Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


28.aprīļa dienas veiksmes akmens- CITRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- CITRĪNS

Dienas enerģijas ātras un versmainas. Daudzas lietas iegriezīsies vai iegriezīs mūs jau no paša rīta. Jutīsimies ierauti darbu virpulī, kas patiesībā priecēs.

Vārti uz vasaru aicina ar dažādiem interesantiem darbiem un darīšanām.

CITRĪNS apspīdēs dienu ar savu iekšējo saulīti, talantu un interešu enerģiju. Dalieties ar informāciju, palīdziet viens otram ar padomu, atbalstiet ar iedvesmu un centieties saprast otru- tas viss izdosies kopā ar CITRĪNU.

Šodien daudzi gribēs kādam atzīties, pateikt patiesību, pārcirst sarežģītu attiecību mezglus, asi un tieši izteikties. Otrs cilvēks gan tam var nebūt gatavs. Tāpēc neaizmirstiet par pieklājību un delikātumu- taisnība nav absolūts jēdziens 😉 . Un neuzķerieties uz baumu makšķerēm...

Atveriet vārtus uz Vasaru ar mīlošas sirds enerģiju, plāniem priekš sevis, savām prasībām un Visuma dāvanu gaidu priekšnojautās!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva