Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Astroloģe: Latvijai krīzes risinājums nāks decembrī

Redakcija
Redakcija

Astroloģe: Latvijai krīzes risinājums nāks decembrī
Foto: Ilze Reiha


Piedāvājam profesionāla astroloģes Ilzes Reihas sagatavotu lielo prognozi kopumā un katrai zodiaka zīmei atsevišķi.
Ilze Reiha: Zemei kā visuma meitai –tieši tāpat kā mums cilvēkiem ir paredzēta dzimšana un izzušana, tikai salīdzinot ar cilvēka mūžu-Zemes un Saules sistēmas mūžs ir daudz lielāks, mērāms miljardos gadu...Ja cilvēks dzīvo neveselīgi, apzināti sev kaitē – viņam atvēlētais laiks uz zemes tiek samazināts. Ja Zeme sāks slimot, viņas miljardu gadu ilgais mūžs arī var krietni samazināties- vai ne?

Šobrīd kā nekad mūsu visuvarenība izgaist pīšļos-daba un tajā notiekošie procesi, to regulējošie spēki ir stiprāki par mums!

...lielie kungi nesadzirdēja mazās , bet viedās meitenes Grētas lūgumu..un te nu mēs esam...paši ar sevi, savās domās un pārdomās par visu Visumu un mums Tajā! Viss notiek tā kā tam jānotiek.

Ar mazu acs kaktiņu un labu domu vadīti, nedaudz ielūkosimies šī gada enerģētikā.

Kopējā planētu enerģētika 2020.gadā.

Ir dzirdēti pārmetumi astrologu lauciņā, ka neviens neko tādu šogad neparedzēja! Es gan dzirdēju loti daudz brīdinošu prognožu, ja ne tieši par epidēmijas iespējamību, tad par sarežģītas enerģētikas esamību jau sākot no 2019. gada nogales sākot un visa 2020. gada garumā. Tikai doma bija vairāk finansu, banku, uzņēmējdarbības virzienā...

Arī tas nebija aizšauts garām, jo pandēmijas sekas spēcīgi ietekmēs pasaules ekonomisko sistēmu.
Astrologi jau nav Dievi. Mums nav ļauts visu zināt, tas jāņem vērā. Visums patur sev tiesības lemt.

Vēl jau var aizdomāties par Žurkas gada enerģētiku, kas nāk tieši no austrumu tautu kultūras...Varbūt, ka ķīnieši saprata, ka tieši šis gads , kura cikls ir 12 gadi, var nest infekcijas, slimības, to izplatību, tāpēc salīdzināja to ar žurku un deva gadam šādu nosaukumu? ...nu tās ir tikai manas pārdomas.

Runājot par klasisko astroloģiju-

visa gada garumā Mežāža zonā, par kuru atbildīgais ir Saturns-likteņa un laika Dievs veido tādu kā sapulci trim ļoti nozīmīgām planētām: pašam Saturnam, Plutonam un Jupīteram. Martā tam pievienojās arī kareivīgais Marss. Šāds saiets nenotiek bieži. Jo vairāk spēcīgāku planētu kopums, jo tās var veidot stiprāku ietekmi, tas ir diezgan loģiski. Iedomājaties sevi planētu vietā- cik variet paveikt viens, bet cik, ja esiet 4 vai 5? Tad nu –lūk, ar šādu spēku mums jārēķinās.

Nosaukšu vien planētu enerģētikas atslēgu vārdus: Saturns - likteņa lēmējs, Skolotājs, laika Dievs..., Plutons- pazemes valdnieks, transformācijas meistars, revolucionārs, noslauka visu pa tīro, lai sāktos, kas jauns un cita kvalitātē, Jupīters - lielākā planēta, parasti labvēlīga enerģētika, bet ir klāt vienmēr tur, kur kaut kas jāvairo, jāpaplašina-visaptveroša enerģētika. Šoreiz laikam vairo ne tik pozitīvo, kaut gan...kas zina, kas zina..?!

Vācu astrologi jau sen saprata, ka ir vel kādi matemātiski izskaitļojami objekti, kas savā ritmā darbojas un mūs ietekmē. Klasiskajā astroloģijā šos tālos objektus neņem vērā, bet Hamburgas astroloģija to ietekmi skaidro. Šo tālo planētu aspekti šogad ir ļoti sarežģīti.

Arī asteroīdi , kurus izmanto klasiskajā astroloģijā, piemēram, Hīrons, Phollus veido sarežģītus aspektus ar Lilitu, jeb Melno Mēnesi. Papildus klasiskās astroloģijas planētu spēcīgajam kopumam izveidojās tāds kā tumšais spēks, kas „sadodas rokās”, lai palīdzētu Lielajiem darboņiem Kosmosā.

Ļoti daudz karmisko norāžu, kas nozīmē tikai to, ka pļaujam to, ko reiz sējām un ne jau katrs atsevišķi (kas arī , protams ), bet visi kopā kā cilvēce. Tā ir cilvēces karmiskā atstrāde, kas šobrīd notiek. Notiek tāda kā ģenerāltīrīšana. Netveriet to personīgi, bet visaptveroši! Domājiet plašāk, globālāk!

Arī retrogrādā planētu kustība šogad ir spēcīgāka nekā citus gadus, jo šogad arī Venēra un Marss revidēs savas tēmas, pievienojoties tālo planētu retrogrādajām kustībām. Kā zināms , ja planētas atrodas šajās enerģētiskajās cilpās, var būt atkārtošanās tēmās, par kurām tās atbild. Tāpēc steigties ar secinājumiem un steidzināt notikumus nevajadzētu ,labāk, lai process notiek lēnāk, ilgāk, tad tas nebūs tik sāpīgs. Lai nav kā pasakā par eža kažociņu, nemetīsim to krāsnī lai nodeg švīkstēdams, bet pacietīgi pagaidīsim, kad neglītais ežulēns pats pārtaps par princi.... Laika jautājums.

Personīgi man ir sajūta, ka enerģētika savu saspīlējumu jūtami kliedēs tikai ar nākamo gadu. Sākot ar 21. gada janvāri, februāri, martu, kad vairākas planētas mainīs savu pulcēšanās vietu un no Mežāža pārslīdēs Ūdensvīrā. Arī Ūdensvīrs nav tā maigākā zīme, tomēr enerģijai vajadzētu mainīties. Nopietno planētu sapulce nopietnākajā zīmē-Mežāzī beigsies, ja tā varētu izteikties...

Uz to ļoti cerēsim!

12 zodiaka zīmes – tuvākā laika prognozes.

Ievadam atgādinu, ka šīs prognozes ir ļoti aptuvenas, precīzas būs tikai individuālās, veidotas pēc precīza dzimšanas laika.

Tomēr , runāsim arī par sīkāku sadalījumu 10 dienās, jeb dekādēs. Jo kāds no jums ir dzimis zīmes sākumā 1.dekādē no 21.-1. Datumam, kāds viducī, jeb 2. dekādē no 1.-10. datumam, un kāds noslēdzošajā, jeb .dekādē no 11.-21. datumam.

Auns.

Auna zīmē atrodas Lilita-tumsas valdniece, karmiska zīme, tā lēnām slīd cauri jūsu zīmei vilinot, kārdinot, mēģinot novest no pareizām domām, no pareizā ceļa. Pie tam , savienota ar Hīronu, kas visu vēl vairāk sarežģī, piedāvādams duālas situācijas, grūti savienojamas kombinācijas dzīvē. Nesteidzieties pieņemt lēmumus, nogaidiet. Gada nogalē Lilita Auna zīmi pametīs, līdz ar ko enerģētika uzlabosies. Auna trešajā dekādē dzimušie izjutīs arī „Lielās sapulces” lēmumus, tāpēc kopumā turpmākais gads vel var būt sarežģīts. Gada otrajā pusē var nākt tāda kā apskaidrība, risinājums arī 1.un 2. dekādes Auniem. Marss rudenī cilpos pa jūsu teritoriju-iespējams laiks tad būs nemierīgs, tramīgs, darbīgs .

Vērsis.

Vēršiem kopumā labvēlīgs laiks, kaut arī planēta Urāns cītīgi soļo pa jūsu zīmi, nesdama gan satraukumu, gan jaunas iespējas, gan astroloģijas vai citas zinātnes apgūšanas iespēju. Iekšējais vibro - zvans iezvanīsies ik pa laikam 1.un 2. dekādē dzimušajiem. Kādam var būt trauslāks miegs vai bezmiega problēma. Kā jau vienmēr-uztraukums par finansēm, bet šajā sakarā viss atrisināsies veiksmīgi.
Pārmaiņu laiks, jāmācās pielāgoties, pieņemt.

Dvīņi.

Dvīņiem pamazām viss risināsies, mezgli raisīsies, karmiskais Mēness mezgls lēni slīdēs pa jūsu zīmi, dāvājot gan iespējas, gan uzdevumus! Tikai sākumā to sajutīs 3. dekāde, tad 2. un tad pienāks kārta arī Dvīņu sākumā dzimušajiem risināt nopietnākus uzdevumus. Man jau šķiet, ka jūsu problēmiņas ies tālēs zilajās un ar 21. gadu dzīve pavisam skaista rādīsies! Arī finansiālie un īpašuma jautājumi lieliski risināsies laikā, kad Saturns un Jupīters ieies Ūdensvīra valdījumā, dāvādami jums iespēju attīstīties, pilnveidoties, sasniegt mērķus. Venēras cilpa šogad būs jūsu teritorijā, tad jau manīs-vai veca mīlestība nerūsēs.., vai mīlas un radošajās tēmās būs kas nopietni vēra ņemams.

