Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 14. maijs – Krišjānis, Elfa, Elvita, Aivita

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Krišjānis, Elfa, Elvita, Aivita. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Krišjānis

Krišjānis ir samērā neordināra personība, kas mīl pārmaiņas un dažādību. Viņš nespēj pildīt vienmuļus darbus, ir radošs un idejām pārbagāts. Nelabprāt sēž uz vietas, mīl kustību un gara brīvību. Enerģisks, daudzpusīgs, zinātkārs un sabiedrisks, taču nepastāvīgs. Apveltīts ar labu humora izjūtu, asprātīgs un interesants sarunu biedrs. Prot glabāt svešus noslēpumus. Ir drosmīgs un izturīgs, kā arī spējīgs uz nepārdomātu risku. Prot novērtēt situāciju pat tad, ja pats tajā nav iekšā, kā arī saprast cilvēku no pusvārda.

Krišjānim likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu īpašā misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Elfa

Elfa ir draudzīga, oriģināla, idejām pārbagāta būtne, kas tiecas pēc skaistuma un harmonijas. Mīl dzīvi, dabu un mākslu. Ir artistiska un apveltīta ar mākslinieciskiem talantiem. Mērķtiecīga, prot aizstāvēt savu viedokli un sasniegt iecerēto. Elfai patīk atrasties uzmanības centrā, būt atzītai un novērtētai. Viņa arī labprāt redz laimīgus citus un ja var kā palīdzēt, nekad neatsaka. Mēdz filozofēt un mānīties, taču tikai un vienīgi labos nolūkos.

Elfai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.

Elvita

Elvita ir drosmīga, labsirdīga un harmoniska personība, kas mīl mieru un stabilitāti. Spēj saskatīt šķietami neredzamo, ir vērīga un gudra. Piemānīt Elvitu ir ļoti grūti. Viņa līdzīgi rentgenam pamana jebkuru viltu un izlikšanos. Sabiedrībā komunikabla un patīkama. Tendēta uz izaugsmi un labklājību. Ir radoša, artistiska, apveltīta ar labu gaumi un skaistuma izpratni. Piemīt laba intuīcija un saikne ar dabu.

Elvitai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.

Aivita

Aivita ir komunikabla, labsirdīga, miermīlīga un radoša personība, kas alkst pēc mīlestības, romantikas un harmonijas. Viņa labprāt par kādu rūpējas, ir izpalīdzīga un piedodoša. Sāpīgi uztver kritiku un grūti aizmirst pāridarījumus. Vēlas būt novērtēta un cienīta. Reizēm nomoka sevi ar muļķīgām domām un cieš no mazvērtības kompleksiem. Augstu vērtē savu ģimeni, ir laba māte un sieva. Viņai piemīt smalks garīgums, skaistuma izpratne, jūtīgums un laba intuīcija.

Aivitai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.