Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgam 29. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns

Nesteidziniet notikumu gaitu, citādi varat pieļaut nopietnas kļūdas gan profesionālajā jomā, gan arī privātajā dzīvē. Pašpārliecība savienojumā ar uzticēšanos var novest pie finansu zaudējumiem vai nopietniem strīdiem un konfliktsituācijām. Nav izslēgts, ka jums nāksies meklēt citu darbu.

Vērsis

Esiet uzmanīgi finansu lietās. Emocijas daudzos gadījumos šodien ņems virsroku pār prātu. Ja nākas vērsties valsts iestādēs, mēģiniet savaldīties un saglabāt vēsu prātu. Ja visām lietām pieiesiet elastīgi, spēsiet atrisināt jebkuru problēmu un konfliktu. Atturieties no eksperimentiem, labāk izmantot pārbaudītas metodes.
Iespējams, ka šodien jums nāksies mainīt savu attieksmi pret dažiem saviem paziņām.


Dvīņi

Dvīņiem šī būs pasīva diena. Ja izdabāsiet savām iegribām, notikumi var attīstīties jums nelabvēlīgā virzienā. Šodien apkārtējā pasaule it kā atspoguļo jūsu būtību. Atsakieties no kontaktēšanās ar nepatīkamiem cilvēkiem, esiet uzmanīgi un piesardzīgi finansu lietās. Pavadiet dienu mierīgi un bez steigas.


Vēzis

Vēžiem šī diena piemērota svarīgu lietu kārtošanai, tai skaitā konfliktu risināšanai. Taču, lai arī padarīsiet daudz, arī spēku tas prasīs ne mazums. Neļaujieties eksperimentiem un neattaisnotam riskam, labāk izmantot pārbaudītas metodes. Pēc iespējas vairāk strādājiet fizisku darbu vai vismaz sportojiet.
Esiet uzmanīgi uz ielas, braucot pie auto stūres un transportā.


Lauva

Agresivitāte un vēlme izcelties (būt līderim) var sarežģīt jūsu attiecības ar partneriem vai kolēģiem. Kaut arī jums šodien nav vēlēšanās rēķināties ar citiem un meklēt kompromisa variantus, vismaz pacentieties neuzspiest savu viedokli. Vislabākais variants būtu, ja jūs ieklausītos apkārtējos,- šķietamā citu cilvēku viedokļa aplamība un jūsu egoisms var novest pie milzīgām domstarpībām vai finansiāliem zaudējumiem.
Diemžēl, taisnība ne vienmēr ir jūsu pusē, pat, ja jums tā nešķiet.


Jaunava

Jaunavām šodien ieteicams ieņemt nogaidošu pozīciju. Ja pastāvēsiet uz savu viedokli un mēģināsiet citiem uzspiest savu gribu, šauboties par viņu uzskatu pareizību, iedzīvosieties strīdos un nepatīkamās situācijās.
Pie kam jums var rasties problēmas ar veselību. Lai izvairītos no tām, ieturiet diētu un pēc iespējas vairāk uzturieties svaigā gaisā.


Svari

Laba diena līgumu un darījumu slēgšanai, komandējumiem. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, rīkojieties prātīgi un bez nevajadzīga riska. Šī nav eksperimentiem piemērota diena. Pacentieties piedot tiem, kas jūs apvainojuši vai nodarījuši pāri. Nepievērsiet uzmanību sīkām neveiksmēm,- paies k''ads laiks un viss nokārtosies.


Skorpions

Skorpioniem šodien jābūt īpaši uzmanīgiem,- iespējamas traumas, zaudējumi, nepatīkami notikumi. Atsakieties no riskantiem pasākumiem, tiesu lietām, braucieniem, komandējumiem, operācijām. Ja būsiet prātīgi, spēsiet izvairīties no daudzām nepatikšanām. Attieksmē pret cilvēkiem centieties savu iekšējo aukstumu nomainīt pret mīlestības izpausmēm.




Strēlnieks

Būsiet enerģijas pilni. Pieaugs radošais potenciāls, pastiprināsies intuīcija, seksualitāte. Šī diena ir sākums jūsu radošajai izaugsmei, tikai ar vienu nosacījumu,- jūs nedrīkstat pakļauties savām personīgajām iegribām un vājībām. jums jātic sev un saviem spēkiem. Visu slikto jums palīdzēs pārvarēt dvēseles līdzsvars.


Mežāzis

Kaut arī šodien ieteicams uzsākt jaunas lietas un projektus, Mežāžiem es neieteiktu to darīt. Jums labāk pabeigt iesākto. Tas tāpēc, ka jūsu spēki ir uz izsīkuma robežas. Tāpat iespējami stresi, nervozitāte, krasas garastāvokļa maiņas un pat nervu sabrukumi. Problēmas ar veselību jārisina pirmām kārtām. Tieši tāpēc šodien veiciet tikai nepieciešamos un neatliekamos ikdienas darbus, pārējo laiku veltot atpūtai. Sevišķi svarīgi atrasties svaigā gaisā un darīt to, kas jūs iepriecina un noņem spriedzi.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šī diena laba, lai dotos īslaicīgos izbarukumos un tiktos ar darījumu partneriem. jūs varat uzsākt jaunus projektus, vienoties par biznesa lietām, plānot nākotni, realizēt radošas ieceres. Neatsakieties no draugu un kolēģu palīdzības, citādi veiksmes iespēja var tikt pielīdzināta nullei. Komanda vienmēr spēj izdarīt vairāk nekā viens cilvēks.


Zivis

Zivīm laba diena, lai atjaunotu spēkus un uzkrātu enerģiju. Jūs šodien gaida kāda veiksmīga apstākļu sakritība, kuras rezultātā uzlabosies jūsu finansiālais stāvoklis vai tiks iegūts kāds cits materiāls labums. Šī ir viena no labākajām dienām, lai risinātu ne tikai profesionālos, bet arī privātas dabas jautājumus, kā arī pieņemtu galīgos lēmumus. Daudzas Zivis šodien piepildīs mīlestības un maiguma jūtas. Izmantojiet tās, lai pavadītu romantisku vakaru kopā ar savu mīļoto.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls