Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Smaržu horoskops

Jūsu smaržas stāsta par jums daudz vairāk, nekā varat iedomāties...
Smaržu izvēle ir viens no svarīgākajiem lēmumiem, kas sievietei jāpieņem — lai piešķirtu sev vien raksturīgu un reizē neatkārtojamu valdzinājumu. Taču kādas izvēlēties, ja zināms, ka katram cilvēkam vienas un tās pašas smaržas smaržo atšķirīgi? Atbildi uz šo jautājumu meklējuši arī astrologi un, ieskatoties zvaigznēs, sastādījuši smaržu horoskopu.

Auns (21. marts–20. aprīlis)

Apvienojusi sevī pašpārliecinātību un ietiepību, Auna sieviete parasti nepaliek nepamanāma. Viņu samulsināt var saldi romantisks aromāts, tāpēc viņai vislabāk derēs «Jean Paul Gaultier» «Classique», kas ir spēcīgs mandarīnu, ingvera un vaniļas sajaukums, vai «F» no Ferragamo» un «Dolce&Gabbana» radītās «D&G».

Vērsis (21. aprīlis–21. maijs)

Vērša sieviete ir mazrunīga, bet ļoti stipra sieviete. Viņai patīk mierīgs un tai pašā laikā ļoti izsmalcināts aromāts. Visprecīzāk šim raksturojumam atbilst «Yves Saint Laurent» «Opium», «Lancome» «Magie Noir» un «Guerlain» «Shalimar».

Dvīņi (22. maijs–21. jūnijs)

Dvīņu sieviete ir straujas un ātras dabas, tāpēc viņai piestāvētu izteiksmīgs un vētrains aromāts. Tāds kā «Dolce&Gabbana» «Light Blue», «Moschino» «I Love Love» un «Halloween del Poso».

Vēzis (22. jūnijs–23. jūlijs)

Vēža sieviete ir domātāja, un viņas praktiskums neļauj to iekļaut romantisko sieviešu kategorijā. Tāpēc viņai vislabāk piestāv domīgs un pat skumjš aromāts. Smaržas «Calvin Klein» «Euphoria» ar granātābola svaigumu, lotosa zieda un vijolīšu aromātu ir radītas tieši Vēža sievietei! Vēl viņu varētu apburt «Christian Dior» «Pure Poison» un «Hugo Boss» «Red Intense» aromāti.

Lauva (24. jūlijs–23. augusts)

Būdama valdonīgas un reizē jūtīgas dabas, Lauvas sieviete mīl visus kaislīgos aromātus. Tieši tāds ir «Thierry Mugler's» «Angel», kura sastāvā ir šokolāde, plūme un pačūlija. Viņai varētu patikt arī «Gucci» «Eau de Parfum» un «Christian Dior» «Addict».

Jaunava (24. augusts–23. septembris)

Mierīga, par sevi pārliecināta un maiga ir Jaunava. Viņai ir nevainojama gaume, un viņai piestāv viegli svaigs aromāts, kas pasvītro viņas šarmu. Šiem kritērijiem visatbilstošākās ir «Lacoste» «Parfum» un «Nina» «Premier Jour».

Svari (24. septembris–23. oktobris)

Svaru sievietei nepieciešams miers, stabilitāte un visu lietu skaidrība. «Hugo» «Woman» ir tieši tas, kas viņai vajadzīgs! Šīs smaržas, kas ietver sevī arbūza, ābola, persika un meža ogu aromātu, ir tās, kas atmodina Svaru sievietes emocijas. Viņai noteikti patiks arī «Valentino» jaunais aromāts un «Elizabeth Arden» «Green Tea».

Skorpions (24. oktobris–22. novembris)

Skorpiona sieviete pievelk cilvēkus līdzīgi kā magnēts. Un, lai viņas pievilcības spēks būtu vēl lielāks, viņai vajadzīgs spēcīgs aromāts, tāds kā «Calvin Klein» «Obsession» vai «Paco Rabanne» «Ultraviolet», vai «Carrolina Herrera» «212 Sexy».

Strēlnieks (23. novembris–21. decembris)

Strēlnieka sieviete ir godīga un atklāta, un ir labi, ja tas atspoguļojas arī viņas smaržā. Viņai piestāv vienkāršs aromāts, piemēram, sandalkoks, vaniļa un gardēnija. Tāpēc Strēlnieka sievietei vispiemērotākās smaržas ir «Gucci» «Rush», «Lancome» «Hypnose» un «Armani Code» no «Giorgio Armani».

Mežāzis (22. decembris–20. janvāris)

Mežāža sieviete ir mierīga un pacietīga, un viņas dzīves uzskati ir visnotaļ tradicionāli: ja viņai kaut kas iepatīkas, viņa to pieņem par savu un no tā vairs neatsakās. Tas attiecas arī uz smaržām. Kāpēc gan Mežāža sievietei nepamēģināt «Lacoste» «Touch of Pink»? Šai smaržai raksturīgs svaigs apelsīnu aromāts savienojumā ar jasmīnu un vijolīšu smaržu. Viņai noteikti patiks arī «Noa Perle» no «Cacharel» un «Marine De Bourbon» «LYS».

Ūdensvīrs (21. janvāris–19. februāris)

Ūdensvīra zīmē dzimusi sieviete ir zinātkāra un reizē ļoti sapņaina. Viņa savādi ģērbjas un savādi domā. Tāpēc arī smaržai jāatspoguļo viņas būtības daudzpusīgums. Un tam vislabāk derēs «Salvador Dali», kur smaržas galvenie komponenti ir jasmīns, bergamote un roze. Viņai patiks arī «Nina Ricci» «Nina» un «Christian Dior» «Addict 2».

Zivs (20. februāris–20. marts)

Zivju zīmē dzimusī sieviete ir ļoti emocionāla. Romantika ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa, kur sapņi bieži vien pašu aizved citā realitātē. Tāpēc izvēlēties viņai smaržu astrologiem nebija viegls uzdevums. Katrā ziņā Zivs zīmē dzimušajām varētu patikt «Davidoff» «Cool Water» — svaigs, viegls un mierīgs aromāts. Arī «L'Eau Par Kenzo» un «Lanvin Eclat D'Arpege».