Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 29. aprīlis – Vilnis, Raimonds, Laine

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Vilnis, Raimonds, Laine. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Vilnis

Vilnis ir komunikabls, zinātkārs, daudzpusīgs un radošs cilvēks. Viņš mīl dzīvi, labprāt iesaistās dažādos notikumos, kā arī vienmēr atrodas kaut kā jauna un interesanta meklējumos. Mēdz noslēgties sevī un izbaudīt vienatni. Ir jūtīgs, labsirdīgs, miermīlīgs. Apveltīts ar artistismu un mākslinieciskiem talantiem. Labprāt savās zināšanās dalās ar citiem. Mīl garīgu brīvību un neatkarību. Var būt valdonīgs un kaprīzs.

Vilnim likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu īpašā misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Raimonds

Raimonds ir neordināra un radoša personība ar izdomas bagātu prātu. Viņš ir gudrs, labsirdīgs, atklāts un pacietīgs. Dzīvo pēc principa: visu vai neko. Piemīt izteiktas līdera dotības, prasme apieties ar naudu un milzīgs iekšējais spēks. Alkst pēc garīgas un materiālas labklājības. Spēj izprast lietas būtību, iedziļināties sīkumos, dziļi un patiesi mīlēt. Ir pašpārliecināts un drosmīgs.

Raimondam likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Laine

Laine ir līdzjūtīga, draudzīga, jautra un labsirdīga būtne. Alkst pēc mīlestības, ģimenes un sapratnes. Viņai svarīga harmonija, skaistums un komforts. Patīk izrādīt rūpes par citiem, būt augstsirdīgai un piedodošai. Viņa ir uzcītīga, centīga un strādīga. Arī sabiedriska un runīga. Mēdz uzņemties mocekļa lomu un nevajadzīgi šaustīt sevi. Patīk atrasties uzmanības centrā un būt novērtētai.

Lainei likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.