Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


10.februāra dienas akmens- DŪMAKAINAIS KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DŪMAKAINAIS KVARCS

Dienas enerģijas turpina mūs uzlādēt ar enerģiju. Darboties ir viegli un to var darīt ar prieku. Šodien var daudz paspēt izdarīt. Izkustēsies arī vecie, iestāvējušies darbi. Turklāt būs vēlēšanās beidzot tos paveikt.

Tīrām ceļu! Visam jādzīvo, jākustas, jāpadarās. Un mēs varam justies kā dievi vai burvji. Pēc mūsu pavēles viss notiek! Būs arī sveicieni no pagātnes vai atgriešanās vecajās enerģijās. Taču arī vecās problēmas atrisināsim vai arī vismaz pamanīsim, ka tās nekur nav pazudušas.

DŪMAKAINAIS KVARCS mūsu emocionālo atjaunošanos ierakstīs jaunajā realitātē. Tagad būs tā! Kopā ar to atvērsies totālas atjaunošanās kosmiskās slūžas, kas nenotrieks mūs no kājām un neaizskalos prom- mēs pratīsim nostāvēt uz kājām, izturēt, pieņemt lēmumu dzīvot un baudīt notiekošo! Kosmiskās uzticēšanās kopā ar DŪMAKAINO KVARCU būs vairāk. Un šī uzticēšanās nāks kā balva.

Lai jums dzīvīga diena!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva