Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Citādākas horoskopu zīmes

Vai zinājāt, ka patiesībā pastāv divas horoskopu zīmes, kas raksturo cilvēku un nosaka tā likteni? Vienu jūs lieliski pārzināt un izmantojiet ikdienā, bet par otru varbūt dzirdēsiet pirmo reizi. Šis maģiskais horoskops apraksta cilvēka būtības tumšo pusi, to pusi, kas dzīves laikā jātransformē un jāpārveido. Šī sistēma bija pazīstama jau senajiem grieķiem, kuri to izmantoja gadu simtiem.

Kentaurs
(8. janvāris – 12. februāris)
Kentaurs – būtne, kura ir pa pusei cilvēks, pa pusei dzīvnieks. Šo cilvēku veiksmes un neveiksmes atkarīgas no tā, kā tie iemācīsies pakļaut prāta kontrolei savu zemapziņu. Kentauriem ir grūti konktrolēt instinktus un emocijas - naidu, seksualitāti, kaisli, bailes, skaudību. Šajā zīmē dzimušie izceļas ar patstāvību un neatkarību, kuri rīkojas zemapziņas un emociju vadīti. Lai nu kā, bet cilvēkiem, kuri dzimuši zem šajā zīmē, piemīt pārdabiska intuīcija un neapskaužama garīgā un fiziskā enerģija, kuru tie neapzināti ņem no kosmiskajām stihijām. Viena no maģiskākajām šī horoskopa zīmēm.

Harpija
(13.februāris – 18.marts)
Spārnota būtne ar asiem nagiem, kura simbolizē atriebes garu. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, tikai ar lielām grūtībām spēj piedot saviem pāridarītājiem. Šie cilvēki gadiem ilgi sevī nēsā aizvainojumus, kurus citi sen būtu jau aizmirsuši. Gandarījumu sagādā naidnieku neveiksmes un nelaimes. Jūs atrodaties ilūziju varā, pārvariet tās un spēsiet transformēt savu dvēseli.

Pegazs
(19.marts – 24.aprīlis)
Kā leģendārais spārnotais zirgs, arī šie ļaudis visbiežāk „lidinās” debesīs virs sajūsmināto skatītāju galvām. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir pārlieku lepni un augstprātīgi, kurus pavada uzmācīga doma, ka radīti „labākai” dzīvei. Neieredz ikdienas pelēcību, vienmuļu un nomācošu darbu. Lai gan šiem cilvēkiem lieliski padodas radoši projekti un daudzi tos apskauž, sirds dziļumos tie ir neapmierinēti ar sasniegto un klusībā ienīst gan sevi, gan apkārtējos. Atmetiet savu augstprātību, iespējams, ka tieši tā jums traucē kļūt laimīgiem.

Cerbers
(25.aprīlis – 30.maijs)
Trīsgalvainais suns, kurš sargā vārtus, kuri ved uz mirušo valstību. Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā simbolā, ir strauja daba un skarbs raksturs. Bieži sirgst ar dažādām kaitēm, kur vainīgs ir paaugstināts tresa līmenis. Iemācieties sadzīvot ar savu raksturu un kļūstiet civilizēti, lai varētu kādu brīdi uzturēties sabiedrība, neizsaucot vispārēju apjukumu un haosu. Iemācieties transformēt negatīvo enerģiju, savādāk dzīves laikā nāksies ciest no dažādām neizprotamām kaitēm un likstām.

Satīrs
(31.maijs – 3.jūlijs)
Sekss, sekss un vēlreiz sekss! Lūk, kas virza šai zīmē dzimušos un viņi to lieliski apzinās.Vīrieši – Satīri ir nekaunīgi brunču mednieki, kuri pēc sevis atstāj izpostītas laulības un neskaitāmas salauztas sieviešu sirdis. Sievietes – Satīri, vairāk noskaņotas mīļākos izvēlēties no jau laulībā esošiem vīriešiem. Jāiemācās kontrolēt savu seksualitāti un seksa enerģiju transformēt daudz garīgākās vibrācijās.

Sirēna
(4.jūlijs – 10.augusts)
Jūras nimfa, pazīstama kā sirēna, kura ar savām skaistajām dziesmām, jūrnieku vadītos kuģus vadīja pretīm klintīm. Savu apburošo izskatu Sirēnas izmanto personisku mērķu sasniegšanai, nerēķinoties ar citiem. Sievietes – Sirēnas – bieži ir blondīnes, kuras lieliski prot manipulēt ar vīriešiem, veiksmīgi izmantojot vispārējos aizspriedumus un valdošos stereotipus, kas sabiedrībā valda par tām. Vīrieši – Sirēnas bieži ir žigolo, kuri aiz nevainīgā izskata slēpj rūdītā blēža patieso būtību. Jūsu uzdevums šai dzīvē ir pārtraukt manipulēt ar cilvēkiem.

Grifs
(11.augusts – 15.septembris)
Mītiska būtne, kura pa pusei lauva, pa pusei ērglis. Raksturs enerģisks, izlēmīgs, bet ātrs un negants. Raksturīgs fanātisms un raksturīga īpašība par katru cenu aizstāvēt savu viedokli. Šie cilvēki ir lieliski izpildītāji, ja jārīko kārtējās „raganu medības” vai cita veida represijas. Ieklausieties citu viedoklī un cenšaties pieņemt dzīves uzskatu, ka viss ir relatīvs un absolūta patiesība nepastāv. Tad spēsiet izvairīties no daudziem sarūgtinājumu brīžiem dzīvē.

Himēra
(16.septembris – 22.oktobris)
Mītiska būtne ar neskaitāmi daudz sejām. Visbiežāk tiek attēlota ar kazas, lauvas un čūskas sejām. Šajā zīmē dzimušajiem nedrīkst uzticēties, ja nezināt viņu patiesās domas un viedokli. Tipiski konformisti, kuri gatavi piekrist ikvienam viedoklim, ja saņems par to zināmu protekciju. Lai gan tas tiešām ir sarežģīti, jums šai dzīvē jāiemācās būt patiesiem, atklātiem un sekot gaišiem ideāliem.

Sfinska
(23.oktobris – 30.novembris)
Aukstasinīgā, viltīgā Sfinksa cenšas pārspēt citus savā viltībā. Stipra tieksme pēc materiālām vērtībām, kuras cītīgi krāj. Jums jāiemācās paļauties uz apkārtējo pasauli, ne tikai uz saviem spēkiem. Esiet dāsnāki pret citiem, tad arī pasaule atbildēs jums ar to pašu.

Minotaurs
(1.decembris – 7.janvāris)
Cilvēks ar vērša galvu uz pleciem – dzīvniecisko instinktu vergs un kalps. Atšķirībā no Kentaura, tā liktenis ir būt par pūļa, pelēkās masas sastāvdaļu. Minotauram ir sarežģīti pieņemt patstāvīgus lēmumus un spriedumus, tamdēļ bieži izmanto citu padomus un ieteikumus, tiesa gan ar noteikumu, ja tie nav pretrunā ar viņa dzīvniecisko iedabu un raksturu. Tāpat kā Kentauram jāparvar sava dzīvnieciskā būtība un jānostājas uz garīgās transformācijas ceļa.