Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27.februāra dienas akmens- LABRADORS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LABRADORS

Daudziem šodien kareivīgā vājuma enerģijas cels revolucionāro garu. Tas var būt aizstāvētais gribošais slinkums, uzbrūkošais radošums vai amazone Lolitas tēlā. Enerģijas trūkuma dēļ var izplūst lielā peļķē, kurā atspīd ugunskurs. Taču peļķe ir un paliek peļķe, kaut arī tajā atspīd liesmas.

Diena būs ilūziju pilna un arī izpaudīs tās. Lai arī izplatījums šķiet maigs, tas ir mānīgs. Diena paredzēta stiprajiem un atbildīgajiem. Var mēģināt aizstāvēt savu ēnu, pierādot, kā tā ir progresa virzītājs, bet neviens jau to neapstrīd.

Veiksmīgu apstākļu un enerģijas sakritības dēļ vBet vēl labāk būs, ja uzreiz paelsiet acis pret debesīm.

Diena divējāda. Realitāšu savienojamība var radīt gan lielu ilūziju, gan arī apmānu. Aiciniet palīgā savu Personīgo Sauli, tad saņemsiet īsto padomu.

LABRADORS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva