Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


4. maija dienas veiksmes akmens - ŽADEĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ŽADEĪTS

Gaismas koncentrācija matērijā notiek ar spiedienu. Varam just smagumu ķermenī, spriedzi darbos, dziļumu kontaktos. Ak, un skaidru sava ceļa apzināšanos pēc personīgās gaismas plūduma. Mūs ved uz vajadzīgo fiziskās realitātes vietu, lai veiktu pilnīgi reālus un konkrētus darbus. Citiem vārdiem sakot, mūsu gaisma pievelkas noteiktai vietai uz Zemes.

Šodien var būt daudz darbu. Un katrs no tiem jāpaveic ar maksimālu enerģijas ieguldījumu pēc iespējas pietuvojoties ideālam. Ak, nāksies pacensties! Balva būs prieks par padarīto. Ja darbs pamatīgs un vienas dienas laikā nav paveicams, tad labāk to sadalīt pa posmiem un šodien paveikt lielāko darba daļu.

Atrodiet šajā dienā savas Laika slūžas un savus atpūtas brīžus, kad personīgais laiks izstiepies garumā vai vispār apstājies. Šie brīži var kļūt par pamatu savas gaismas plūsmas koriģēšanai. Laiks vienmēr ir dziedinošs. Jūsu ķermenis novada gaismu apkārtējā telpā caur konkrētām zināšanām un darbiem. Pasakiet viņam paldies ar siltām masāžas praksēm ar ŽADEĪTU.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva