Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Ziedu horoskops oktobra mēnesī dzimušajiem

Sadalot Zodiakālā apļa 360 grādus 36 daļās, iegūst 10 grādu apgabalus, ko sauc par dekādēm. Katra no tām atrodas divu dažādu planētu pakļautībā, kas tad arī ietekmē konkrētu Zodiaku un dekādi.

Virši- 23.septembris- 3.oktobris

Viršu zīmē dzimušie cilvēki izceļas ar izsmalcinātību. Viņi prot glabāt noslēpumus, neinteresējas par baumām un klačām, bet cenšas sasniegt pilnību it visā. Šie cilvēki ir universāli un tāpēc bieži vien neaizvietojami speciālisti. Daba viršus apveltījusi ar analītisku prātu, kas ļauj tiem atrast praktisku risinājumu jebkurai problēmai. Tieši tāpēc virši ir arī labi draugi, jo vienmēr var palīdzēt ar kādu noderīgu padomu. Viņi nekad neatstāj savus draugus nelaimē, tomēr it viegli var arī pakļaut citus savai gribai; šeit nostrādā viršu ārējais un iekšējais šarms.

Kaut arī virši samērā viegli pārdzīvo dažādas neveiksmes un vilšanās, tomēr brīdī, kad tos piemeklējusi nelaime, mierinājumu viņi rod ēšanā, pie kam dara to vienatnē. Varbūt tieši tāpēc viršu zīmē dzimušajiem cilvēkiem bieži ir problēmas ar kuņģi.

Mīlestība un mīļotais cilvēks, ja tāds ir, viršu dzīvē ieņem svarīgu vietu. Viņi ir uzticīgi un rūpējas par savu otro pusīti ar sirdi un dvēseli. Tomēr, ja viršu dzīvē nav mīlestības, viņi par to nepārdzīvo. Viņu māja tāpat vienmēr pilna ciemiņu, jo cilvēkiem patīk viesmīlīgie un jaukie virši.

Kamēlija- 4.oktobris- 13.oktobris

Jau no dzimšanas Kamēlijas cilvēki ir ļoti savākti un organizēti. Viņi nekad neapstājas pusceļā, bet iet līdz galam. Nebaidās ne no kādiem šķēršļiem. Risks ir viņu dzīves sastāvdaļa, taču Kamēlija nekad neriskē lieki un bez iemesla.

Bauda dzīvi un nemīl vientulību. Kamēlijai patīk sabiedrība, skaistas un izmeklētas lietas, komforts. Lai to sasniegtu, viņa var strādāt bez apstājas. Citiem Kamēlija paliek prātā ar savu neordināro uzvedību un to jauko atmosfēru, ko Kamēlija ap sevi prot radīt.

Iekšēji Kamēlija ir mierīga un harmoniska, kas tai ļauj nodibināt un saglabāt stabilu ģimeni. Viņa mīl bērnus un savu otro pusīti, tomēr ziedot sevi tiem nav spējīga.

Ceriņi- 14.oktobris- 23.oktobris

Dzimis diplomāts. Vienmēr gatavs palīdzēt citiem, taču dara to ļoti taktiski. No citiem atšķiras ar labām manierēm un estēta īpašībām. Vienmēr jauns dvēselē un garā, tāpēc arī pusmūža gados un vēlāk pulcē ap sevi dažāda gadagājuma cilvēkus, arī jauniešus. Daži ceriņus uzskata par gaisīgiem un vieglprātīgiem, taču tā nemaz nav. Ceriņi ir mūžīgie optimisti, kas viegli tiek pāri visām dzīves grūtībām.

Kaut arī Ceriņi ir ļoti centīgi un mērķtiecīgi, tomēr arī ar karjeras veidošanu viņi nesteidzas. Galvenais- baudīt dzīvi. tomēr dzīves baudīšana ceriņiem nesaistās ar viesībām un pieņemšanām. Priekšroku Ceriņi dod klusai mājas dzīvei, labai grāmatai un mīlestībai.

Ar precēšanos gan viņi nesteidzas. Ceriņi dievina iemīlēšanās sajūtu, tāpēc bieži maina partnerus, meklējot īsto mīlestību. Dažreiz meklēšana ievelkas gadiem ilgi. Laulības dzīvē bieži nav laimīgi. Necieš pret sevi vērstu necienīgu izturēšanos, ir ļaunatminīgi un ilgi neaizmirst pāridarījumus.

Frēzija- 24.oktobris- 2.novembris

Frēzija ir tipisks darbaholiķis ar nelokāmu raksturu. Viņa vienmēr baidās, ka kaut ko svarīgu var nepaspēt savā dzīvē izdarīt, tāpēc gatava strādāt no rīta līdz vakaram. Ārēji spēj saglabāt mieru pat kritiskās situācijās, taču viņas iekšienē snauž vulkāns, un noteikti nepaveiksies tam, kurš gadīsies viņas tuvumā šī vulkāna izvirduma brīdī. Dusmu lēkmes brīdī mierīgā un nosvērtā būtne vienā mirklī spēj pārvērsties briesmīgā un plēsīgā radījumā, kas savā ceļā gatavs iznīcināt visu. Tiesa, vēlāk, Frēzija mēģina nogludināt visas domstarpības, ko savās dusmās izraisījusi.

Cilvēki, kas dzimuši Frēzijas zīmē, vienmēr izraisa simpātijas pret sevi. Tieši tāpēc viņai netr;ukst pielūdzēju. Tomēr Frēzija nesteidzas ar izvēles izdarīšanu, kā arī ar bērnu radīšanu. Ģimenes dzīvē viņai ir grūti tieši dēļ sava nelokāmā rakstura un neiecietības pret citiem. Ja Frēzija satiks cilvēku, kurš atradīs diplomātisku pieeju viņai, lauliības dzīve var izdoties.


Pēc seno slāvu ticējuma - zieds, kura zīmē esat dzimuši, janoplūc, jāsakaltē un jānēsā vienmēr līdzi. Tas būs jūsu simboliskais sargeņģelis.