Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Divpadsmit dārzu maģija. Zivis un viņu dārzs. Mans dārzs ir mana paradīze!

Redakcija
Redakcija

Divpadsmit dārzu maģija.  Zivis un viņu dārzs.  Mans dārzs ir mana paradīze!
Attēlā: Ilze Reiha
Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv

Kura gan no divpadsmit zodiaka zīmēm pārspēs Zivtiņas romantismā, skaistuma mīlestībā un galvenais- dabas mīlestībā!? Nu tikai, ka – neviena!
Zivis bez dabas tuvuma nav Zivis. Tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji savu dzīvi bez ziediem nevar iedomāties. Zivju izpratnē zieds varētu būt Dieva vietā, ja tā varētu izteikties. Tas ir skolotājas dabas veidojums, paraugs vislabākajai gaumei un izteiksmes līdzeklis harmonijai. Zivju zīmē dzimušie nevarētu izcelt kādu ziedu pārāku par citu, jo katram piemīt savs šarms un daile, savs burvīgums.

Galvenais nosacījums atkal – vienkāršība un ūdens klātbūtne dārzā vai lauku īpašumā, kur Zivtiņas parasti jūtas vislabāk. Magones, peonijas, rudzupuķes, jauktās pļavu puķu dobes, flokši un vēl un vēl... sarakstam nebūtu gala... No vienkāršas bezdelīgactiņas līdz saulespuķei un krāšņai dālijai.. visam vieta atradīsies Zivtiņu dārzos. Sajūtai jābūt kā Alises brīnumzemē.... romantiski pasakainai, brīvai, vienkāršai, smaržu un krāsu pildītai.



Īpaša mīlestība var būt pret zilas krāsas ziediem, sākot no pirmās zilās vizbulītes, kas ziemai aizejot nes īpašu sajūsmu līdz rudzupuķēm un majestātiskajai delfīnijai jūlija vidū. Zilais ir Zivju – ūdens stihijas- iemīļotais tonis. Arī ziedos. Zivīm patīk nokarenie augi, vīteņi un liānveidīgie, jo tie dabā rada plūstoša ūdens sajūtu. Priekšroka būs lauku mājas dārzam.



Dārzeņu dārziņš, lai arī ļoti svarīgs, tomēr tiks nedaudz atstumts tālākā zonā, priekšroka tiks dota ziediem, košuma krūmiem. Senas ābeles un citi augļu koki un krūmi rada īpašu auru lauku dārzā, tā Zivīm tīk daudz labāk par jauna dārza sterilumu.

Viennozīmīgi- dārzā jābūt ūdenim. Vai tas ir mazs vai liels dīķis, baseins, upe, strautiņš, ezermala, strūklaka vai jūras tuvums, - kā jau ūdens stihijas cilvēkiem ūdens tuvuma un smaržas sajūta ir ļoti svarīga.



Dārzā jābūt vairākiem romantiskiem stūrīšiem, var būt dārza mājiņa, kas atsauc atmiņā bērnu dienas un tajās sajusto kumelīšu smaržu.

Droši vien, cik Zivju zīmes dārznieku, tik skaistu un romantiski iekoptu dārzu!

Jā , Zivis un dārza daile ir nešķirami jēdzieni!



Rakstam pievienotajās fotogrāfijās redzams Ilzes Reihas dārzs, kas dzimusi Zivju zodiaka zīmē. Tuvākajā laikā Epadomi.lv varēsiet skatīt Ilzes dārzu arī video - raidījuma "12 DĀRZU MAĢIJA" 12.sērijā. Pirmās 11 sērijas ar skaistajiem Latvijas dārziem noskatāmas ŠEIT

Raksta autore: sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs)

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 .
Vairāk informācijas: Astrocentrs lapā