Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Līgo svētku horoskops visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Visu gadu dziesmas krāju, Jāņu dienu gaidīdama. Nu atnāca Jāņu diena, nu dziesmiņas izdziedamas. Svētku svinēšanu var nedaudz pabojāt kāds līdz galam nepadarīts darbiņš. Taču vispārējā jautrība izrādīsies stiprāka par pienākumu. Kamēr var, tikmēr jālīksmo - rēķinus varēs kārtot vēlāk.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Pār gadskārtu Jānīts nāca savus bērnus apraudzīt, vai tie ēda, vai tie dzēra, vai Jānīti daudzināja. Noskaņojums patiešām būs tāds, ka Vērši dosies meklēt papardes ziedu. Priecāsies un ballēsies līdz rītam.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Tur man tika Jāņos iet, kur priecīga Jāņa māte; kur priecīga Jāņa māte, tur lustīga līgošana. Vislabāk būtu, ja Dvīņi svētkus svinētu mājās. Vai tas tiks darīts, tas katram jāizdomā pašam.




Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Visu gadu naudu krāju, Jāņu dienas gaidīdams: nu atnāca Jāņu diena, nu naudiņa jātērē. Vēži dāsni iepirksies, vēloties, lai viņu svētki ir paši labākie. Tā arī būs, ja vien netiks "savārītas kādas ziepes".




Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Līgodama vien atnāca tā līksmā Jāņu diena: pār siliem, pār mežiem ienāk manā sētiņā. Gribēsies svinēt un ballēties līdz rīta gaismai. Svētki būs tik interesanti, cik aizrautīgs un atraktīvs būs tās stūrmanis – Lauva.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Ja vien paši jautri būsim, papardītē laimi gūsim; galu galā varam mēs sirdi zaudēt papardēs. Ja Līgo vakara pasēdēšana savējo vidū Jaunavas garlaiko, var doties turp, kur daudz ļaužu, liels ugunskurs un līksmība sit augstu vilni.




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Ar skanīgu līgo, lai Jāņunakts zied, lai uguns uz sauli un vasaru iet. Sevis sakopšana iekšēji, palīdz arī ārējam mirdzumam žilbināt apkārtējo acis. Vērtīgi veltīt laiku meditācijai. Dabas klātbūtne ļaus miesai sajust gara elpu.




Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Līksmi, prieku Līgo svētkos, arī veiksmi Papardgrēkos; siers, alus, uguns liesmas, draugu pulkā jautras dziesmas. Skorpions nebūs tas, kas šādā skaistā vakarā sēdēs mājās. Trakulīgas izdarības draugu lokā.





Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem nav jāraizējas, ja nevarēs paspīdēt ar jaunām, netradicionālām svētku svinēšanas idejām. Gan jau tās pašas vecās būs gana labas! Galvenais gādāt par sieru un alu - kad vēders būs pilns, arī priekam vieta atradīsies.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Sit, Jānīti, vara bungas pašā Jāņu vakarā, lai skan labi Jāņu dziesma pašā zāļu vakarā. Nodoms pasēdēt jaukā draugu un radu kompānijā pēkšņi var mainīties. Jāievēro piesardzība, lecot pāri ugunskuram.




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Jānīts brauca katru gadu, atved ziedu vezumiņu: še saujiņa, tur saujiņa, lai zied visa pasaulīte. Ūdensvīri gribēs pavadīt svētkus mierīgā atmosfērā, tuvu cilvēku lokā. Turpretim partneris būs pavisam citādās domās. Var ballēties, bet ar mēru.




Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Ja Zivju priekšstatos par jautriem svētkiem ietilpst laba kompānija un dzirkstošs humors, svarīgi nesēdēt rokas klēpī salikušiem. Nepieciešams parūpēties, lai būtu kāds, ar ko kopā meklēt papardes ziedu.



Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre