Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


30.aprīļa dienas veiksmes akmens- BELOMORĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- BELOMORĪTS

Šodienas enerģijas var ļoti atšķirties no tām, kas bija vakar. Kontaktēties gribas tikai ar noteiktiem cilvēkiem, tāpēc sarunu bedru loks var sašaurināties. Ja vakardienu pavadījāt vētraini, tad šodien var pabūt mājās. Ja vakar patērējāt naudu, tad šodien var gribēties ieekonomēt.

Ak, ekonomējam vienalga uz ko, tikai ne uz personīgo baudu. Jūtīgums pret dažādām dzīves garšām un priekiem būs paaugstināta. Uzmanību fokusēsim uz sevi un savām sajūtām, uz ģimeni un mīļajiem cilvēkiem, uz māju un mājīgumu. Steiga var kaitināt, tāpat kā viss, kas notiek pēc iepriekšēja grafika.

Vārti uz Vasaru var vērties vaļā ne visiem. Pabūsim vēl kādu laiciņu vēsajā un lietainajā pavasarī. Iespējams, arī paskumsim un lai nomierinātu sevi, uzēdīsi kādu gardumiņu.

BELOMORĪTS var skumt kopā ar jums, taču tas sola stabilu mājas sajūtu un orientierus uz mājīgumu un siltumu kopā ar radniecīgām dvēselēm.

BELOMORĪTS ir piemērots radošuma sapratnei, jūtīgumam pret radošo, iedvesmai un radīšanai.

Atgādinu, ka vārti uz Vasaru vēl būs TOPĀ, daudzi vēl tikai stāv to priekšā, nevarot sņemties un atvērt tos. Bet vārtu priekšā viemēr mūs pārņem satraukums un bailes no nezināmā. Atveriet tos un bailes pāries!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv