Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


2.maija dienas veiksmes akmens- SNIEGA OBSIDIĀNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SNIEGA OBSIDIĀNS

Diena var likt atdzimt senajiem plāniem un centieniem. Var parādīties senās ambīcijas, tikai šoreiz jaunā līmenī. Ak, un arī jaunas prasības pret sevi!

Laika slūžas var piedāvāt ieskatīties sevī pa jaunam, atrast savas spožās puses, atzīt talantus, sajust spējas un spēku izrullēt to visu dzīvē. Ak, atkal uz galvas parādījies kronis!

Taču diena var arī izaicināt pielietot dzīvē uzreiz visus savus talantus. Jo blakus var būt citi tādi paši talanti. Var izvērsties sacensība un strīdi. Ak, maijs ir tik dažāds un ar dažādām enerģijām dvēselē. Virziet tās miermīlīgā gultnē.

OBSIDIĀNS ir gada akmens Kristalosofijā. Tas sasildīs dienu ar spēcīgām enerģijām, kā arī kaut ko, iespējams, transformēs. Nepalaidiet procesus pašplūsmā, rullējiet tos paši. Pat iekļūstot laika slūžās, savu iekšējo sajūtu var rullēt ļoti veiksmīgi.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv