Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


14.maija dienas veiksmes akmens- GAGĀTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- GAGĀTS

Dienas enerģijām var būt attīrošs raksturs. Kaut kas ir miris, lai atbrīvotu ceļu jaunajam. tikai nebaidieties. Ļoti iespējams, ka šodien aizvērsies kaut kādas enerģijas vai procesi un jūs atdzimsiet jaunām iecerēm un lēmumiem. Vakar taču noteikti izdomājāt kaut ko jaunu priekš sevis. 😉

GAGĀTS vienmēr dod cerību uz labāko, paņemot prom miglaino un melīgo. Vecās traumas un apvainojumi var šķist tāli un smieklīgi. Bet izlēmība un iedvesma var būt ceļa rādītāji.

Gara inspekcija kopā ar GAGĀTU var pagriezt jūsu galvu vajadzīgajā virzienā pat piespiedu kārtā. Tas tā- spītīgajiem. 😉

Enerģijas izplatījumā dejo savu pacilājošo un apskaujošo deju. ak, atdodieties šīm skaujām un pilnībā uzticieties tām. Tomēr izplatījuma partnera kustību kontrole var paņemt daudz enerģijas. Tāpēc fokusējieties uz sevi, uz savu rīcību un uzdevumiem.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva