Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Alkohola ietekme uz dažādām horoskopa zīmēm

Neparasts horoskops, kuru vajadzētu izlasīt pirms alkohola lietošanas. Tie ir dažādu astrologu savāktie dati un pētījumi, kā alkohols ietekmē dažādos zvaigznājos dzimušos.

AUNS

Alkohola lietošana ir bīstama, jo cilvēks ātri zaudē stabilitāti vai sāk bezprātīgi rīkoties. Auns taču arī skaidrā prātā nereti vispirms rīkojas, pēc tam tikai domā...

VĒRSIS

No iereibuša Vērša vajadzētu bīties, jo viņš visniecīgākā iegansta dēļ kļūst neiedomājami nikns.

DVĪŅI

Lielākajai daļai dzeršana vispār neinteresē, arī uzvedību un garastāvokli alkohols praktiski nemaina.

VĒZIS

Alkohols (pat alus), varētu teikt, ir aizliegtais auglis, jo Vēzim ir jūtīgs kuņģis un nenoturīga psihe.

LAUVA

Jāattīsta sevī mēra sajūta, jo alkohols ir kaitīgs sirdij, bet pats galvenais – piedzēries Lauva zaudē kontroli pār sevi un no „zvēru karaļa” pārvēršas par pērtiķi, tādējādi zaudējot savu autoritāti sabiedrībā.

JAUNAVA

Alkohols Jaunavai ir īsta inde, jo visvairāk cieš aknas. Varbūt tāpēc daudzi šajā zīmē dzimušie ir atturībnieki.

SVARI

Parasti iedzer „kompānijas pēc”, tāpēc nereti gadās ieņemt pār mēru.

SKORPIONS

Piedzerties – kategoriski aizliegts! Zaudējot kontroli pār savām emocijām, Skorpions var stipri kaitēt pats sev, savu dzīvi pārvēršot par īstu elli – turklāt neatgriezeniski.

STRĒLNIEKS

Aknas vāji pārstrādā alkoholu, tāpēc, daudz dzerot, draud hepatīts vai pat ciroze. Un tomēr visvairāk ir tieši šajā zīmē dzimušo alkoholiķu, jo viņi parasti dzer ar milzīgu baudu.

MEŽĀZIS

Iedzeršanai parasti nav jēgas, jo reibums nesniedz atslābināšanos un aizmiršanos kā citiem, gluži otrādi – problēmu intensitāte šķietami palielinās, tāpēc māc grūtsirdība.

ŪDENSVĪRS

Ja pierod pie alkohola, sevišķi cieš nervu sistēma – cilvēks kļūst neirotiķis, kājās parādās nestabilitāte, var pat sākties krampji un astma.

ZIVIS

Ļoti ātri iestājas atkarība no alkohola un rodas tieksme uz narkotikām. Turklāt Zivis smagi pārdzīvo paģiras, jo viņu organisms nespēj pretoties saindēšanai.