pusnakti, tad būs pasargāts no jebkādām lamatām un mūžs būs mazāk vētrains nekā tam Tīģerim, kas ir dzimis pēc saullēkta, it sevišķi pusdienlaikā. Šis Tīģeris savukārt būs kaislīgs, straujš un piedzīvos dažādas briesmas. Katrā ziņā nekad nebūs garlaicīgi.

Vispār Tīģerim – vai viņš dzimis dienā vai naktī – nekad nevajag cerēt uz mierīgu dzīvi. Bet viņš pēc tādas arī netīkos. Tā būs pārpilna ar dažādām nejaušībām, vētraina un kvēla. Šāda dzīve, kā arī tieksme uz risku viņam arvien liks rotaļāties ar likteni. Ja jūsu mazais Tīģeris ir dzimis laikā starp saules lēktu un rietu, tad viņu sargās Saule.

Neviens nav tik veiksmīgs kā Tīģeris. Āzijas tautām Tīģeris simbolizē zemes varenību un cilvēka dzīves aizsardzību.

Mājiniekus Tīģeris sargā no trim nelaimēm: no zagļiem, uguns un viltniekiem. Bet, ja mājās ir divi Tīģeri, tad vienam no viņiem ir jāpazūd!

Krāsa

Zaļa. Tīģeris ir saistīts ar zaļo krāsu, kas simbolizē pavasari. Tā ir jaunas dzīvības, miera un atelpas krāsa. Ietekmīgā krāsa nes laimi, īpaši ja tā ir kombinēta ar sarkano.

Debesu virziens

Austrumi – Ziemeļaustrumi. Tīģeris ir saistīts ar austrumu – ziemeļaustrumu virzienu, kas saistās ar stundām īsi pirms rītausmas. Šis virziens sader ar pavasara sākumu.

Leģenda

Sākumā tīģeris bija parasts un miermīlīgs dzīvnieks. Tieši pats ar savu mērķtiecību un sīkstumu viņš kļuva par bīstamu zvēru, kāds ir šodien, iemācīdamies no sava skolotāja – kaķa – māku lēkt, sagrābt upuri un kost. Tāpēc Nefrīta imperators uzdeva viņam apsargāt debesis.

Drīz pēc tam, kad viņš kļuva par sargu, zemes dzīvnieki sāka vajāt un ēst cilvēkus. Cilvēki lūdzās aizsardzību un imperators nosūtīja tīģeri uzraudzīt citus dzīvniekus. Tīģeris izcīnīja daudzas uzvaras cīņā ar lauvu, zirgu un lāci, un drīz vien citu dzīvnieku uzvedība uzlabojās. Pēc neilga laika lielais bruņurupucis sāka pludināt jūras ūdeņus uz cilvēku zemi, tāpēc tīģeris viņu sakāva un nogalināja. Imperators pateicībā par to apzīmēja tīģera ādu ar tik daudzām svītrām, cik dzīvnieku tas bija uzveicis, un iecēla viņu par visu zvēru karali.

Pēc tam kad lauva bija uz zemes izraisījis nekārtības (sākumā viņš bija divpadsmit zīmju dzīvnieku grupas loceklis), viņš savu augsto vietu zaudēja. Par ķēnišķīgo pēcteci tūdaļ iecēla tīģeri, un tas kļuva par vienu no izcilākajām un varenākajām zīmēm.

Austrumu un Rietumu horoskopa savienošana:

Auns – Tīģeris ar ātrāku reakciju.

Vērsis – līdzsvarots tīģeris.

Dvīņi – leks pāri neiespējamiem šķēršļiem.

Vēzis – nav pārāk aktīvs; sēdošs dzīvesveids.

Lauva – karalisks un varens.

Jaunava – praktisks tīģeris; iegūs to, ko vēlas.

Svari – pieradināts Tīģeris; būs labs sabiedrotais.

Skorpions – sarežģītais; no viņa var sagaidīt visu.

Strēlnieks – īsts tīģeris; tiks tālu, pat pārāk tālu.

Mežāzis – veiksmīgi tiks ar visām problēmām galā.

Ūdensvīrs – gudrs Tīģeris.

Zivis – neaudz dumjš; jocīgs, bet bīstams... īpaši pats sev.

www.astrologi.lv