Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.maija dienas veiksmes akmens- NEFRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- NEFRĪTS

TURPINĀS VAKARDIENAS TENDENCES. ŽADEĪTS un NEFRĪTS ir tuvi radinieki. Ļoti iespējams, ka radinieki no vakardienas aizkavēsies pie jums arī šodien. Vai arī klātesošas būs radniecīgas enerģijas.

Fokuss uz fizisko realitāti turpinās. Nozīme ir emocionālajam un mentālajam noskaņojumam un tam, ka tie iekļaujas lietu fiziskajā plānā. Jeb citiem vārdiem sakot, ar kādām domām un emocijām jūs darāt savus darbus. Te svarīga gan atklātība, gan godīgums pret sevi.

Vērtīgas būs atveseļojošas nodarbes: pastaigas un darbošanās svaigā gaisā, saskarsme ar dabu un draugiem, iedvesmojošas nodarbes, radošums, veselīgs uzturs, veselīgs sekss, masāža, pirts un iedvesmojošu vietu un pasākumu apmeklēšana.

Man ir aizdomas, ka Laika slūžas pašas ieraus jūs tādā stāvoklī, kas priekš jums ir vislabākais, bet NEFRĪTS aicinās pievērst uzmanību fiziskajam ķermenim.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva