Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


13.maija dienas veiksmes akmens- FLUORĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- FLUORĪTS

Burvīgās un pasakainās fantāzijas tiek piemērotas dzīvē, jo mums tā vajag. ticība brīnumam un likteņa dāvanām var apsteigt realitāti. Taču no tā viss arī vienmēr sākas.

Izvairieties no konservaīviem cilvēkiem, kas var jūsu ticību mēģināt ievilināt slazdos un slēpt. Ejiet pie tiem, kas iedvesmo un paceļ spārnos.

Galvā var dzimt plāni. Pat it kā absurdi, traki, aizraujoši un avantūristiski plāni. Un tie nebūs parastas gaisa pilis, bet gan eksperimentālas būves debesīs, lai pēc tam kļūtu par reaļām lietām uz zemes. Diena paver ceļu fantazētājiem un novatoriem!

Gara inspekcija var piemest kādu ideju tālākās zemēs, paaicināt kādā braucienā un iečukstēt biznesa ideju. globuss taču ir tik maziņš, viss ir tuvu un notiek uzreiz un visur. Ak, pasaule riņķo ap mums un mēs to pētām!

FLUORĪTS palīdzēs nezaudēt produktīvā enerģijas, ievirzot tās darbībā un interešu paplašināšanā.😉

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva