Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Pūpolsvētdienas uzmundrinošais dienas horoskops visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Izmantojama katra mazākā iespēja, kas luncina asti gar Aunu degungalu. Amizantas idejas bērnu, kaimiņu un simpātisku personu kompānijā. Spēles un rotaļas pavērs ceļu smaidam. Sportiskas aktivitātes veselīgam mundrumam.

Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Drosmi Vērši radīs savu mīļoto cilvēku tuvumā un paustajos vārdos. Vecāku sniegtais siltums vienmēr turams zelta vērtē. Puncis priecāsies par mājās gatavotu ēdienu. No pavasara iesnām Vēršus pasargās siltas zeķes un tēja veselīgos daudzumos.

Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Pūpolu svētdiena ziņo par svētku tuvošanos. Nebūs īpaši jāpiepūlas, lai saņemtu aumaļām jaunu informāciju. Cilvēki, sarunas un viedokļu apmaiņa virmos kā bišu mākonis ap Dvīņu galvu. Svaigs gaiss un dabas mundrā dvesma atsvaidzinās prātu.

Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Ar lielu gandarījumu izdosies paveikt ieplānotos darbus. Vairāk ieteicams domāt par gruntīgām pamatvērtībām, nevis gaisīgiem darbiem. Attiecībās dominēs glāsti, pieskārieni un gardas nerātnības. Smaids izdaiļo vaigu.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Gaužām skaista diena, lai iekrāsotu garderobes piedāvāto klāstu un uzpulētu personīgo šarmu. Bez darīšanas nedzīvo, bez darīšanas nekas nekustas. Personisks kontakts nav aizvietojams ar tīmekļa saziņu. Vairāk pozitīvu emociju - spriganāks ķermenis.

Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Diena paies mierīgās noskaņās, kamēr ļaužu kņada un stresi paliek gozēties aiz trejdeviņiem kalniem. Veselīga pieeja savam organismam. Pastaigas, dabas klātbūtne un veldzējoša mūzika. Pirms miega ieteicams ieiet relaksējošā vannā.

Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Prāts nesas uz pavasara nokrāsām. Panākumus izdosies pievilināt tuvāk, ja uz starta līnijas stāsies saliedēta un pamatīga komanda. Viens nav tilta būvētājs. Lielie mērķi sper platu soli pretī izdošanās punktam.

Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Miers, apņēmība un nopietnība valdīs it visā, kam Skorpioni ķersies klāt. Laba diena, lai mērķtiecīgi turpinātu jau uzsākto ceļu pretim saviem sapņiem. Atzinība no stiprā dzimuma puses.


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Brīvības šalkas pluina matu cirtas. Ja nav iespējams ko mainīt, tad izdarīt krietni savādāk gan. Pa karstām oglēm nav vērts staigāt, labāk pienācīgi pavadīt Pūpolu svētdienu. Pozitīvs noskaņojums pucēs attieksmes kurpes.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Nāksies vien pašam sevi audzināt un nopulēt, lai mirdzētu kā dimants. Kāds enerģiskāks dzīves un mirkļa baudījums palīdzēs aizmirst par apkārt esošo. Vērtīgi padomāt par izmaiņām garīgajās nostādnēs un pasaules pamatos.

Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Spogulis var stāstīt zināmas glupības, tā vietā ieteicams ļauties tuvinieku un ģimenes mīluļu sniegtajam siltumam. Tie pauž tikai patiesas jūtas. Daudz jādara kopā. Domu un viedokļu apmaiņa.

Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Vesels kā pūpols, apaļš kā pūpols. Veselība iekšā turēsies tad, ja Zivis rūpīgi pie tā piestrādās. Svaigs gaiss un sirsnīga kompānija nodrošinās pilnvērtīgi kvalitatīvu noskaņojumu. Pacietīga palīdzēšana citiem atmaksājas ilgtermiņā.

Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre