Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Video: Kā pareizi lasīt ikdienas horoskopus? Iesaka astrologs Kristaps Baņķis

Viena no iecienītakajām ikdienas lasāmvielām medijos jau izsenis ir ikdienas astroloģiskās prognozes vai tautā dēvētie horoskopi. Tos var atrast avīzēs, žurnālos un vai ikkatrā portālā, arī Epadomi.lv. Kā pret tiem attiekties? Kurus lasīt, bet kuriem nav vērts tērēt laiku? Un kā tos lasīt?

Tā kā portālā Epadomi.lv jau ilgāku laiku ikdienas astroloģiskās prognozes publicējam sadarbībā ar jomas speciālistiem un profesionāļiem - astroloģijas portālu Astrologi.lv, šo jautājumu uzdevām portāla dibinātājam un vadītājam Kristapam Baņķim. Astrologs Kristaps Baņķis iesaka lasīt ikdienas horoskopus pareizi, bet tikai tos, zem kuriem parakstījies profesionāls astrologs, nevis kaut kur internetā atrastus anonīmus materiālus bez atsauces uz to izcelsmi. Interesanti, ka vīriešiem un sievietēm horoskopi jālasa un jāvērtē atšķirīgi.

Pilnu, vairāk kā stundu garo, ļoti interesanto un informācijas bagāto, videointervijas ar Kristapu Baņķi ierakstu, Epadomi.lv publicēsim 30. jūnijā. Būs interesanti un vērtīgi!

Videomateriāls tapis sadarbībā ar astrologi.lv
Vērtējums: +1