Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgam 23. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, smaidi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns

Auni atrodas uz spēku izsīkuma robežas. Neizturieties vieglprātīgi pret savu veselību, kā jūs parasti to darāt. Arī pārmērīga slodze un darbs bez atpūtas nesola neko labu,- jūs var piemeklēt nervu sabrukums vai kāda nepatīkama slimība. Ja nerīkosieties piesardzīgi, profesionālajā darbības jomā var rasties finansiāli zaudējumi, ko izraisīs jūsu pārlieku lielā uzticēšanās sadarbības partneriem, kolēģiem vai citiem notikumos iesaistītajiem cilvēkiem. Tāpēc visus svarīgos jautājumus vēlams izlemt pašiem.


Vērsis

Var rasties nelielas problēmas veselības jomā. Iespējams nogurums, savārgums, galvassāpes vai slikta pašsajūta. Atsakieties šodien no fiziskas slodzes un lietojiet uzturā tikai veselībai vērtīgus produktus. Ieteicamas spēcinošas zāļu tējas un veselīga atpūta. Nelietojiet šodien alkoholiskos dzērienus.
Darba jomā nebaidieties no eksperimentiem un jauniem virzieniem,- viss, ko šodien uzsāksiet, būs veiksmīgs jauna ceļa sākums jūsu dzīvē.


Dvīņi

Dvīņiem pretrunīga diena. Jūsu centieni noteikti atmaksāsies, bet kļūdas maksās dārgi un par tām jūs tiksiet bargi sodīti. Mīlas lauciņā gan nekādas pārmaiņas netiek solītas, un tas pat ir labi: nekas nenovērsīs jūsu uzmanību no daudz svarīgākām lietām un jautājumiem.
Šodien vēlams izvairīties no pārlieku lielas slodzes. Taču dienas otrajā pusē droši varat ķerties klāt drosmīgiem risinājumiem savā profesionālajā darbībā.


Vēzis

Vēžiem šī būs pārbaudījumu diena. Viegli būs pieļaut dažādas kļūdas, nepareizus aprēķinus, piedzīvot misēkļus un neizdošanās. Mēģiniet visu darīt rūpīgi, pievēršot uzmanību katram sīkumam un izanalizējot radušos apstākļus. Ieteicams ieklausīties savu mīļoto un tuvinieku viedoklī- tas var noderēt.
Vakars gan solās būt jauks, ja sarunāsiet draudzīgas pasēdēšanas ar saviem domubiedriem vai romantiskas vakariņas ar mīļoto personu. Saprotams, ka ar seksuālu turpinājumu.


Lauva

Lauvām šodien ieteicams kontrolēt savu pašsajūtu, jo šī diena ir samērā bīstama veselībai. Var saasināties hroniskās kaites, rasties citas negaīdītas, nepatīkamas un nevēlamas saslimšanas. Jūsu šībrīža dzīves potenciāls un enerģija nav pietiekami, lai spētu gāzt kalnus. Arī finansiālajā jomā var gadīties zaudējumi, tāpēc izturieties pret dažādiem darījumiem un pasākumiem, kuros iesaistīti vairāki cilvēki, ar piesardzību. Neuzticieties svešiniekiem un nepaļaujieties uz apkārtējo viedokli- tas var būt maldīgs vai apzināti melīgs.


Jaunava

Jaunavām šodien nav tā labākā diena. Jūs varat piedzīvot nepatīkamus brīžus, iekulties negribētos piedzīvojumos, saķert kādu vīrusus vai piedzīvot traumu. Esiet piesardzīgi un uzmanīgi, lai sekas nebūtu pārāk sāpīgas. Arī attiecības ar tuviniekiem vai ģimenes locekļiem nebūs tādas, kā jūs vēlētos. Radušos domstarpību atrisinājums būs atkarīgs tikai no jums pašiem. Nestrebiet karstu, pirms neesat visu labi apdomājuši. Ja kādam no jūsu radiem vai draugiem nepieciešama palīdzība, šodien to neatsakiet.


