Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


17.maija dienas veiksmes akmens- AMETISTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETISTS

AMETISTS PATĪK DAUDZIEM. Tas "dezinficē" domas, piešķir emocijām gara spēku un ticību. Acīmredzot, daudziem tieši tā pietrūkst.

Dienas enerģijas var būt ļoti individuālas. Daudzi rūpēsies par personīgo individualitāti, dvēseli un imidžu.

Iespējams, daudziem trūks skolotāja, līdzīgi domājošo atbalsta un gudra padoma. Taču dienas enerģijas sabiedriskas, turklāt noderīgas nevis vienkārši pļāpas.

diena pilna ar interesēm un pārdomām, ar personīgo radošumu. Ak, kādu lai gan sevi jaunu rada? Radiet jaunām iecerēm un atklāsmēm attiecībās. Jautājums tikai- vai ticēšu sev jaunajam? Vai arī drošībai un pārliecībai pakonsultēšos ar citiem cilvēkiem?

AMETISTS palīdzēs noturēt dienas fokusu. Uz ko esat nolēmuši fokusēties? Izvēlieties gudri, bez acumirklīgiem maldiem. Mērķējiet uz pašpietiekamību un mieru dvēselē.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva