Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27.aprīļa dienas veiksmes akmens- SODALĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SODALĪTS

Daudziem šodien vajadzēs saredzēt visu caur laiku un izplatījumu. Būtu jākoriģē plāni un nodomi, jāgatavojas darbībai un jājautā izplatījumam padoms. Turklāt tas viss jādara ar vēsu prātu, mierīgi un bez stresa.

Vārtus uz vasarau atvērs tikai mierīgie. . Vēss un apdomīgs skats uz notiekošo un dzīves apstākļiem nāks tikai par labu. Iespējams, ka vienlaikus arī kļūs skaidrs, kādu zināšanu trūkst, kā tās iegūt, ko papaildus apgūt, lai realizētu visas savas materiālās vēlmes vienkārši un efektīvi.

Diena var sniegt mācību no personīgās pieredzes, kas kļūs par norādi izraudzītā ceļa pareizībai. Taču tā var arī kļūt par norādi jaunam virzienam. Vēsture atkārtojas!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva