Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmei 23. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc dienu kopā ar ikdienas horoskopu veiksmei portālā kv.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Atceries, ka ikdienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!

Auns (21.03 – 19.04)

Mierīga diena. Darbā nesteidzieties ķerties pie jaunām lietām. Noskaņojieties uz informācijas saņemšanu, kas jums nepieciešama. Meklējiet kontaktus ar zinošiem cilvēkiem.
Darījumu perspektīvas tagad var krustoties ar personīgajām. Iespējams viegls flirts. Taču visi jautājumi uz simpātiju fona ir vieglāk risināmi.
Rūpējieties par savu veselību. Veiciet nepieciešamo fiziskās slodzes minimumu, staigājiet pēc iespējas vairāk kājām un uzņemiet vitamīnus.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Nesteidzieties kalt jaunus plānus. Šis ir visa iesāktā apkopošanas laiks. Arī darbā neierosiniet jaunas idejas.
Labāk uzņemieties grūtākos darbus uz saviem pleciem un mierīgi izdariet tos.
šobrīd formējas jūsu materiālās perspektīvas, taču visam nepieciešama pacietība un prasme dibināt sakarus. Ir īstais brīdis apspriest ar partneriem kopīgos mērķus nākotnei. Jūsu intuīcija pati pateiks priekšā, kā uzvesties katrā konkrētā situācijā.
Vakarā atrodiet laiku atpūtai, centieties apmeklēt kādu skaistu un interesantu vietu.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Pacentieties neizšķiest savu uzmanību uz vairākām lietām vienlaicīgi, kaut gan jūsu interese viegli pārslēgsies no viena jautājuma uz citu un jaunumi novērsīs uzmanību no darba.
Iespējamas tikšanās, svarīgu jaunumu saņemšana, spontānas sanāksmes.
Nodarbojieties ar lietām, kam ir redzams praktisks labums un mazāk lidinieties pa mākoņiem.
Intelektuālā un radošā darbība sola īpašu veiksmi un atzinību.
Brīvajā laikā veltiet vairāk uzmanības sev. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu vai trenažieru zāli.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Laba diena konsultācijām, sanāksmēm, sarakstei, tikšanām ar darījumu partneriem. Šodien saņemtie jaunumi var radīt vilšanās sajūtu, taču vienlaikus arī mobilizēt. Iespējams, jums nāksies atteikties no vieniem plāniem, lai realizētu citus.
Atrodiet iespēju apspriest ar saviem tuviniekiem vai līdzīgi domājošiem cilvēkiem kopīgās lietas.
Patīkams laiks tikšanām ar nostaļģisku ievirzi.


Lauva (23.07 – 22.08)

Kaut kas jūsos izraisa neapmierinātību, vēlmi ātri visu pārtaisīt un sākt no jauna. Labs brīdis kļūdu labošanai, attiecību noskaidrošanai, izlīgšanai. Var uzrasties interesantas idejas lietā, ar kuru patreiz nodarbojaties. Ja jūtat, ka esat saņēmis labu padomu, steidzieties to izmantot.
Sakārtojot māju un darba vietu, jūs sakārtosiet arī savas domas. Šī diena var kalpot kā impulss jaunai tēmai, taču ļaujiet tai piebriest, atstājiet pagaidām to idejas līmenī.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Nesteidzieties ieviest jaunumus. Veltiet laiku iesāktiem darbiem. Jūsu intereses daudzējādā ziņā būs koncentrējušās uz mājas lietām un kontaktiem ar mājiniekiem. Var notikt svarīgi jaunumi radinieku dzīvē.
Taču atrodiet laiku tieši šodien, lai novestu līdz galam kādu iesāktu svarīgu darbu vai noslēgtu dzīvē kādu būtisku posmu (attiecību sfērā).
Diena laba, lai dotos izbraucienos, apmeklētu sporta pasākumus un treniņus. Uzlabosies koordinācija, koncentrēšanās spējas, taču neļaujiet emocijām iejaukties jūsu darbībās.



Svari (23.09 – 23.10)

Šobrīd jūs esat spēcīgs konkurents. Jūsu šarms atstāj nopietnu iespaidu uz apkārtējiem, un tas ir jāizmanto, lai viss virzītos uz priekšu tā, kā jums vajag.
Necentieties likvidēt stresu ar iepirkšanos, ja nu vienīgi iegādājoties sīkumus. Lielos pirkumos ar laiku varat vilties.
Diena laba mācībām, sporta nodarbībām, kultūras pasākumu apmeklēšanai.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Svarīga diena nākotnes prognozēšanai un plānošanai. Nepiepildiet to ar steigu, taču vērtīgas būs tikšanās ar cilvēkiem, kas var palīdzēt jums tikt skaidrībā ar tekošajiem darbiem un "pasviest" jaunas idejas.
Laba diena fiziskam darbam, ģenerālajai tīrīšanai- ar uzsvaru uz sīkumainību un rūpību.
Attiecību jomā šo dienu labāk veltīt sarunām par nākotni, apspriest problēmas un atrast tām risinājumu.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Šodien vajadzētu apkopot visu padarīto un novērtēt sasniegumus. Sākot ar nākamo nedēļu var sākt jaunu dzīvi. Bet pagaidām labāk izvērtēt savu pozīciju no visiem skatu punktiem raugoties, atrast vājās vietas un pieņemt lēmumus- kādu jaunu pieredzi gribas iegūt tuvākajā laikā. Pārmaiņu gars jau jūtams, taču, lai sakopotu domas, jums jāsamazina ārējo iespaidu plūsma.
Ja jums nepatīk tas, kas ar jums šobrīd notiek, mierīgi apejiet lietas, kuras mainīt nav jūsu spēkos un gaidiet brīdi, kad varēsiet pats kontrolēt savu dzīvi. Izvairieties no kontaktiem ar neuzticamiem cilvēkiem.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Šodien jāpievērš lielāka uzmanība sīkumiem. Jums var rasties vajadzība pārskatīt savu dzīvesveidu un stilu, mainīt prioritātes, iedalīt vairāk laika lietām, kas uz šo brīdi atkal kļuvušas jums interesantas.
Gan enerģijas, gan ideju jums šobrīd ir pārpārēm, taču var būt arī dažādi traucēkļi, aizkavēšanas, uzskatu nesakritība ar apkārtējiem.
Šis ir labs brīdis atjaunot sporta nodarbības, nodarboties ar veselības profilaksi. Jaunus darbus labāk nesākt. Laba diena, lai uzsāktu diētu.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ļoti svarīga diena plānotajām perspektīvām. Tā var atnest pārorientāciju, kursa maiņu. Jūs varat atteikties no vienas lietas citas labā vai veiksmīgi realizēt to, kas iepriekš neizdevās. Tiecieties ar cilvēkiem, kas var būt noderīgi tieši jums. Meklējiet informāciju, kas noder jūsu personīgo pozīciju nostiprināšanai.
Tāpat šī diena laba, lai tiktos ar draugiem un cilvēkiem, ar kuriem jums ir kopīgas intereses. Visus pasākumus plānojiet ar laika rezervi. Ja pienāk signāls, ka kāds vēlas jums palīdzēt, izmantojiet to.



Zivis (19.02 – 20.03)

Diena būs piesātināta ar emocijām un pārdzīvojumiem. Nāksies pielikt pūles, lai neizkristu no grafika un paspētu izdarīt visu iecerēto. Neatlieciet neko uz vēlāku laiku, jo tādā gadījumā tikai radīsiet stresu.
Nedrīkst ignorēt situācijas, kurās dzīve jūs nostāda izvēles priekšā un kurās kāds cits arī tiecas pēc noteiktības.
Šobrīd jūs varētu tiekties pēc neatkarības.
Sāciet ieviest sev jaunus vērtīgus paradumus, nodarbojieties ar veselības jautājumiem. Atturieties no lieliem pirkumiem.




Kv.lv dienas horoskops ir izklaidējoša rakstura materiāls