Svari

Svariem gaidāma laba un veiksmīga diena, kas sevišķi ieteicama radošu centienu realizēšanai. To iznākums būs atkarīgs tikai no jūsu mērķtiecības un aktivitātes. Ja būsiet centīgi un neatlaidīgi, rezultāts neizpaliks, pie kam tas būs krietni veiksmīgāks, nekā cerējāt. Veiksme smaidīs arī mīlestības jomā. Jūsu mājā atkal iestāsies miers, savstarpēja sapratne un uzticēšanās.
Otrajā dienas pusē ieteicams tikties ar draugiem, tuviniekiem vai radiem, bet vakaru pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku, pievēršoties romantiskām nodarbēm.


Skorpions

Skorpioniem šodien jāpievēršas garīgām vērtībām. Meklējiet piedošanu, nožēlojiet grēkus, meditējiet un uzņemiet sevī kosmisko Visuma enerģiju. Par labu nāks arī kāda dievnama vai svētvietas apmeklējums. Ja finanses atļauj, ziedojiet daļu savu ienākumu baznīcai, trūkumcietējiem vai kādai labdarības iestādei. Neaizmirstiet par bērniem, ja jums tādi ir: ieprieciniet viņus, dodoties kopīgā pastaigā, parotaļājieties kopā vai uzspēlējiet kādu spēli. Bērnu prieks un smiekli vairos pozitīvo enerģiju un nesīs jums laimi.




Strēlnieks

Strēlniekiem zvaigznes šodien sola veiksmi mīlas lietās. Jūs varēsiet atrisināt visas personīgas dabas problēmas un tikt skaidrībā ar samudžinātām un sarežģītām lietām, kas jau kādu laiku jūs nomāc. Jūsu labvēlība un izturība palīdzēs atrast kopīgu valodu ar jebkuru un nonākt pie savstarpējas sapratnes un risinājuma. Atsakieties šodien no jaunas iepazīšanās- šobrīd tam nav piemērots laiks. Labāk sarīkojiet svētkus kopā ar savu ilggadējo partneri vai labu draugu- tas palīdzēs uzturēt labu omu.


Mežāzis

Mežāžiem saspringta diena. Arī brīvdienā dažādu darīšanu netrūks. Jums jābūt savaldīgiem, askētiskiem un jāizvairās no vilinošām lietām un pasākumiem. Pat atpūta prasīs milzu piepūli, nestandarta skatījumu uz notiekošo (pienākumiem), kā arī radušos problēmu neordināru risinājumu.
Ieteicams atrast laiku garākai pastaigai svaigā gaisā, pie kam vēlams, lai tas būtu parks vai mežs. Pirms došānās gulēt noderēs vēsa atsvaidzinoša kāju vanna.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šodien vēlams padomāt par nākotni, pat ja jums to ļoti negribas. Būtu jau patīkami dzīvot ierasto dzīvi, taču tas ne vienmēr ir iespējams. Pārmaiņas reizēm nav izbēgamas, taču tās vienmēr sola jaunas un labākas dzīves sākumu. Jums parasti ir tieksme laist visu teikto gar ausīm, taču šodien labāk ieklausieties tuvinieku, pedagaogu, speiālistu teiktajā. Lai arī cik ļoti jūs būtu aizņemti, atrodiet laiku kopīgām nodarbēm ar bērniem (ja jums tādi ir).
Netērējiet bez vajadzības naudu, labāk padomājiet par uzkrājuma veidošanu.


Zivis

Zivīm šodien vēlams atjaunot zaudēto enerģiju, Pašalik tā iet tikai mazumā. Pacentieties pagulēt diendusu, lietot uzturā svaigus augļus un dārzeņus, kā arī pēc iespējas mazāk satraukties par notiekošo. Ja pamanāt kādus nepatīkamus simptomus, neignorējiet tos, bet dodieties pie ārsta.
Šī ir veiksmīga diena romantiskām attiecībām, tāpēc, ja esat brīvs cilvēks (neprecējies vai jums nav pastāvīga partnera), nepalaidiet garām izdevību iepazīties ar kādu simpātisku personu. Šodien tas nesagādās problēmas, ja vien paši to vēlēsieties.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls