Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Veiksmes horoskopi visām zodiaka zīmēm 2014.gadam

Redakcija
Redakcija

Katrs no mums vēlas būt pē iespējas veiksmīgāks, laimīgāks un sasniegt dzīvē pēc iespējas vairāk. Cik daudz šajā jomā šogad varēs izdarīt katrs no mums, stāsta zvaigznes. Lasiet un nepalaidiet garām savas izdevības.

Auns

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Auns atbildi saņem 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi apstiprina, ka esat lieliski līderi un organizatori. Jums ir grūti strādāt pakļautībā, tāpēc veiksme un izdošanās vienmēr saistās ar savu biznesu. Ja arī 2014.gadā jums nav iespēju uzsākt savu biznesu, tad izvēlieties profesiju un amatus, kurā būsiet maksimāli neatkarīgas un spēsiet izmantot savu organizatora, līdera talantu.

Veiksmi 2014.gadā esat atvērta jaunām idejām un sadarbības piedāvājumiem. Jo aktīvāka un enerģiskāka jūs būsiet, jo lielāka varbūtība noķert savu laimes putnu.

Vērsis

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Vērsis atbildi saņem 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi vēstī, ka veiksmi un izdošanos gūsiet darbības jomās, kur nepieciešama augsta kvalitāte un precizitāte. Zvaigznes uzskata, ka veiksies tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras darbosies apkalpojošā sfērā, tūrisma biznesā, paaugstināta komforta un dzīves standartu pārdošanas jomā.

Veiksmi 2014.gadā var dāvāt hobijs, kas negaidīti kļūts par labu biznesu – bižutērijas darināšana, floristika un tā tālāk.

Ja vēlaties mainīt dzīvi pavisam kardināli, tad varat izmēģināt sevi fotomodeles, manekenes, modes dizainera lomā. Starp citu zvaigznes norāda, ka vēl kāda joma, kur sievietes – Vērši gūst atzinību ir kulinārija. Iespējams, ka esat dzimusu šefpavāre, kuru drīzumā kļūs pieprasīta visā Latvijā.

2014.gads ir jūsu gads, tamdēļ rīkojieties!

Dvīņi

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Dvīņi atbildi saņem 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi vēstī, ka veiksmi un izdošanos gūsiet sfērās, kurās vislabāk spēsiet izmantot savus talantus – aktierprasmi, spēju manipulēt ar cilvēkiem, oratora spējas. Nekautrējieties izmantot savu oratores talantu mērķu sasniegšanai. Pie tam nevienam jau nav noslēpums, ka jūs itin veikli spējat manipulēt ar faktiem, neraizējoties par to vai interpetācija atbilst patiesībai, vai nē.

2014.gadā veiksmi varat gūt rakstniecībā, žurnālistikā, varat izveidot savu blogu – iekarot auditoriju un veiksmīgi pārdot reklāmu. Ja nu gluži jums nav vēlme darboties šajā nozarē, tad varat pievērsties tirdzniecībai un darījumiem nekustamā īpašuma nozarē. Principā varat strādāt jebkurā sfērā, kur nepieciešams pārliecināt klientu. Īpaši veiksmīgs 2014.gads būs daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras pārsniegušas 35 gadu vecumu, jūs saņemsiet neviltotu apkārtējo atzinību, slavu un , protams, materiālo gandarījumu.

Vēzis

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Vēzis uz šo jautājumu atbildi saņem 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi norāda, ka veiksmi un laimi gūt varēsiet, ja atbrīvosieties no psiholoģiskiem paradumiem, kas traucē virzību uz priekšu. Pirmāmkārtām, atsakieties no gaisa piļu būvniecības, kam tērējat pārlieku daudz laika un enerģijas. Nepieciešams nodarboties tikai ar reālu un piezemētu projektu realizāciju, kas garantē zināmus ienākumus. Uzņemieties pienākumus, kuru veikšanai jums ir nepieciešamās prasmes un zināšanas.

Veiksme un izdošanās 2014.gadā pie jums var atnākt, ja darbosieties kā konsultants, palīgs, sekretārs ietekmīgām personām. Starp citu personiskajiem palīgiem (sekretāriem) atalgojums ir ļoti labs. Tiesa gan zvaigznes brīdina, ka nepieciešams rūpīgi izvēlēties personas, kam kalposiet, jo pastāv risks, ka varat nonākt dienestā pie kunga, kam maciņā vējš svilpo.

Lauva

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Lauva uz šo jautājumu atbildi saņem 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi vēstī, šajā gadā veiksmi gūsiet tad, ja nodarbosieties ar to, kas patiesi aizraus. Pretējā gadījumā var gadīties tā, ka katru dienu uz darbu var nākties doties, kā uz zobārsta kabinetu.

Ja jūs jūtat, ka pašreizējā nodarbošanās nesagādā gandarījumu, tad steidzami meklējiet jomu, kas patiesi interesē. Pat ja 40 gadu vecumā var nākties no jauna mācīties un apgūt profesionālas prasmes, tad dariet to. Pretējā gadījumā, neapmierinātība ar darbu var radīt nomāktu garastāvokli, kas var pārraugt depresijā. Kas attiecas par darbības jomām, tad zvaigznes jūsu priekšā pavērušas visus ceļus. Lai gan 2014.gadā vislielākā varbūtība gūt panākumus ir humanitārā joma, kā arī jomas, kur nepieciešams paust organizatora talantu.

Jaunava

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Jaunava uz šo jautājumu atbildi saņems 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

Zvaigznes vēstī, ka 2014.gadā veiksmi gūsiet tajās darbības sfērās, kur nāksies uzraudzīt, pārraudzīt, iespējams arī kritizēt apkārtējo nepilnības. Jums piemīt spēja adekvāti izvērtēt esošo situāciju un norādīt uz pieļautājām kļūdām, kas jālabo.

Acīmredzot, ka veiksme un izdošanās gaidāma jomās, kas saistītas ar apmācību, pedagoģiju. Jebkādas darbības, kas saistās ar citu pieļauto kļūdu analīzi. Tiesa gan jums jābūt gatavām, ka atzinību un slavu par savu darbību negūsiet uzreiz. Savu vietu zem Saules jums nāksies izcīnīt plānveidīgi un pamazām.

Svari

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Svari uz šo jautājumu atbildi saņems 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi norāda, ka veiksmi šajā gadā gūsiet, ja būsiet pietiekami elastīga un pratīsiet pieņemt kompromisu dažādās situācijās. Esiet elastīga un izpētiet situācijas no dažādiem aspektiem, tad ātri spēsiet ievērot tos momentus, kas svarīgi partneriem un izmantot informāciju savā labā.

2014.gads solās būt veiksmīgs juristiem, advokātiem, diplomātiem, pasniedzējiem un skolotājiem. Veiksmi un atzīšanu gūsiet sfērās kas tā, vai savādāk saistītas ar estētiku, daili, skaistumu, tāpēc droši varam apgalvot, veiksme gaidām arī tām daiļajām būtnēm, kuras darbojas kosmetoloģijas jomā.

Ja neesat apmierināta ar savu līdzšinējo dzīvi un nav izdevies sasniegt vērā ņemamus panākumus, tad pārdomājiet un izlemiet, ko nepieciešams mainīt. Varbūt nepieciešams mainīt ierasto nodarbošanos un pavisam neordināru jomu. Varbūt jūs esat meistarīga floriste, ģeniāla fotogrāfe jebšu smaržu pārdevēja? Nebaidieties sekot saviem sapņiem 2014.gadā.

Skorpions

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Skorpions uz šo jautājumu atbildi saņems 2014.gada veiksmes horoskopā. Tas sastādīts vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēts mūsdienīgā valodā.

Lai 2014.gadā gūtu veiksmi un laimi jums jāpieņem sava patiesā būtība. Jums jāpārstāj kautrēties un noliegt to savu būtības daļu, kura jums šķiet neērta. Esiet tā, kas esat patiesībā. Ja jums imponē ezoterika, tad nododaties tās izzināšanai, lai arī apkārtējie par šādu rīcību labākajā gadījumā paraustīs neizpratnē plecus. Ja jūs interesē cilvēku slēptākās dziņas, tad mācieties psiholoģiju, psihiatriju vai kļūstiet par izmeklētāju. Ja jums patīk intrigas un vara, tad kļūstiet par kādas slepenas biedrības biedru.

2014.gadā jūsu interese par visu noslēpumaino būs dominējošā. Lai arī ko jūs darītu, gandrīz visā varēs saskatīt kādu mistisku momentu. Jūsu iedzimtā intuīcija šajā gadā jums ļoti noderēs.

2014.gadā veiksmi un izdošanos gūt izdosies ar neatlaidības palīdzību. Dažas no jums pakāpsies pa karjeras kāpnītēm un gūs ievērojumas panākumus.

Strēlnieks

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Strēlnieks uz šo jautājumu atbildi var saņemt 2014.gada veiksmes horoskopos. Tie sastādīti vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēti mūsdienīgā valodā.

Kā jau Uguns stihijas pārstāvjiem, Strēlniekam patīk komandēt, vadīt. Jāsaka, ka jums piemīt vadītāja talants, tas ir neapstrīdams fakts. Jūs spējat aizraut, tāpēc 2014.gadā veiksmīgi varat darboties pārdošanas jomā, sekmīgi vadīsiet lielālas vai mazākas cilvēku grupas. Ja vēlaties, tad varat izmēģināt savus spēkus politikā, kā nekā Saeimas vēlēšanas arī gaidāmas 2014.gadā.

Galvenais priekšnoteikums veiksmes gūšanai – spēja koncentrēties uz nosprausto mērķi, kā arī patiesās būtības atrašana darbības sfērā, kurā strādājat. Veiksmi 2014.gadā var dāvāt jūsu “iedzimtā” tieksme uz pārmaiņām. Ja jums šķiet, ka dzīvojat parastu un ikdienišķu dzīvi, tad nevilcinieties mainīt ierasto dzīves ritmu, mainiet arī darbības jomu. Metaties galvu reibinošā piedzīvojumā, ja agrāk sēdējāt pie biroja galda, tad kļūstiet par ceļojošu pārdevēju, dodieties komandējumos, ceļojumos, veiciet pētniecību, izziniet kaut ko. Veiksme un izdošanās 2014.gadā gaidāma tām, kuras būs atvērtas pārmaiņām.

Mežāzis

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai 2014.gadā? Mežāzim uz šo jautājumu atbildi sniedz 2014.gada veiksmes horoskopi. Tie sastādīti vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem un interpretēti mūsdienīgā valodā.

2014.gada horoskopi vēstī, ka laimi un veiksmi “izsitīsiet kaut ar nagiem”. Mežāzis ir zodiaka viena no veiksmīgākajām zīmēm. Jūs esat uzlādēta ar veiksmes enerģiju un vairumā gadījumu salīdzinot ar citiem jums tik tiešām veicas.

Arī 2014.gads nav izņēmums. Lai gūtu panākumus nav jālauza galva par jomām, kurās darboties. Jums vienkārši nepieciešams virzīties pa izvēlēto ceļu, neļaujot nevienam novirzīt sevi no izvēlētā mērķa. Pašlepnums pārējo paveiks jūsu vietā, liks atbilstoši reaģēt un uzvesties dažādās situācijās. Tieši šīs rakstura īpašības dēļ jūs var uzskatīt par vienu no veiksmīgākajām zodiaka zīmēm. Lai arī apkārtējie neizprot un dažeiz nenovērtē ko darāt, personiski jūs lieliski apzināties savu rīcību un mērķi kurp virzāties.

