Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgam 28. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (21.03 – 19.04)

Šodien vajadzētu pabeigt iesāktos darbus, vai arī beidzot pieķerties tiem, kas jau kādu laiku iegūluši aizmirstībā. Tāpat vēlams atrsināt ieeilgušās savstarpējās problēmas ar kolēģiem, draugiem vai tuviniekiem, citādi tās darbojas kā jūsu laimes blokatori. Ir laiks pārskatīt savas veiksmes un neveiksmes, izanalizēt tās un beidzot savest savu dzīvi kārtībā. Ja vēlaties, varat uzaicināt viesus, taču ļoti espējams, ka tie pieteiksies paši. Jebkurā gadījumā viņi būs gaidīti un sniegs jums patīkamus brīžus.
Noteikti atrodiet šodien laiku atveseļojošām un imunitāti stiprinošām procedūrām.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vērsim visvairāk šī diena ir piemērota pārdomām, filozofisku problēmu risināšanai un dvēseliskām lietām. Taču labi padosies arī viss, kas saistīts ar nepieciešamās informācijas ieguvi vai svarīgu papīru kārtošanu. Vienīgais nosacījums- neķerties pie lietām, kuras kārtīgi neizprotat.
Jūsu apkārtnē netrūks cilvēku, kas vēlēsies jūs pamācīt, taču esiet uzmanīgs. Daudzi padomi būs kļūdaini, tāpēc, pirms uzklausīt, labi visu apsveriet un pārbaudiet. Nekādā gadījumā neielaidieties riskantos pasākumos.
Pievērsiet uzmanību savām fiziskajām sajūtām- iespējams, ir pienācis laiks padomāt par veselības uzlabošanu..


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Nevarētu teikt, ka diena ir slikta, tomēr nav arī tā labākā. Jūsu veiksme būs atkarīga no tā, cik precīzi spēsiet visu izdarīt, cik uzmanīgi būsiet un kā reaģēsiet uz notiekošo. Izvairieties no tukšām runām, liekiem strīdiem un nevajadzīgiem pasākumiem. Nepaļaujieties pārāk uz citiem, domājiet un dariet paši. Sakoncentrējiet visu savu spēku un domas, lai paveiktu to, kas jums ir patiesi svarīgs. Varat padomāt arī par jauniem projektiem.
Sirdslietām šī diena nav piemērota, tāpēc vakaram plānojiet mierīgu atpūtu.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Cik nu ir laiks un iespējas, pavadiet šo dienu kopā ar savu ģimeni brīvā dabā. Ja tādu iespēju nav un jums jāstrādā, centieties darīt tādus darbus, kurus varat paveikt bez citu palīdzības. Pēc iespējas vairāk esiet vienatnē, prom no svešām acīm. Izņēmums- paši tuvākie cilvēki un sirdsdraugi, uz kuriem varat paļauties jebkurā dzīves situācijā.
Vakars pavadāms kopā ar mīļoto cilvēku, bērniem, vecākiem- visiem tiem, ar kuriem jūs vieno asinssaites un siltas jūtas.


Lauva (23.07 – 22.08)

Ja būsiet piesardzīgi, diena izvērtīsies laba. Esiet uzmanīgi braucot pie stūres, pārejot ielu, cilājot smagumus.
Darbā jūs gaida daži patīkami pārteigumi, un kāds no tiem var vedināt uz domu par pārmaiņu nepieciešamību. Ieklausieties to cilvēku, kurus jūs apbrīnojat un cienāt, padomos un, ja nepieciešams, droši lūdziet viņu palīdzību.
Rīkojieties apdomīgi ar naudu, citādi nespēsiet izvairīties no nepatīkamām sajūtām.
Pret saviem tuviniekiem esiet mīļi, Izrādiet viņiem savas rūpes un mīlestību- tas dos spēku ne tikai viņiem, bet arī jums.
Vakaru varat pavadīt kopā ar ģimeni, draugiem vai domubiedriem.

Jaunava (23.08 – 22.09)

Zvaigznes šodien neizslēdz dažu sīku problēmu risināšanas vajadzību, taču visā visumā diena Jaunavām būs laba un pat veiksmīga. Ja vien izvairīsieties no riskantiem darījumiem, pasākumiem un situācijām. Ideju un nākotnes plānu jums šodien netrūks, taču nestāstiet par tiem apkārtējiem-kāds var sagribēt noplūkt jūsu darba augļus pirms jums. Palīdzību varat lūgt tikai savam vistuvākajam cilvēkam.
Vakarā atrodiet laiku atpūtai. Dariet to, kas jums visvairāk patīk un sniedz prieku.



