Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


29. maija dienas veiksmes akmens- BRONZĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- BRONZĪTS

Dienas enerģijas var būt ļoti stabilas un precīzi translējošas vavas vērtības un orientierus. Ak, vērtības gan ir pilnībā materiālas, bet orientieri konkrēti noteikti.

Daudziem tā arī šķitīs. Savu vērtību translācija var kļūt par šodien svarīgāko. Taču pēc tam jāsakārto apliecinošie orientieri, kas būs daudz grūtāks uzdevums 😉 .

Tas arī beigās parādīs patieso vektoru dažādos virzienus. BRONZĪTS, protams, mirdz, bet mēs izliekamies un neesam patiesi, mēģinot kaut ko izstādīt apskatei. Vienkāršība un kautrība šodien nozīmē ierakstīties Visuma enerģijās, izliekot orientierus tikai priekš sevis un savām vērtībām.

Izrādīties nozīmē pieņemt svešas vērtības un orientierus, bet tie var būt visvisādi un nesakrist ar mūsējiem. BRONZĪTS palīdzēs! 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva