Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģija: izskaitļo savu likteņa skaitli un dzīves ciklu

Redakcija
Redakcija

Numeroloģija– nav zīlēšana un nav pareģošana. Tās uzdevums – rakstura analīze un cilvēka potenciālo iespēju atklāšana.
Numeroloģijas pirmsākumi ir bāzēti uz ezotēriskajām zināšanām, ka cilvēks šajā pasaulē ierodas noteiktā laikā, ka vārds un dzimšanas datums dod precīzu priekšstatu par to, kas ir šis cilvēks, kādas būs viņa potenciālās iespējas un problēmas, kādus ceļus viņam būs jānoiet un kādas takas viņš šķērsos.
Tā kā līdz materiālās pasaules veidojumam Visums tika noteikts skaitļos, t.i., tā simbolos, un pati pasaule formējās pēc tās vibrācijām, katra cilvēka programma tiek noteikta ar tajā ieliktajām vibrācijām, kas ir izteiktas skaitļu kodos viņa dvēseles, likteņa un pilna cilvēka vārda un viņa stipro pušu atklāšanā.

Personiskais kods

Piedzimstot iegūstam savu ciparu kodu – dzimšanas dienu, mēnesi, gadu. Ņemot to vērā, numerologi var izskaitļot praktiski visu: kāda būs tava rīcība, tavu psiholoģisko portretu, nākotni, pagātni. Viņi var noteikt tavu psihotipu un ieteikt, kā rīkoties konkrētajā dzīves posmā. Apgūstot numeroloģijas pamatus, tu pati vairāk uzzināsi par sevi un arī saviem tuvajiem.

Dvēseles skaitlis – tava dzimšanas diena (piemēram, ja esi dzimis 25. septembrī, tavas dvēseles skaitlis ir 25). Dvēseles skaitļa raksturojums tev palīdzēs saprast sevi kā personību, izprast savas stiprās un vājās puses.

Likteņa skaitlis – pilns tavas dzimšanas datums, kas noreducēts līdz vienam ciparam (piemēram, tava dzimšanas diena ir 05.11.1976. Saskaiti visus skaitļus: 5+1+1+1+9+7+6=30. 3+0=3). Likteņa skaitlis norāda apstākļus, kādos tava dvēsele attīstās. Tas palīdz izprast patieso dzīves jēgu, noteikt dzīves

Dzīves cikli

Ar numeroloģijas palīdzību pati vari izskaitļot arī to, kādā dzīves cikla posmā esi. Zinot to, varēsi koncentrēties uz šajā posmā svarīgāko. Pavisam ir deviņi etapi, un tie mums visiem ir vienādi. To, kurā cikla posmā patlaban esi, vari izskaitļot ar šādas formulas palīdzību: saskaiti dzimšanas dienu un mēnesi ar konkrēto gadu. (Piemēram, tu esi dzimis 29.07. un vēlies noskaidrot par šo 2013. gadu: 2+9+7+2+1+3=24. 2+2=6).

Pirmais gads deviņu gadu ciklā – gads plāniem un jaunām iecerēm. Šajā periodā par sevi īpaši jārūpējas. Būs jārisina problēmas, būs jāstrādā ar savu Ego. Šī gada sākumposms ne vienmēr ir viegls, bet tas ir ļoti svarīgs kā starta pozīcijas visam gadam.

Otrais gads deviņu gadu ciklā – attiecību, to sakārtošanas un arī pārtraukšanas gads. Daudz komunikācijas un „stiprā pleca” meklējumu. Šajā gadā rodas daudz jaunu paziņu, tiek risinātas neskaitāmas sarunas un izdzīvotas visdažādākās jūtas. Periodam raksturīga arī nestabilitāte un mainīgums.

Trešais gads deviņu gadu ciklā – panākumu un rezultātu gads. Šis ir atbildības periods, ar kuru nav nemaz grūti tikt galā. Šajā gadā jāievēro tradīcijas un likumi, jo tikai tā sagaidīsi pozitīvus rezultātus. Bet var atļauties arī izklaidēties – jo trešais ir burziņu gads.

Ceturtais gads deviņu gadu ciklā – sarežģīts gads. Šajā posmā ir daudz pienākumu un atbildības, risinot dažādus jautājumus. Var gadīties ar loģiku neizskaidrojami notikumi, rasties nopietnas problēmas un šķēršļi, kas jāpārvar par katru cenu. Gads ir bagāts kā ar sliktām, tā labām, bet jebkurā gadījumā – neprognozējamām norisēm.

Piektais gads deviņu gadu ciklā – pārmaiņu gads. Daudz jaunu paziņu un komunikabilitātes uzplaukums. Šim posmam raksturīga rīcības nenoteiktība, mainība un daudzpusība.

Sestais gads deviņu gadu ciklā – komforta periods. Noris iedziļināšanās sevī, kas netraucē pa vidu pievērsties arī pretējam dzimumam. Šajā cikla gadā vilina izklaides un baudas, kā arī komforts – ko nu katrs ar to izprot.

Septītais gads deviņu gadu ciklā – dzīves jēgas meklējumi. Šo gadu vērts veltīt sevis meklējumiem un augstāko spēku uzrunāšanai. Interesanta kļūst neizskaidrojamā dzīves puse, vilina garīgi meklējumi, gribas atrast ideālus un dažkārt doties vientulīgā garīgā ceļojumā.

Astotais gads deviņu gadu ciklā – darbs, darbs un vēlreiz darbs. Šajā periodā vajag veltīt daudz laika un spēku pašizaugsmei, maksimāli jārealizējas darbā, jo vēlāk tas tiks atalgots pēc nopelniem.

Devītais gads deviņu gadu ciklā – nobeiguma gads. Katrs saņem pēc nopelniem par deviņos gados paveikto. Šajā periodā tiek pabeigts nepabeigtais un „savilkti visi gali”. Pēdējā gadā īstenojas tas, kas sākās cikla sākumā, cilvēks atbrīvojas no visa liekā – izrevidē dzīvi, lai varētu sākties jauns cikls.

Skaitļu raksturojums

Tas palīdzēs tev atklāt savas dvēseles un likteņa skaitļu nozīmi.

0 – bezgalība, noliegšana un ierobežojumi. Ja citu skaitļu nav līdzās, nullei nav vērtības, tā ir tukša un abstrakta. Numeroloģijā to uzskata par neveiksmes simbolu, jo arī citus ciparus padara nevērtīgākus. Cilvēks, kam dzimšanas datumā ir nulle, spiests visu dzīvi smagi strādāt (vairāk nekā citi), lai sasniegtu mērķus.

1 (1; 10; 19; 28) – Saules, vīrišķās enerģijas skaitlis. Nozīmē vienotību un integritāti. Vieninieks dāvā cilvēkam individualitāti un lepnu dabu, stabilitāti un nesavtību. Tāds cilvēks ir stiprs, valdonīgs, noteikts un visu cienījams.

2 (2; 11; 20; 29) – Mēness un sievišķās enerģijas skaitlis. Divnieks nozīmē divas, pretējas dabas. Mēness cilvēkiem piešķir nepastāvību, bet dāvā labklājību, cieņu un slavu. „Divnieki” ir nestabili, tiem raksturīgi izteikti pacēluma un atslābuma periodi.

3 (3; 12; 21; 30) – dinamisks skaitlis, kas savus īpašniekus apdāvina ar neatkarību, rakstura stingrību un enerģiju. Šie cilvēki mīl smagu darbu, viņi ir uzticami, disciplinēti, pašpārliecināti, iniciatīvas bagāti, vienmēr cenšas paveikt ko ievērojamu.

4 (4; 13; 22; 31) – četriniekā paslēpta varena enerģija, tāpēc ļaudīm ar šo skaitli ir īpašs raksturs un savdabīgs skats uz dzīvi. Visi „četrinieki” zināmā mērā ir revolucionāri, viņi cenšas palīdzēt likteņa pabērniem. Taču viņiem raksturīgi arī izteikti pacēluma un atslābuma periodi. Turklāt viņi pārāk uzticas citiem un ne vienmēr spēj atšķir balto no melnā.

5 (5; 14; 23) – laipns, labdabīgs un ļoti straujš skaitlis ar mainīgu raksturu. Piecnieks cilvēkam piešķir atjautību, komunikabilitāti, nerimtību, jauneklīgu garu, piedzīvojumu kāri. Šī skaitļa īpašnieki izvērtē visus „par” un „pret” un pieņem izsvērtus lēmumus.

6 (6; 15; 24) – cipars, kas rada komfortu un labklājību, tajā kūsā jauneklīgums. Sešiniekiem tīk izdabāt, viņiem patīk greznība, un viņiem piemīt laba gaume. Viņi ir aristokrātiski, patīk pretējam dzimumam. Šie ļaudis ar vieglu roku tērē naudu, rūpējas par savu izskatu, un mīlestība viņos plūst pāri malām.

7 (7; 16; 25) – šo skaitli sagaida strauji dzīves pavērsieni un arī šķēršļi ceļā. Septiņi cilvēkus padara inertus. Otrā elpa viņiem atveras vien tumšajā diennakts daļā. Šie ļaudis visas situācijas analizē. Tie visur meklē patiesību, tiecas pēc garīgas izaugsmes. Starp septiņniekiem bieži mēdz būt apdāvināti dzejnieki, mākslinieki, domātāji, reformatori, zinātnieki.

8 (8; 17; 26) – praktisks, konkrēts, atturīgs, nedaudz nomākts un ekonomisks skaitlis. Šie ļaudis bieži cieš no materiālās dabas zaudējumiem. Astoņnieki neizceļas ar īpašu labdabību, bet ir gudri, spēj atšķirt labo no ļaunā, ir patiesi, atklāti un taisnību mīloši. Viņi ir arī ilgdzīvotāji. Un var lepoties ar organizatora talantu.

9 (9; 18; 27) – dinamika. Bieži deviņnieki savas intereses vērtē augstāk par pārējo. Viņi ir karstgalvīgi, uzstājīgi, dažkārt mēdz būt pat cietsirdīgi. Deviņnieki ir tieši, izturīgi un ļoti enerģiski. Arī ambiciozi, patīk piedzīvojumi un viss jaunais. Viņi ir veiksmīgi karjerā, bet ne pārāk laimīgi ģimenes dzīvē, jo izvirza partneriem pārāk augstas prasības. Deviņniekiem jākontrolē savas dusmas, augstprātība un agresivitāte.

Numeroloģija kā visas ezoteriskā mācības atzīst reinkarnācijas ietekmi. Bet ne tikai: tā palīdz saprast, kas un kāpēc notiek šajā dzīvē.

Katrai cilvēka dvēselei vēl pirms dzimšanas tiek dota programma, kura sevī ietver sižetiskas līnijas, t.i., dzīves gleznas, no kurām veidosies cilvēka dzīve. Šīs programmas izpildei tiek piešķirta noteikta tipa un līmeņa enerģija, kas atbilst šī cilvēka dvēseles attīstības pakāpei. Tāpēc cilvēkam stingri jāseko tam, kas rakstīts viņa Liktenī un kā nepārkāpt personīgās programmas rāmjus. Tas ir svarīgi arī tāpēc, ka individuāla programma orientē cilvēku enerģijas uzkrāšanu atbilstoši tās attīstības līmenim, lai piepildītu viņa garīgo psihomatricu (sava veida garīgo DNS), vai arī savādāk – dvēseles pasi. Tieši tāpēc dzimšanas brīdī atslēdzas atmiņa, lai cilvēks attīsta nevis intelektu, bet savas dvēseles matricu, kas ir nošifrēta viņa dzimšanas skaitļos, vārdā, tēvvārdā un uzvārdā.

Ja cilvēks kaut kādu iemeslu dēļ novirzās no sava ceļa, t.i., dzīvo ne pēc sava Likteņa scenārija, tad viņš ne tikai pieļauj enerģijas pārtērēšanu, kas noved pie dažādām problēmām un slimībām dzīvē, bet arī neaizpilda matricu ar nepieciešamām enerģijām, atstājot to tukšu.

Ja Jūs jūtat diskomfortu dzīvē, ja sākās neveiksmju un nepatikšanu periods, izpētiet savu programmu un sāciet dzīvot atbilstoši tās prasībām. Tā kā cilvēkam ir jādzīvo laimīgi, tad pie savas programmas veiksmīgai iziešanai (t.i., kad cilvēks iedarbina sev ieplānotās enerģijas), tas kļūst reāls un likumsakarīgs.




Privātas konsultācijas, kas saistītas ar astroloģiju un astropsiholoģiju vari saņemt, zvanot pa tālruni 29745239 diplomētai, serficētai astropsiholoģei Sindijai Eldmanei