Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


10.aprīļa dienas veiksmes akmens- RODONĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RODONĪTS

Dienas enerģijas sarežģītas, taču skaistas. Ceļi, pa kuriem šodien jāstaigā, var būt samezgloti, taču mīlestības pilni. Bet skrējiens uz vietas var sašūpot dvēseles līdzsvaru.

Saplānotais var nenotikt tā, kā vēlaties, bet tikšanās, pat ja notiks, tad ne par tēmu. Ak, ne visi šodien trāpīs savu apstākļu burbuļos, no kuriem tik grūti pēc tam tikt laukā.

Plānot savu dzīvi nākotnei neizdosies, tāpat kā neizdosies salikt visu pa plauktiņiem. Tāpēc dzīvojiet šodienai un priecājieties, ka tā jums dota. Galu gaļā ir pat aizraujoši skriet uz vietas un pētīt savas dzīves ornamentus.

Būs arī tādi, kas vēlēsies skriet jūsu vietā. Var jau būt, ka viņiem taisnība, taču leciet augstāk!

RODONĪTS spēj atbalstīt jebkurā situācijā jūsu optimismu, prieku un veselību.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva