Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Astroloģiskā prognoze oktobrim katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Astroloģiskā prognoze oktobrim katrai zodiaka zīmei
Ilze Reiha
Foto: Harijs Reihs

Tiem, kas vēl nav paspējuši iepazīties ar personīgajām prognozēm oktobra mēnesim katrai zodiaka zīmei, piedāvājam sertificētas astroloģes Ilzes Reihas (Astrocentrs) sagatavotu prognozi. Esiet saprātīgi un lai veiksmīgs turpmākais oktobris!

Auns.

Diezgan saspringts mēnesis, kas prasīs daudz enerģijas un spēka sasniegt iecerētos mērķus. Var būt grūti veikt izvēli par labu vienai vai otrai situācijai, piedāvājumam, pirkumam. Attiecību jomā, mīlestībā varētu būt harmoniskāks laiks, tomēr šomēnes no strīdus situācijām vai pārdzīvojumiem šajā sakarā, būs grūti izvairīties. Bērni, jauni cilvēki var prasīt īpašu uzmanību. Var atkārtoties reiz bijušas problēmas . Dzīves ceļu atkal var šķērsot jau reiz sastapti cilvēki. Finansiāli stabils laiks. Jauniem aizsākumiem gan nebūs īsti labvēlīgs periods, toties tas, kas jau iesākts var tikt veiksmīgi turpināts. Veselība gan sava, gan bērnu –jāpasaudzē. Vitamīnu tūre noderētu!

Vērsis.

Mēneša sākumā daudz laika būs jāveltī jaunākai paaudzei-bērniem, mazbērniem. Mēneša nogalē paša veselība var prasīt pastiprinātu uzmanību. Emocionāls jūtīgums, nervozitāte var darīt savu. Var sākt raisīties kāds pēdējos gados stipri savilcies problēmu mezgls- drīz jau arī risinājums nāks. Augstākie spēki ir par globālām un veiksmīgām pārmaiņām jūsu dzīvē- esiet tām gatavi. Visvairāk var nomākt finansiāla rakstura, īpašuma problēmas, kas nav vienā dienā atrisināmas. Pašlaik finansu enerģija jūsu tuvumā pavājinās, līdz ar to „ieskrieties” nav iespējams. Toties attiecību jomā pagaidām harmonisks laiks-baudiet to. Viss ir līdzsvarā!

Dvīņi.

Lai arī šobrīd nākotnes aprises vēl tādā kā miglā tītas, neskaidras un par daudz ko vēl ir šaubas, kopējā oktobra enerģētika jums ir labvēlīga. Saspringumu var radīt vienīgi darba lietas, kas prasīs daudz spēka un enerģijas. Var būt vairāk jāizmanto transporta pakalpojumi, kādam jāgādā par sava auto aprīkojumu ziemas sezonai. Tomēr jutīsieties komfortabli un harmoniski. Viss ritēs savu gaitu. Bērni , jaunākā paaudze priecēs. Attiecību jomā, mīlestībā arī skaists laiks-baudiet to! Kāds var iemīlēties, bet kādam uzlabosies jau esošo attiecību kvalitāte. Paši mīlēsiet un būsiet mīlēti. Oktobris ir jūsu iespēju laiks! Lai arī jaunam sākumam vēl īsti nav labs periods, tomēr plānot un gatavoties „savam iznācienam” jau var.

Vēzis.

Vēžiem oktobris var izvērsties par īstu juku laiku.lai kaut ko panāktu, būs jāpieliek daudz pūļu. Iekšējs saspringums var radīt arī veselības traucējumus, tāpēc laikus parūpējaties arī par iespēju sevi palutināt relaksējošās procedūrās. Var „uzpeldēt” reiz bijušas problēmas, satraukt jau iepriekš noklusušas tēmas. Būdami jūtīgi un emocionāli- šomēnes būsiet vēl trauslāki savās emociju izpausmēs. Mierinājumu var meklēt pie veciem, bet uzticamiem draugiem. Nenoslēdzaties savās problēmās, bet droši „izkratiet sirdi”, ja tā pilna. Par sevi var atgādināt arī reiz bijušas sajūtas attiecību jomā, bijušie un bijušās pēkšņi sadomās uzzvanīt...Ko lai saka: veca mīlestība nerūs ! Finansiāli gan labs periods. Šajā sakarā galvas jālauza nebūs. Jūsu ekonomista talants ir darījis savu!

Lauva.

Šis nu atkal ir jūsu laiks! Par spīti prognozēm, kas brīdina par sarežģītu aptumsumu mēnesi un svārstīgo periodu, kurā grūti veikt izvēli, pieņemt lēmumus, būsiet enerģijas pilni. Arī iespēju laiks klāt. Jaunas lietas šomēnes gan neuzsākat, bet rūpīgi tās sagatavojiet un visu izplānojiet, lai nākošajā mēnesī ieceres realizētu. Galvenais nesasteidziet notikumus, lieki neriskējiet., bet konsekventi turpiniet iesākto ceļu. Darba lietās viss ies no rokas. Būs arī radošs pacēlums. Veselība vēl var likt sevi manīt.
Kāda ieilgusi problēma var lēnām sākt raisīties- pie apvāršņa jau arī pilnīgs tās atrisinājums. Attiecību jomā arī tāds kā uzplaukuma laiks.
Mīlēsiet un būsiet mīlētas!

Jaunava.

Pienākumu apjoms augs. Darba pilnas rokas. Satraukumu var radīt auto lietas- eksāmeni, auto iegāde, apmācības, auto aprīkošana ziemas vajadzībām, remonts. Bez piepūles nekas neizdosies. Tomēr spriedze nebūs ilgstoša. Oktobra beigās jau kopējā enerģētika uzlabosies, stress mazināsies. Arī darbs var aizņemt daudz laika. Brīvbrīžu kļūs aizvien mazāk. Attiecību sakarā, ģimenē viss normas robežās. Galvenais, lai jūsu raizēšanās par doto situāciju neatsaucās uz partneriem... Viņi pelnījuši sapratni un jūsu iejūtību. Veselībā izmeklējumus neveiciet-diagnozes var būt neskaidras. Jauniem aizsākumiem nav tas labvēlīgākais laiks, bet jau esošo „lietu” sakārtošanai gan īstais brīdis klāt. Finansu jomā – grēks sūdzēties, ir labi kā ir , pagaidām. Drīzā nākotne sola ko vairāk..!

Svari.
Trīs planētas un Ziemeļu Mēness mezgls jūsu valdījumā! Tas jums laikam tāds planetārs sveiciens jubilejā...! No vienas puses –iespēju laiks, no otras puses – šomēnes īpaši neieskriesies. Tomēr būsiet pamanīti un atzīti, ievēroti sabiedrībā. Tiksiet mīlēti un cienīti. Katrā ziņā uzmanības apliecinājumu netrūks. It īpaši no veciem, labiem draugiem, bijušiem attiecību partneriem, simpātijām. Labi strādās vecā formula par nerūsējošo mīlestību! Būs vēlme sapucēties, izsliet muguru, pacelt zodu augstāk. Jūsu šarmam šomēnes nebūs konkurentu! Strikti gribēsies pieturēties pie jau pārbaudītā dzīves modeļa- tā pierastāk. Bet Augstākie spēki vēlas no jums atvērtību jaunajam-pārmaiņām. Radošs darbs nesīs arī finansiālu labumu.

Skorpions.

Kā jau sava bioloģiskā gada noslēgumā tas mēdz būt- enerģijas resursi var būt iztērēti. Tāpēc lielus kalnus neiedomājaties gāzt. Labāk lēnāk pār tiltu. Ja vēl ņem vērā, ka kopējā mēneša enerģētika arī nav no spīdošākajām, jaunus aizsākumus labāk atlikt pēc jūsu šūpļa svētkiem. Pašlaik labāk nodoties jau aizsāktiem darbiem, lietu un darbu revīzijai, pārskatīšanai. Emocionāli arī variet būt jūtīgāki, vieglāk ievainojami tieši dēļ debesu spīdekļu aptumsuma periodiem. Finansiāli arī īpaši neieskrieties. Pašlaik finansu enerģija jūsu tuvumā ir pavāja. Lai tiktu pie kaut kā- diezgan jānopūlas. Esiet taupīgi un ekonomiski, kaut tas īsti jums nepiedien. Attiecību jomā tāds kā klusums pirms vētras- esiet gatavi baudīt mīlas priekus un uzmanības apliecinājumus savā-novembra mēnesī!

Strēlnieks.

Materiālajā ziņā jāiespringst nebūs- nauda un īpašumi paši jūs atradīs. Variet neekonomēt un atļauties vairāk kā citām reizēm. Lielais labvēlis-Jupiters ir un būs jūsu aizgādnis. Aktivitāte augs, enerģijas netrūks, darīšanu būs vairāk kā citām reizēm, bet viss ies tip-top. Vairāk izbraukumu, komandējumu. Variet doties arī ceļojumā. Labs laiks arī attiecībās, mīlestības laukā. Kam jaunas jūtas, emocijas sitīs augstu vilni, kam uzlabosies esošā gaisotne ģimenē. Tomēr kādu noslēpumu joprojām glabāsiet azotē... jaunus spēkratus gan pagaidām negādājiet, bet esošos gan labs laiks sakopt ziemas sezonai. Var iepriecināt kāds vecs draugs.

Mežāzis.

Šomēnes nebūs laiks brīvsolim. Oktobris solās būt ļoti aktīvs, dažam pat nervus kutinošs. Nepametīs jautājums , kas skar zemes griešanos ap savu asi- vai tikai tas neuzņem tempus? Laika trūkums katastrofāls, bet nu neko- jaunais temps jāpieņem. Pietrūks laika attiecību uzturēšanai, ģimenes lietām, līdz ar ko partneri var būt neapmierinātāki. Tomēr gaidīs jūsu uzmanību. Var būt arī tāds kā šaubu un neziņas periods-ko darīt, kā darīt, ko izvēlēties. Necentieties šomēnes atbildēt uz šiem jautājumiem. Labāk nedaudz nogaidīt. Gada nogale visu saliks pa plauktiņiem. Arī bērni var prasīt pastiprinātu uzmanību- sācies vīrusu uzbrukums. Lielisks līdzeklis imunitātes stiprināšanai: sev un bērniem: greipfrūtu kauliņu ekstrakts-iesaku!

Ūdensvīrs.

Lai arī pēdējā laika notikumi vai nenotikumi jūs būs pamatīgi norūpējuši, oktobris var izrādīties pat ļoti harmonisks laiks . Attiecībās, mīlestībā , jūtās šis mēnesis var ienest daudz patīkamu mirkļu . Esiet tiem atvērti! Nevar taču visu laiku tikai dzīvot stresā un satraukumā. Kādreiz arī jūs variet atlaist grožus un vienkārši pabaudīt dzīves jaukumus. Īsie, bet spilgtie prieka mirkļi dos jaunus impulsus un spēku turpmākajam periodam. Finansu un īpašuma jomā joprojām saspringts periods- no gaisa debesu manna vēl nekritīs. Bērni, jaunākā paaudze priecēs. Darba lietās viss kārtībā, kaut vienmēr varētu vēlēties ko labāku. Priecēs veci draugi un paziņas. Sirsnīgas sarunas mīļu draugu lokā –labākā atpūta un relaksācija! Variet atvēlēt laiku arī kādai sen neizmantotai skaistumkopšanas procedūrai.

Zivis.

Darbs dzīs darbu. Laika sapņot un fantazēt nebūs. Rozā brilles liekam uz plauktiņa. Daudz izbraukumu, komandējumu, atrašanos uz riteņiem. Satraukumu var izraisīt spēkrati un viss, kas ar tiem saistīts: apmācības, eksāmeni, automobili u.t.t.. Nekas pats no sevis nenotiks. Visam jāpieliek pūles. Var būt tāds kā enerģijas apsīkums, tukšuma sajūta. Kā jau jūtīgas būtnes , aptumsumu periodus varēsiet sajust visspēcīgāk. Radošām aktivitātēm labs laiks- iesāktās lietas būtu jāpabeidz, bet jaunas gan nevajadzētu sākt. Noslēpumainības plīvurs jūs piesegs- citiem būsiet kā neatminami, gardi kumosiņi... Sievišķīgajās un trauslajās Zivtiņās pamodīsies kāds nesaprotams, vīrišķīgs spēks. Zivis, parādiet, ko variet!

Lai pieteiktos profesionālām konsultācijām pie astroloģes Ilzes Reihas, zvaniet 22027839
vai rakstiet astrocentrs@inbox.lv,
Skype:ilzereiha

Konsultācijas iespējams saņemt arī caur Skype.

Videoraidījumu cikla "Astroloģiskā virtuve" pirmās 10 sērijas kopā ar astroloģi Ilzi Reihu varat noskatīties ŠEIT

Šovakar, 9.oktobrī plkst.18.00, Jaunjelgavas novada kultūras namā

notiks saruna par dzīvi, astroloģiju, pirti- ar astrologu un pirtnieku Eduardu Kilgastu.
Daudz laimes dzimšanas dienā Eduarda kungam!

Ieeja bez maksas. Pieteikšanās pa tālr.29497587 vai e-pastā anita.ostrovska@jaunjelgava.lv