Vēzis.

1.un 2. dekādē dzimušie var jau uzelpot arī šogad, bet 3. dekādē dzimušajiem vēl jāklausa Lielie Skolotāji, kas no Mežāža, kas ir pretējā zīme, sūta savas komandas. Saudzējiet veselību, esiet izturīgi un pacietīgi, bet jūs jau gan tādi esiet! Gan finansiāli, gan visādi citādi var būt vēl sarežģīts laiks līdz pat nākamā gada agrajam pavasarim. Kaut kādi mezgli jau būs raisījušies- tomēr, tomēr-esiet vel modri! Arī no Auna, kur atrodas Lilita, līdz jums ir sarežģīta enerģētika- var būt dīvaini, viltus signāli, viss loti jāizvērtē. Tas skar arī 1.un 2., ne tikai 3. dekādi.

Lauva.

Lauviņu enerģētika vēl ir diezgan normāla, bet dažas Lauviņas, kas dzimušas 1. dekādē jau var sākt just zināmu spriedzi, ierobežojumus, var pieklibot veselība.
Nākamais gads arī 2. dekādē dzimušajām var norādīt uz kaut kādu svarīgāku, nopietnāku dzīves skolu. Finansiāli šī gada enerģētika vel plūst apmierinoši, bet nākamā gadā arī īpašuma un naudas ziņā var būt ierobežojošs. Urāna ietekmi no Vērša zīmes arī var saņemt gan 1., gan 2. dekādē dzimušie. Spriedze, saraukums, bezmiegs-tās ir Urāna spēlītes.

Jaunava.

Kā jau zīmei, kurai svarīga stabilitāte it visā, satraukums var ņemties spēkā. Tomēr vairāk raizes var būt bez īpaša iemesla, jo kopējā enerģētika plūst brīvi, harmoniski. Neptūna pretstāve 2.un 3. dekādē dzimušajiem var izraisīt šaubu un neziņas laiku, kas var būt diezgan nomācoša sajūta. Var būt jāatpiņķerē kāds mezgls-jāatrisina kāda situācija, bet nekas nopietns. Labs laiks pārmaiņām-pastāvēs, kas mainīsies var būt jūsu īstais sauklis jau vairāku gadu garumā.

Svari.

Pašlaik spēcīga ietekme no Lilitas, kas atrodas jums tieši pretim Auna zīmē var ietekmēt jūsu pašsajūtu. Domas klīst, grūti koncentrēties, veikt pareizo izvēli. Var būt kādi kārdinājumi, viss jāizvērtē. 3. dekādē dzimušie sajūt ietekmi no Lielajiem Skolotajiem Mežāža zīmē, ko viņi tur jūs māca, Dievs vien zina. Veselība, ierobežojumi, atsacīšanās no kaut kā. Ar nākamā gada sākumu jau viss kļūs vieglāk risināms, es pat teiktu, ka 21.-22.gads jūs varētu aplaimot, kompensēt pēdējā laikā piedzīvotu. Bet šogad vel izturība noderēs.

Skorpions.

1. dekādes Skorpioni pēdējo mēnešu laika var izjust zināmu spriedzi, ierobežojumus, bet kopumā jūsu enerģētika vēl ir labvēlīgi noskaņota. Līdz ar 21.-22. gadu situācija dzīvē var saspīlēties. Naudas, īpašuma jautājumi, veselība, tas viss var prasīt uzmanību nākošajos pāris gados. Es teiktu, dariet , kas darāms, kamēr viss jums vēl pa spēkam. Iespējams, ka dažās tēmās būs jāievēro pauzi, no kaut kā jāatsakās. Arī Urāna pretstāve var būt jūtama 1.un 2. dekādē dzimušajiem- spriedze, satraukums, nemiers, atkal jau šīs planētas ietekmē.
Sākot no novembra decembra un turpmāk spriedze var tikai pieaugt. Mieru-tikai mieru, darbs ar sevi, savu nervu sistēmu..

Strēlnieks.

Man šķiet, ka šīs zīmes pārstāvji varētu būt tādā kā priviliģēto statusā. Īsti jūs nekas neierobežos. Varbūt iedzimtais optimisms palīdz pat šajā situācijā, kāda ir pasaulē kopumā. Doma, skaidra, mērķi ir, virziens uz priekšu un uz augšu! Ja nu vienīgi vasaras sākums kādam sirdslietās atnes ko īpaši svarīgu, kādu straujāku sirdspukstu, bet tas jau ari jauki! Varbūt būs kādi samezglojumi, bet arī ar tiem visās jomās tiksiet galā. 2., 3. dekādes Strēlniekus var ietekmēt Neptūns , dāvādams kādu šaubu, neziņas vilni, noslēpumainību vai aktualizē kādu ar atkarībām saistītu tēmu.

Mežāzis.

Ir bijušas pārdomas par to, vai pašus Mežāžus „Lielā sapulce”-planētu sakopojums jūsu zīmē jūs pašus ietekmē pozitīvi vai ne tik pozitīvi? Es domāju, ka tiem, kas ir atbildīgi par visu un visiem, ir nopelnījuši labu enerģētiku. Tomēr nav izslēgts , ka šobrīd no Auna ietekmes zonas pret jums ari neuzglūn viltīgā, maldus nesošā Lilita..?Lēnu garu tā var ietekmēt visus Mežāžus tuvākā gada laikā. Uzsūtot kādu negatīvāku domu, pašsajūtu, nomāktību. Kā tāds mākonis tā slīdēs līdz vēlajam rudenim un pēc kārtas ietekmēs gan 1.,2., gan 3. dekādē dzimušos. Tomēr domāju, ka jūs nenomaldīsieties no ceļa. Jūsu idejas un lēmumi vienmēr ir bijušas tālejošai un pareizi.

Ūdensvīrs.

Pagaidām spriedzi var izjust pirmajā dekādē dzimušie, pārējie vēl līdz nākamā gada pavasarim saņem labu enerģētiku. Tomēr jāsaprot, ka Mežāzis stafeti, ko sauc par Saturnu , nākamā gada laikā nodos Ūdensvīram, kur 2,5 gadus šī planēta atradīsies un revidēs, kārtos un plānos, arī ierobežos. Varu novēlēt izturību un pacietību, veselību, protams ,ar. Tāpēc tagad-darām, ko varam, sakārtojam , ja ir kas kārtojams, atsakāmies no kaut kā, kas traucējošs lai Saturnu variet sagaidīt godam. Viņam patīk, ja dzīves cilvēkiem sakārtotas. Finansiāli un īpašuma lietās varētu būt gaidāms labs gads-iespēju laiks.

Zivis.

3. dekādes Zivīm var būt tāds „ziviski ”nenoteikts., šaubu mākts laiks, kad grūti koncentrēties un pieņemt lēmumus. Veselība var pieklibot. Bet lielos vilcienos visam vajadzētu ritēt savu gaitu. Ja nu vienīgi laiks, kad Venēra cilpos-jūnijā, var būt tāds radoši un mīlas lietās tramīgāks periods. Vasaras otrā puse jau tāda rāmāka. Būs ja risina neatliekami jautājumi. Ja mezgli savilkušies cieši, tos vairs nedrīkst atlikt malā, bet tie jāatraisa. Zivis ātri un labi pielāgojas jaunajam, tāpēc šis viss jums var nākt tikai par labu! Arī finansiālie un īpašuma jautājumi risināsies labi. Rokas stiepienā jau arī var būt kas prāvāks un taustāmāks. Tikai neesiet pārāk izšķērdīgi!

Latvija.

Runājot par mūsu valsti- Latviju, jāteic, ka Latvijas dzimusi Skorpiona valdīšanas laikā, tāpēc mūs valsts enerģētika un karma nav no vienkāršajām. Tomēr valsts proklamēšanas dienā Saules bija savienojusies ar Venēru, tāpēc no visam situācijām esam izķepurojušies un varētu teikti-esam veiksminieki. Dieviņš mūs mīl. Mēs spējam atdzimt pat no pelniem! Tāds vīruss mums ir nieks! Mainīsimies uz Augšu! Domāju, ka arī lielā sapulce Mežāzī, Skorpionu īpaši bargi neskar, jo starp šīm zīmēm plūst labvēlīga enerģētika.

Ievietojot jau iepriekš minētās Hamburgas planētas, var redzēt savienojumus ar Mēnesi(tauta...), ar Plutonu ( atdzimšana...), tomēr arī šie savienojumi lēni, bet savu ietekmi mazinās. Kopējie aspekti nav tik bargi kā vispārējā planētu skaidrojumā. Tomēr ir vairākas nopietnas norādes, kas skars valdību, likumus un tautu kopumā. Risinājums varētu nākt decembrī, robežas var tikt pilnībā atvērtas tikai 2021. gada janvārī, februāri , martā, kad ierobežojošā planēta Saturns pametīs ārvalstu zonu un beidzot atvērs robežas pilnībā.

Mīlestībā- astroloģe: Ilze Reiha
Astrologa pakalpojumi, konsultācijas videolekcijas , dāvanu kartes.
Piedāvājumā arī individuāla videokonsultācija.

Tel.: 22027839
astrocentrs@inbox.lv
Konsultācijas, semināri, apmācības, dāvanu kartes, astrologa pakalpojumi dažādos saviesīgos pasākumos
https://www.draugiem.lv/www.hallo24...