2014.gadā veiksmi un izdošanos gūsiet, ja nodarbosieties ar ko patiesi svarīgu, interesantu, aizraujošu. Veiksme gaidāma tad, ja darbosieties aizrautīgi un no visas sirds. Kā jau zvaigznes vēstī, tad varat darboties gandrīz visās interesējošās dzīves jomās.

Ūdnsvīrs

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai sievietei 2014.gadā? Ūdensvīram uz šo jautājumu atbildi sniegs 2014.gada veiksmes horoskopi. Tie sastādīti vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem, kas interpretēti mūsdienīgā valodā.

Ūdensvīra horoskops 2014.gadam vēstī, ka veiksmi sasniegt palīdzēs iekšējā harmonija un pārliecība par pašas spēkiem. Neļaujiet nevienam graut, mazināt jūsu pašnovērtējumu. Koncentrējaties uz tām dzīves sfērām, kur parasti iepriekš jau esat guvusi panākumus un apkārtējo atzīnību.

Horoskopi vēstī, ka sieviete – Ūdensvīrs veiksmi 2014.gadā var gūt nodarbojoties ar izdevējdarbību. Veiksme gaidāma saistībā ar literāriem rakstu darbiem vai dokumentu noformēšanu. Sabiedriskākām būtnēm horoskopi vēstī izdošanos tūrisma biznesā, kā arī citās darbības jomās, kas saistītas ar milzīgu cilvēku (klientu) plūsmu.

Atcerieties, ka pēc saspringta darba nepieciešama atpūta. Zvaigznes aicina pievērst uzmanību kvalitatīvai atpūtai, kas laicīgi palīdzēs novērst emocionāla un psiholoģiska rakstura sarežģījumus.

Zivis

Kā kļūt laimīgai un veiksmīgai sievietei 2014.gadā? Uz šo jautājumu atbildi sniegs 2014.gada veiksmes horoskopi. Tie sastādīti vadoties pēc vēdiskās astroloģijas priekšrakstiem, kas interpretēti mums saprotamā valodā.
Kā kļūt veiksmīgai 2014.gadā? Horoskopi Zivīm iesaka “nepeldēt pa straumei”, bet izvēlēties lielus mērķus. Nesamierināties ar mazumiņu, bet “iet uz visu banku”! Pretējā gadījumā draud ieslīgšana pelēkā un ikdienišķā dzīvītē un diezin vai pati būsiet gada noslēgumā apmierināta ar rezultātiem.

Lai arī cik liels nebūtu kārdinājums apstāties un baudīt gūtos augļus, centieties visu laiku atrasties kustībā un virzībā u priekšu. Neļaujiet nevienam pieņemt lēmumus jūsu vietā. Tāds ir jūsu liktenis – daudzi vēlas pamācīt jūs, daudzi vēlas vadīt jūsu dzīvi, ja pieļausiet to, tad visticamāk gaidītās veiksmes vietā gada noslēgumā saņemsiet katastrofu.
Tikai jūs zināt, kas ir pareizi un kādi projekti uzskatāmi par perspektīviem. Apkārtējie, lai dzīvo savu dzīvi, risina savas problēmas un neuzmācas jums ar saviem padomiem. Jomas, kurās Zivis var gūt veiksmi 2014.gadā – akalpojošā sfēra, sociālā darbības joma, pārdošana. Svarīgi – visu 2014.gadu tiecaties sasniegt vēl labākus rezultātus.
Vēlaties kļūt veiksmīga? Tad ieklausieties zvaigžņu vēstījumā. Zvaigznes parādīs ceļu, kas vedīs pretīm veiksmei. Nepretojieties savai būtībai, jo nav nelaimīgāku cilvēku par tiem, kuri nespēj pieņemt patieso Es. Dzīvei jābūt harmoniskai un jāatrodas līdzsvarā ar apkārtējo pasauli. Tikai tad varēsiet sacīt, ka esat patiesi laimīga un veiksmīga.

Horoskopu piedāvā: E-horoskopi.lv lielākais horoskopu portāls latviešu valodā