Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


1.februāra dienas akmens- PIRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PIRĪTS

Ceļavējš uzpūš dzirksteles. Izplatījums dzirksteļo un atbrīvo enerģētiskos impulsus. Bet cilvēki neapzināti steidzas un steidzina notikumus. Ak, un rada spriedzi izplatījumā.

Mērķi no izplatījuma vilina ar vēl nenomedīta medījuma ideju. Tie rada steigu un baro veo pieradumu ar domu, ka vieim jau tik un tā nepietiks. Ja esat iekļuvuši tādā plūsmā, tad var lūzt tehnika, rasties problēmas ar elektrību, uguni vai asiem priekšmetiem. Tas ir signāls, ka izplatījums ir spriedzes pilns un ka šo spriedzi radāt jūs.

Apstājieties, ievelciet elpu un paraugieties apkārt. Labāk to izdarīt tagad, nevis pēc tam. Jūsu mērķi nekur nepazudīs, tie taču ir jūsējie. Īstenā sūtība nāk bez steigas un uz to ved visīsākais un vismazāk enerģiju patērējošais ceļš.

Sekojiet sev šodien. Veidojiet savu dienu un virzību izplatījumā plūstoši, sajūtiet ceļavēju un izpletiet virs tās savus spārnus.

Bet PIRĪTS kopā ar jūsu ugunīgajiem impulsiem pārkausēs vecās enerģijas jaunās sevis izpausmēs.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva