Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 31. marts – Gvido, Atvars

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Gvido, Atvars. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Gvido

Gvido dzīvo pats pēc saviem principiem un vadmotīviem, pārāk neņemot vērā sabiedrības domas un uzksatus. Daudzi viņu uzskata par neparastu, citi pat par dīvainu, taču Gvido tas īpaši neuztrauc. Viņš ir sava ceļa gājējs un apkārtējo spriedumu dēļ no sava dzīvesveida neatteiksies. Gvido raksturīga jebkuras rīcības polarizācija, izejot no ļaunā un labā redzes viedokļa, tādējādi citiem vienmēr liekot šaubīties un nostādot izvēles priekšā.

Gvido likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Atvars

Atvars ir neordināra personība ar neparastu prātu un bagātu izdomu. Viņš spējīgs un negaidītu rīcību, neticamām pārmaiņām un izvēlē. Atvaram patīk būt situācijas noteicējam un pašam plānot savu dzīvi. Vņš ir drosmīgs, ar spēcīgu gribasspēku apveltīts un nemet plinti krūmos pēc pirmajām neveiksmēm. Sabiedrībā draudzīgs, taču savu dvēseli uz āru nerāda. Ja tas nepieciešams izvirzīto mērķu sasniegšanai, ies caur uguni un ūdeni.

Atvaram likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.