Svari (23.09 – 23.10)

Svariem šī diena solās būt veiksmīga tieši jauno plānu un projektu apspriešanai un uzsākšanai. Šobrīd ir īstais laiks ieviest savas idejas dzīvē- visi šķēršļi jums būs pa spēkam un viegli pārvarami. Ņemiet vadību savās rokās un virzieties uz mērķi droši un ar pārliecību.
Pārmaiņu laiks sācies arī jūsu privātajā dzīvē, un tās solās būt labas.Ja esat vientuļš un neprecēts, nepalieciet mājās, bet dodieties meklēt savu mīlestību. Un, ja satiekat kādu, kas izraisa simpātijas, ņemiet vērā, ka pirmais solis šodien jāizdara tieši jums.
Nav jāskumst arī precētajiem Svariem- arī jūsu vakaram šodien jābūt mīlas pilnam.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpioniem šī diena piemērota nodarbēm ar mīļotajām lietām un darbiem. Sevišķi veiskmīgi būs radošie meklējumi. Jūs spēsiet sasniegt kāroto, gūt veiksmi un atzinību. Šī diena var padarīt jūs patiesi laimīgu. Mazliet gan var traucēt mājas rūpes un raizes, taču, ja pratīsiet apvienot lietderīgo ar patīkamo, ieguvums būs divkāršs. Nekādā gadījumā neizvairieties no sasāpējušu jautājumu risināšanas, ja jums tādi ir, pretējā gadījumā tuvākajā nākotnē tie par sevi nepatīkami atgādinās.
Attiecībās ar mīļoto cilvēku esiet iecietīgi un saprotoši, tad viss būs labi.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekiem šī ir ļoti laba un veiksmīga diena. Viss, kas šodien ieplānots, izvērtīsies jums par labu un nesīs redzamu izdevīgumu. Cilvēki būs labvēlīgi noskaņoti, labprāt uzklausīs un atbalstīs. Šodien jūsu prātā dzimušās idejas nākotnē itin viegli realizēsies, ja vien nopietni strādāsiet pie tām.
Naudu gan, domājot par rītdienu, pagaidām pietaupiet. Un nemeklējiet mīlestību- šis nav piemērotākais sirdslietu risināšanas laiks. Labāk brīvo laiku pavadīt labu draugu lokā jautrās izklaidēs.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Mežāžiem šobrīd netrūkst situāciju, kas rada satraukumu. Tas saistīts ar pārmaiņu periodu, kas jau ir sācies. Daudz ko no notiekošā jūs šobrīd neizprotat, ir situācijas, kas jums šķiet pretrunīgas un pavērsieni, kas jūs skumdina. Mēģiniet neredzēt visu tikai melnās krāsās. Tas, kas notiek, notiek uz labu. Un drīz pienāks laiks, kad jūs to sapratīsiet. Liktenis jums gatavo daudz jauna un interesanta, tikai esiet pacietīgi. Un nesteidzieties izteikt spriedumus, izvērtēt un pieprasīt. Pēc iespējas mazāk iedziļinieties notiekošajā un pēc iespējas vairāk izmantojiet iespējas sava darbības lauka paplašināšanai.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ūdensvīriem šodien ļoti vēlams būt radošiem. Jebkurā situācijā mēģiniet saskatīt kaut ko labu. Atsakieties no stereotipiem un aizspriedumiem; rīkojieties netradicionāli.Taču jūsu rīcības mērķim it visās lietās jābūt vērstam uz labu. Profesionālajā jomā orientējieties vairāk uz vajadzīgo kontaktu meklēšanu un nepieciešamās informācijas gūšanu, mazāk tērējiet laiku nenozīmīgiem sīkumiem. Nelietojiet šodien alkoholiskos dzērienus un nesmēķējiet. Vakariņas vēlams ieturēt sveču gaismā



Zivis (19.02 – 20.03)

Šī ir ne visai laba diena finansu darījumiem, nozīmīgu projektu bīdīšanai un svarīgu lietu kārtošanai. Nepērciet šodien neko lielu un neieguldiet naudu pat tad, ja esat iepriekš vienojušies par šo datumu. Nekas briesmīgs nenotiks, ja pirkuma dienu pārelsiet nedaudz uz priekšu. Tieši otrādi- vēlāk būs lielāks prieks un ieguvums.
Strādājiet tikai ar informāciju: tiecieties, skaidrojiet, vienojieties. Esiet pretimnākošāki un saprotošāki saskarsmē ar ģiemenes locekļiem. Mēģiniet pieņemt arī citu viedokli, atzīt savas un piedot citu kļūdas. Pretējā gadījumā no domstarpībām izvairīties būs praktiski neiespējami.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls