Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


26. maija dienas veiksmes akmens- AHĀTA PLĀKSNĪTE

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AHĀTA PLĀKSNĪTE

DIENA TURPINA VAKARDIENAS TENDENCES, TAČU PIEVIENOJOT VAIRĀK IZTURĪBAS UN ATBILDĪBAS. Izvēli piedāvā plašu: visu AHĀTU daudzveidību brīnišķos spēkus. Katra AHĀTA PLĀKSNĪTE ir kā ieteikums, katra zīmē kādu situāciju un dod atbildi.

Ja jums mājās ir vairākas AHĀTA PLĀKSNĪTES, novietojiet tās sev priekšā, vienu izvēlieties intuitīvi, palūkojieties caur to uz gaismu, izpētiet tās ornamentus un saņemiet vajadzīgo atbildi.

Man ir daudz AHĀTA PLĀKSNĪŠU un es varu skatīties uz tām bezgalīgi. Saules vai sveces gaismā tās izskatās kā nepazīstamas svešinieces, kas katru reizi nes kādu jaunu vēsti, kaut ko iesakot un tādējādi atslābinot.

Vara pār apstākļiem šodien vaicās pēc plāna, precīziem noteikumiem un sekojošiem soļiem. Plāns vajadzīgs, ierakstiet tajā visu pēc kārtas, ko vēlaties un vajag paveikt. Vēlāk varēsiet to piekoriģēt, bet pagaidām rakstiet visu, kas ienāk prātā.

Klātesoši ir arī tukšums, smaguma sajūta un fokusa trūkums. Tas jāpiepilda ar to, ko vēlaties, bet, pats galvenais, ar prieku. Izdariet personīgi sev kaut ko patīkamu. Uzdāviniet sev kaut ko, nopērciet kādu "rotaļlietu", kaut ko garšīgu vai skaistu. Piefiksējiet sevī prieka enerģiju, kaut vai maziņu, taču paturiet to savā tuvumā 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva