Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmei 19. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc dienu kopā ar ikdienas horoskopu veiksmei portālā kv.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Atceries, ka ikdienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!

Auns

Auniem reti veiksmīga diena. Dzīves potenciāls augstā līmenī. Liela vēlēšanās rīkoties un aktīva rīcība ļaus sasniegt panākumus jums vajadzīgajā lietā. Šodien paaugstināts radošais potenciāls, pārliecināšanas spējas visaugstākajā punktā, tēpēc ieteicams izmantot dienu lietderīgi. Veiksmīgi būs arī pirkumi, Iespējama veiksme loterijā un arī romantiskākos procesos- visaugstākajā punktā šajā dienā atradīsies arī Auna seksualitāte.


Vērsis

Vēršiem darbīga diena. Ja rīkosieties, tad šodien ieliksiet labu pamatu, lai drīz pārvarētu kādu sen dzīves ceļā noliktu šķērsli. Jo vairāk šodien paveiksiet, jo ātrāk problēma tiks atrisināta. Ja būsiet aktīvs, palīdzība nāks arī no pilnīgi svešiem cilvēkiem un negaidītām situācijām. Neatsakieties no pat vissīkākās palīdzības. Viss, kas šodien notiek, notiek jums par labu, tāpēc par brīvdienu atpūtu labāk aizmirstiet


Dvīņi

Dvīņiem riskanta diena. Jāpievērš pastiprināta uzmanība veselībai. Dzīves potenciāls zemā līmenī. Nav izslēgtas traumas vai hronisku saslimšanu saasināšanās. Tāpēc nedariet neko tādu, kas to varētu veicināt. Nav ieteicami smagi fiziski darbi, tomēr gulēt un baidīties no sliktās dienas zvaigznes neiesaka- dariet kaut ko mērenu, kaut ko, kas jums sagādā patīkamas emocijas. Piemēram, sakārtojiet māju, lai vakaru pavadītu mierīgā, iespējams romantiskā, noskaņā.


Vēzis

Vēžiem attiecību kārtošanas laiks. Liela iespēja iekulties ģimenes konfliktā vai strīdos ar radiniekiem, arī vecākiem. Ja sāksiet attiecību skaidrošanas, no nepatīkamām emocijām izvairīties neizdosies, bet ja mācēsiet līdz strīdam nenonākt, tad tas kalpos par pamatu labākai atmosfērai ilgtermiņā. Nav izslēgta arī greizsirdības klātbūtne. Te jebkādi skaidrojumi būs lieki, labāk uztveriet to ar smaidu- tas nav nekas nopietns.


Lauva

Laba diena kontaktiem ar pretējo dzimumu. Jauna iepazīšanās var būt veiksmīga un pāraugt harmoniskās, ilgākās attiecībās. Ja jaunās attiecības būvētas uz veco gruvešiem, sāpināsiet sev tuvus cilvēkus. Veiksmīgi būs ne pārāk pārdomāti pirkumi, varat saņemt kādu negaidītu dāvanu, iespējama veiksme loterijā.
Ja dienu nolemts pavadīt mājās vai šaurā lokā, pagatavojiet kaut ko jaunu un garšīgu.


Jaunava

Jaunavām šodien zinību diena. Iegūstiet jaunas zināšanas kādā sev interesējošā sfērā, kā arī jaunas zināšanas un atziņas garīgajā sfērā. Šodien ieteicams lai pārvarēt savu ego. Tas palīdzēs labāk reaģēt uz līdzīgām situācijām arī turpmāk. Gūsiet pozitīvu pieredzi kontaktēšanās jomā- būs iespēja paspīdēt un gūt skaistu uzvaru kādā diskusijā vai strīdā.
Dienas nogali gan labāk veltīt sev- meditācijai un domu sakārtošanai. Arī šādi šodien iepsējams iegūt jaunu, vērtīgu pieredzi.


Svari

Svariem šodien dvēseliskas izaugsmes un garīgās attīrīšanās diena. Vēlams attiekties no kaislīgām vēlmēm vai jebkādām izklaidēm. Labāk azejiet uz baznīcu vai palasiet garīgo literatūru. Ja spēsiet iedziļināties sevis garīgajā izaugsmē, šodien iegūsiet arī jaunu enerģijas potenciālu turpmākajam periodam.
Garīgu iedvesmu varat gūt arī apmeklējot kādu sev mīļu vietu- vecāku mājas vai bērnības mežu.


Skorpions

Skorpioniem pasīva diena. Šodien nav vērts steigties- neko nenoķersiet. Tieši otrādi- mēģinot strauji virzīt notikumu gaitu, pakāpsieties dažus soļu atpakaļ. Jūs šodien neviens nepasargās, jāsargās pašam. Laba diena veselības procedūru veikšanai. Nav vēlams neko pārspīlēt arī pie galda. Liela iespēja pārēsties un tādējādi sabojāt vakaru.
Ja iespējams, dodieties dabā kopā ar tuviem cilvēkiem, vislabāk ar bērniem.




Strēlnieks

Strēlniekiem neveselīga diena. Dzīves potenciāls zemā līmenī, zemāka arī organisma pretošanās spēja infekcijas slimībām. Mēģinājumi veikt aktīvus darbus var novest pie pārslodzes, kas rezultēsies ar nervozitāti un strīdiem ar sev vistuvākajem cilvēkiem. Turieties tālāk no tumsas vai garas pastaigas vienatnē. Arī mājās tomēr labāk nepalikt vienam- divatā pagatavotas vieglas vakariņas veselībai briesmas neradīs, tikai ieriecinās.


Mežāzis

Mežāžiem uzmanības apliecinājumu diena. Būsiet uzmanības centrā, sevišķi Mežāži- sievietes. Racionāla uzmanības izmantošana var pavērt jaunas, ienesīgas karjeras uzsākšanai. Dzīves enerģija šodien augstā līmenī. Neesiet pārāk nopietns- šodien lielāku veiksmi var atnest sīks joks vai pat smieklīga ķibele.
Mežāžiem laba diena veiksmīgam romantiskam vakaram. Arī šeit iespējams saņemt pastiprinātas uzmanības apliecinājumus.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem enerģētiska diena. Jutīsiet staruju enerģijas un dzīves potenciāla pieplūdumu. Būs viegli tikt galā ar sīkām un lielākām problēmām, ko kādu laiku neesat risinājis. Laba diena māksliniecikas dvēseles cilvēkiem- iedvesma šodien liks ķerties pie jaunu radošu ideju īstenošanas un tās visas izdosies. Zvaigznes iesaka izmantot šo dienu arī materiālā stāvokļa uzlabošanai- jūsu kāpjošā enerģija tam šodien piemērota. Neatsakieties no jauna piedāvājuma, pat ja tas šķiet jums neinteresants.


Zivis

Zivīm ne pārāk laba diena. Gaidāmi finansiāli zaudējumi. Pēc iespējas centieties kontrolēt situāciju. Iespējami arī mēģinājumi jūs apkrāpt, piemānīt vai pat aplaupīt. Pastāv hronisko slimību saasināšanās risks. Taupiet savu nervu sistēmu. Stress un nelīdzsvarotība var nodarīt postu ne tikai jums, bet arī tuvākajiem cilvēkiem. Ja lieki netērēsieties un turēsiet acis vaļā, diena paies bez zaudējumiem, bet vakarā varat saņemt arī kādu patīkamu emocionālu pārsteigumu.

Kv.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!