Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Astroloģiskā prognoze 2016. gadam katrai zodiaka zīmei no Ilzes Reihas

Redakcija
Redakcija

Astroloģiskā prognoze 2016. gadam katrai zodiaka zīmei no Ilzes Reihas
foto: Ilze Reiha

Astroloģiskā prognoze nākošajam, 2016 ugunīgā Pērtiķa gadam no astroloģes Ilzes Reihas.

Auns

Jāteic, ka lielākas grūtības šajā gadā ies ar līkumu. Ja arī būs kādi nopietnāki uzdevumi risināmi, viss ritēs veiksmīgi. Mazas nebūšanas nav izslēgtas, jo spriedze ik pa laikam būs manāma. Gads var iesākties visai spraigi. Īpaši šī gada dinamiku varētu izjust aprīļa pirmās puses Auni . Ik pa laikam var „dīdīt” tāds kā iekšējs nemiers, satraukums.
Daži atbildes meklēs pie astrologa, citi „nolaidīs tvaiku” sporta zālēs. Kādu satrauks politiskie notikumi pasaulē un valstī. Nemiera radītājs- visa jaunā aizbildnis, planēta Urāns, ērti iekārtojies jūsu zīmē, tāpēc visu variet novelt uz viņa „nedarbiem”.
Joprojām meklēsiet jaunus ceļus. Jaunas idejas virmos jūsu prātos, tomēr ar to realizāciju vēl tik viegli var neiet. Par to „paldies” kvadratūrā esošajam Plutonam. Mīlestības lietās gada sākums labvēlīgs, bet janvāra nogale un februāra sākums, kā arī laiks ap Līgo svētkiem un vēl nedaudz pēc tiem, attiecību jomā var ienest kādu nopietnāku notikumu. Toties aprīlis būs jūsu laiks- saņemsiet komplimentus, dāvaniņas un jutīsieties pacilāti!
Arī intuīcija strādās labi- ieklausieties tajā, nenožēlosiet!

Martā un februārī vairāk uzmanības jāvelta jaunākajiem ģimenes locekļiem , jāslēdz jauni sadarbības līgumi. Sarunām un kontaktiem bagāts laiks. Darba lietās saspringtāks vēl var būt oktobra mēnesis. Finansiāli veiksmīgāks varētu būt pirmais pusgads, kad arī tālredzīgi jādomā par tuvāko nākotni, jo no oktobra finansiāli var sākties grūtāks laika periods. Veselība kā jau Auniem- stipra, ja nu drusku, kaut kas- ātri tiksiet uz pekām!

....un sapņi būs un darbs, kas jāpadara,
bet tāpēc dzīvojam zem Saules mēs!

K.Apškrūma

Vērsis

Visādā ziņā , Vēršu zīmes pārstāvji nākamajā gadā varētu būt visapmierinātākie. Viss ies no rokas, problēmas atkāpsies. Grūtāks laiks var turpināties tiem Vēršiem, kam planētu sakopojums atrodas Dvīņu zīmē un arī tiem, kas dzimuši pašā Vērša zīmes beigu posmā. Kā nu kuram tās planētas izvietojušās, būtu jānoskaidro pie astrologa. Tā teikt- sirdsmieram!
Esiet jau pamazām mainījuši attieksmi pret pārmaiņām- kļūsiet vēl atvērtāki un alternatīvāki. Drošāk realizējiet jaunas idejas dzīvē. Planētas ir jūsu pusē! Finansiāli stabils laiks, kas nesolās pasliktināties- tas jau priecē! Pirmajā pusgadā finansiālo stāvokli iespējams pat uzlabot! Vienīgi darba sakarā šis gads kaut ko vēlas reformēt, bet ne sliktā nozīmē. Par darba tēmu īpaši jāpiedomā gada sākumā un viducī, bet oktobrī situācija varētu stabilizēties.
Arī auto tēma minētajos periodos var būt aktuāla.
Mīlestības jautājumos labāks periods būs gada sākums un augusta otrā puse. Īpaši labvēlīgs, protams, būs maijs- jūsu mēnesis! No tā variet gaidīt jaukus pārsteigumus, mīļus vārdus, labu pašsajūtu, izdošanos. Intuīcija lieliska, sapņi viedi- der ieklausīties! Veiksmīga radošā darbība visa gada garumā. Atliek vien darboties un dūšīgi strādāt! Veselība arī būs laba, ja vien paši to nebūsiet pabojājuši...

Tikai nepalaižaties slinkumā un pārlieku neizraujaties ar dzīves baudīšanu! Viss lai ir normas robežās!

....lai dvēsele var baltas sapņu dzijas tīt,
lai atnāk tie, ko gribas sagaidīt!

Ā. Elksne

Dvīņi

Ar ko lai sāk? Ar slikto vai labo ziņu...? Lai kā es vēlētu Dvīnīšiem vieglumu šajā gadā, dzīve prasīs savu. Opozīcijā esošais Lielais Skolotājs nebūs maigs un visu piedodošs. Šis gads varētu izrādīties diezgan atbildīgs un uzdevumiem bagāts. Kā lai atšķetina visus par un pret? Laikam jau pienācis laiks „iedarbināt” savus gudros prātus!

Pienākumi sauks, bet ... ai, kā gribēsies cilvēkos, sabiedrībā! Būs jāapvieno grūti apvienojamais! Kopējā gada enerģētika pamazām uzlabosies sākot ar septembri, kad varētu atrisināties sasāpējušie finansiālie un īpašumu jautājumi.
Pašsajūta sevi liks manīt tiem Dvīņiem, kas pasauli ieraudzījuši pirmajās 10-11 jūnija dienās. Jums šis gadiņš var izrādīties ļoti nopietns. Saudzējiet veselību! Tomēr lieliskās idejas birs kā no pilnības raga! Jautājums būs tikai viens: kā tās realizēt un vai šogad tas izdosies! Tomēr- apņēmība nezudīs! Un tas jau ir labi!
Tā kā pārmaiņām esiet gatavi, tad nu pamazām tās varēsiet sākt realizēt dzīvē. Tikai mieru- lēni pār tiltu! Netrakojiet!
Darba lietās tāds kā saspringums pavasarī, līdz pat jūnija beigām. Labs laiks šajā sakarā gada nogalē- novembrī, decembrī. Tad gan viss sāks iet no rokas. Savukārt, tiem, kas dzimuši padsmitajos jūnija datumos, tieši gada nogale var izrādīties sarežģītāka. Neskrieniet pa slidenām ielām, pie stūres brauciet prātīgāk.
Mīlestības lietās – augšā, lejā... Februāra otrā puse, marta sākums, laiks no maija līdz jūlijam un septembris var izrādīties daudz tīkamāks šajā sakarā, tad jutīsieties pacilāti, apgaroti, iedvesmoti, bet marta nogale un augusts var iezīmēt tādu sarežģītāku laiku partnerattiecībās.

Kopumā jāteic: labāk visu svarīgo atstāt uz gada otro pusi, kad planētas būs jums labvēlīgākas.

...mīļš cilvēks atnāk, pieliecas pie auss
un pačukst tev par savu sapņu salu..!

P.Jurciņš

Vēzis

Lai arī nopietnu problēmu pie apvāršņa nākamajā gadā nemana, laiks var būt aktīvs, darbīgs un enerģiju prasošs. Var būt īpaša vēlme savu dzīvi reformēt, bet turēšanās pie jau esošā un bailes to zaudēt, var radīt grūtības realizēt pārmaiņas. Var rasties spriedze un nemiers. Īpaši šo laiku var izjust tie Vēži, kas pasaulē nākuši ap 7.-11.jūliju.
Gads var iesākties dinamiski- rūpes par visu un visiem. Var būt jāpārcilā jau reiz iesāktas tēmas. Jāizvērtē visi par un pret. Gada sākumā nevajadzētu ļauties kādam kārdinājumam, kas šķiet mānīgi daudzsološs. Arī attiecību jomā jābūt atturīgam- šķietamo neiztēlojieties par esošo!
Finansiāli vieglāks un veiksmīgāks var izrādīties pirmais pusgads. Sākot ar septembri, oktobri īpašuma un finansu jautājumos var sākties grūtāks posms. Derētu savlaicīgi par to piedomāt, būt ekonomiskākiem. Darba lietās kādi svarīgāki jautājumi var būt risināmi pavasarī, vasarā.
Sākot ar aprīli līdz pat jūnija beigām jaunus darbus uzsākt nevajadzētu, bet piestrādāt pie esošās situācijas, stabilizēt to. Jūsu trumpis būs spēcīgā intuīcija, droši paļaujieties uz to! Ko prāts nevar atrisināt, intuīcija pateiks priekšā.
Gada sākums var neiepriecinā arī.t mīlestības lietās Toties martā šajā sakarā gaidāmi patīkami brīži. Ap un pēc Līgo svētkiem varētu būt pavisam jauks periods, kad baudīsies vasariņas glāstus, siltumu un mīlestību. Kāpēc ar lai tā nebūtu! Saulgriežu laiks ir jūsu laiks! Smelieties enerģiju tajā, lai pietiek spēka turpmākajam gada cēlienam!

.....re, arī zvaigznēs ierakstīts tas pats, kas laukos plašos:
jāmeklē sudrabs, tas baltais, kas trīc tepatās- mūsos pašos.

I.Ziedonis

Lauva

Šķiet, ka Lauvas Visuma labvēlību 2016. gadā baudīs vispilnīgāk . Būsiet laimes luteklīši! Izmantojot šo planētu labvēlību visa gada garumā: realizējiet savas ieceres, baudiet atpūtu, radoši darbojieties, ļaujaties vieglumam un laimes sajūtai!
Finansiāli un īpašuma lietās stabils laiks. Veselībā- viss vislabākajā kārtībā. (Ja labās prognozes nepiepildās- laiks doties pie personīgā astrologa noskaidrot, kāpēc tas tā?)Variet ļauties pārmaiņām un realizēt vispārdrošākās idejas- šis ir jūsu laiks!
Mīlestībā, attiecībās lielos vilcienos arī viss kārtībā. Labvēlīgākie mēneši partnerattiecību sakarā: gada sākums-janvāris, aprīlis, jūlijs, augusts. Maijā, septembrī un oktobrī mīlas frontē var būt pa mākonim. Darba lietās visam vajadzētu būt sakārtotam. Novembris, decembris var izrādīties saspringtāks laiks darba sakarā. Gada nogalē arī auto var paniķoties. Nopietni un lieli uzdevumi risināsies veiksmīgi, bez apgrūtinājuma. Var veikties tiesas procesos, ja tādi vispār jūs skars.
Ja no kaut kā vēlaties atbrīvoties- dariet to šajā gadā. Tikai raugieties, lai pa dzīvi viegli slīdot, nenesas prāts uz pārmērībām un laiskošanos. Visu ar mēru! Labāk ļauties radošo domu lidojumam un to realizācijai! Iedvesma būs jūsu sabiedrotā visa gada garumā! Droši izpaudiet savus radošos talantus- neslēpiet sveci zem pūra!

...laimīgs būs, kas smaidot prot
ņemt to, ko katra diena dod!

‘’’’’’’’

Jaunava

Diezgan pretrunīgs solās būs 2016. gads. No vienas puses it kā iespēju laiks: var pieaugt finanses, var tikt pie īpašuma, tomēr šīs, it kā iepriecinošās vēsts otrajā kausā var atrasties kaut kādi ierobežojumi. Jāteic, ka kopējā enerģētika gada garumā nav no vieglākajām. Īpaši tiem ļaudīm, kas pasauli ieraudzījuši septembra pirmajā pusē. Jums var būt jārisina kādi neatliekami dzīves uzdevumi, kas var sagādāt ne vienu vien stresa situāciju dzīvē. Pagaidām jāsamierinās ar tādu kā dīkstāves pozīciju. Labāk no kaut kā atteikties, piebremzēt. Katrā ziņā, jaunu ideju realizāciju labāk atlikt , bet pieņemt esošo situāciju un gūt no tās kādu labumu.

Labs laiks mācībām, sevis pilnveidošanai. Saprotu, ka neesiet no īpaši elastīgajiem ļautiņiem, tomēr pārmaiņas jums pašiem nāks tikai par labu. Nākotnei, tā teikt! Variet domāt, plānot, ģenerēt idejas, bet „hop” vēl nesakiet! Variet dibināt kontaktus, raisīt jau esošos dzīves pavedienus. Veselību gan jāpasaudzē! Šoreiz jūsu rūpes par to būs īsti vietā. Lēnāk pār tiltu, mīļie! Gan jau vēl paspēsiet savā dzīvē pastrādāt kā nākas! Darba sakarā kāds problemātisks laiks var būt no aprīļa līdz jūnija beigām. Oktobrī darba jautājumi jau risināsies raiti.

Mīlestības joma, kā vienmēr, var būt aktuāla. Gada sākumā un martā var būt kādi satraukumi attiecību jomā, bet gada otrā puse mīlas lietās sola labvēlīgu periodu. Īpaši labs laiks jūtu apliecināšanai var būt vasaras nogalē- augustā. Katrā ziņā, šajā gadā vieglus ceļus nemeklējiet! Jo grūtāks būs ceļš, jo lielāks gandarījums!

...ja kļūst skumji, uzsien mezglu Saules stara galā,
un ja nelīdz- zīmē zvaigzni zilā jūras malā!

.....

Svari

Turpinās reformu laiks. Varbūt ne gluži sadzīvē, bet tā globāli. Mainās vērtību sistēma, uzskati, dzīves prioritātes. Pamazām transformējaties daudz augstākā „kvalitātē”. Šāds process nevar būt viegls un īpaši var skart oktobra pirmās puses Svarus. Gada pirmajos mēnešos var būt spēcīga vēlme ļauties kādam vilinājumam, kārdinājumam. Labāk tomēr atturēties. Jūsu veiksmes laiks sāksies gada otrajā pusē, aptuveni no oktobra mēneša, kad Lielais labvēlis sāks „čāpot” pa Svaru zīmi. Līdz ar to variet cerēt uz veiksmi, izdošanos, finansiālo risinājumu, veiksmīgiem darījumiem īpašuma sakarā.

Finansiāli arī pirmajā pusgadā nebūs par ko kreņķēties. Lietas ies no rokas. Darba lietās problemātiskāks laiks var būt sākoties vasarai, bet tad jau arī varētu atvēlēt laiku atpūtai, atvaļinājumam.
Novembrī, decembrī darba būs daudz un šajā sakarā jutīsieties apmierināts. Attiecību jautājumos gada sākums nav tas labvēlīgākais, bet februāris un marts jau var dāvāt daudz patīkamākus brīžus mīlestības sakarā. Maija nogale un jūnijs atkal iezīmē šaubu laiku mīlestības jomā, bet septembris būs jūsu laiks- baudīsiet uzmanības apliecinājumus, jutīsieties pacilāti, varbūt pat iemīlējies! Dzīvi iekrāsos arī citi patīkami notikumi: saņemtās dāvanas, ziedi, kārumi un citi sīki dzīves jaukumi.

Veselība normas robežās, bet mērenību it visā der ievērot. Tuvākā gada laikā nopietnas problēmas jūs nevajās. Variet dzīvot bez bažām! Tomēr tāds kā iekšējs nemiers ik pa laikam liks sevi manīt. Variet saņemt tādus kā Kosmiskos ziņojumus, impulsus no Augšas. Ir vērts ieklausīties. Arī sapņi un nojausmas var būt viedas.

...lai izsmaržo naktsvijole kā noslēpums un kā brīnums,
par visu, kam jānotiek....

......

Skorpions

Jūsu pārbaudes laiks beidzies. Šogad variet pakāpties augstākā līmenī, gada kopējā enerģētika jums būs labvēlīga. Veselība uzlabosies, lai arī kādam šis atveseļošanās process notiek lēnām un pamazām, perspektīva ir laba. Intuīcija strādās lieliski, radošais pacēlums garantēts. Labs laiks realizēt lielākas pārmaiņas dzīvē. Jaunas idejas urdīs prātu- ir vērts ieklausīties tajās. Arī mīlestības jomā kopumā valdīs harmonija . Tomēr dzīvē kā jau dzīvē- jaukāki periodi var mīties ar ne tik jaukiem. Tad nu jāteic, ka mīlas tēma ar pluss zīmi varētu būt pašā gada sākumā, marta otrajā pusē un ap Līgo svētkiem. Visjaukākie brīži attiecību jomā, mīlestībā gaidāmi septembrī, oktobrī, kad Venēra slīdēs pāri jūsu zodiaka zīmei. Būsiet pacilāti, šarmanti, iekārojami un iemīlējušies, saņemsiet apkārtējo uzmanību, atļausiet sevi palutināt. Tas būs jūsu laiks. Saspringtāki periodi attiecību sakarā var būt februāra otrajā pusē, marta sākumā, maijā. Šajos mēnešos sirds apvidū kāds var sajust mākoņainu laiku.

Arī finansiālais stāvoklis varētu stabilizēties. Īpašuma jautājumi risināsies jums par labu. Arī tiesu procesos, ja tādi būs- variet būt vinnētāji. Globālu problēmu nebūs. Gads caurmērā harmonisks un veiksmīgs. Darba sakarā var būt kādi risināmi jautājumi no pavasara līdz jūnija nogalei. Otrajā pusgadā darba sakarā var ieviesties skaidrība. Arī spēkratus labāk iegādāties gada otrajā pusē vai līdz aprīļa sākumam.

Pats gada sākums var izrādīties diezgan dinamisks un darbīgs, spējiet tiki visu pagūt! Atpūtai laika būs maz. Relaksācijas periods būs vasarā, kad saulītei glāstot varēsiet baudīt ziemā nopelnīto atpūtu.

...tu esi lielas pasaules, lielā Visuma daļa – ne balts vien, ne arī allaž melns, tu pastāvi noskaņu maiņā un krāsu dažādībā.

L. Brīdaka

Strēlnieks

Pirms 29 un 58 gadiem , tieši tāpat kā pašreiz , planēta Saturns atradies Strēlnieka valdījumā. Tas, savukārt, norāda, ka tiem, kas pašreiz atrodas šajos vecuma posmos, pienācis kāds nopietns uzdevumu laiks dzīvē. To pašu var teikt arī par tiem, kam Saules zīme ir Strēlnieks. Lai cik jūs būtu lieli optimisti, globālisti un brīvdomātāji, arī jūsu dzīves lauciņus pašreiz var revidēt šī nopietnā planēta, ienesdama dzīvē dažu labu mācību stundu.

2016. gadā lielā Skolotāja pātadziņu it īpaši varētu sajust tie, kas dzimuši decembra pirmajā pusē, līdz 15. datumam, aptuveni.. Gada sākums var būt grūtāks decembra sākumā dzimušajiem, bet nogale decembra padsmitajos datumos dzimušajiem. Tā teikt, katram savs laiks, kad labāk piebremzēt, nesteigties, apstāties, pārdomāt, saplānot.
Arī veselības jautājumi var būt aktuāli gada garumā. Toties labs laiks mācībām, izglītības jautājumiem. Neskatoties uz iespējamiem apgrūtinājumiem, ideju un oriģinalitātes, kā arī azarta netrūks. Kāds var stiprināt veselību ar fizisko aktivitāšu palīdzību, cits meklēs atbildes uz globāliem jautājumiem: apgūs astroloģijas noslēpumus, studēs psiholoģiju vai mēģinās apgūt jaunākās tehnoloģijas, apmeklēs deju nodarbības. Kā saka, ja vienas durvis aizveras, jāklauvē pie citām!

Gada sākums var iezīmēt tīri patīkamus mirkļus dzīvē. Mīlestības sakarā labs laiks arī aprīlī un jūlijā. To nevarētu teikt par marta otro pusi un laiku ap Līgo svētkiem. Šajā laikā partnerībā var būt tāds neskaidrs laiks. Kāds joprojām var sirdī nēsāt noslēpumu, kas dzīvi var darīt tādu neskaidru, miglā tītu. Tas vairāk var attiekties uz pirmajā decembra nedēļā dzimušajiem Strēlniekiem . Jūs uz kādu laiku var pamest intuīcija, kas citām reizēm strādā perfekti. Finansiāli grūtāks laiks var būt gada pirmā puse. Sākot ar septembri, oktobri, finanses un īpašumu tēma kļūs harmoniskāka, viss pamazām stabilizēsies. Darba jautājumos var būt arī kādas ievērojams reformas. Īpaši tas var skart izglītības sistēmā strādājošos, kuru jūsu zīmē nav mazums.
Laiks no aprīļa līdz jūnija nogalei var būt tāds risinājumu un pārdomu laiks darbā. Šajā periodā uzmanība var būt jāpievērš arī auto tēmai. Vienvārdsakot, izturību, mīļie!

Dienu piesauciet, un diena ausīs! Prieku piesauciet, un atdzims prieks!

L. Breikšs

Mežāzis

Gads var sākties diezgan spraigi: apkārt tik daudz kārdinājumu, vilinājumu, ka grūti atturēties, gribas kaut ko iegādāt savā īpašumā ! Un kāpēc gan gadu neiesākt ar paprāvāku pirkumu? Ir taču teiciens- kā iesāksi gadu, tāds arī būs viss gads! Tikai esiet piesardzīgi, akli neuzticieties visam, ko acis redz un ausis dzird. Labāk septiņas reizes nomērīt, kā to dariet parasti.
Finansiālajā ziņā pirmais pusgads būs veiksmīgāks, lietas ies no rokas. Naudiņa vairosies! Kāds var iegādāt sen gribēto īpašumu- tam pirmais pusgads kā radīts. Tomēr, atcerieties, ka ne jau mantā tā laime...! Jārūpējas par savu veselību! Īpaši tiem, kas dzimuši janvāra otrajā nedēļā. Jums šajā gadiņā jābūt īpaši piesardzīgiem gan veselības ziņā, gan citās dzīves jomās. Pašā gada sākumā varētu būt jāšķetina tādi jautājumi, kuru pirmsākumi meklējami jau pērnā gada laikā vai nogalē. Gads ik pa laikam var dāvāt tādu kā satraucošu sajūtu. Kādam var parādīties pastiprināta interese par astroloģiju. Citam būs nepieciešamība apgūt jaunāko tehnoloģiju noslēpumus, vēl cits apmeklēs deju nodarbības, bet kāds izdomās sevi pilnveidot sportā vai foto kursos.

Spēcīga būs planēta Urāns, kas arī varētu veicināt iepriekšminētās darbības jūsu dzīvē. Intuīcija strādās lieliski, psihologa dotības pilnveidosies. Intrigām un tenkām nebūs vietas jūsu dzīvē.

Lielisks gads jaunu kontaktu veidošanai. Jauni draugi, paziņas, kolēģi Pērtiķa gadā lieti noderēs! Variet veikt uzkrājumus, turpmākajos pāris gados tie lieti var noderēt!

Darba lietās un auto jautājumos svarīgs mēnesis var būt oktobris. Mīlestības tēmā, partnerībā labvēlīgs laiks būs gada pirmie divi mēneši, bet sarežģījumu laiks šajā sakarā varētu būt aprīlī un pēc Jāņiem. Tāpēc ar papardes ziedu plūkšanu tā prātīgi!

Kopumā šķiet, ka būs aktīvs, darbīgs un izdevies gadiņš, ja tikai paši būsiet gatavi pārmaiņām, atvērti jauniem izaicinājumiem un rūpēsieties par savu veselību!

....tas ir tavs laiks, kad tu to vari, un tāpēc- uz priekšu- dari!

.......

Ūdensvīrs

Ūdensvīri šogad var dzīvot bez bēdām! Ar šo ziņu prognozi arī varētu beigt, bet tad jūs jutīsieties nedaudz apdalīti...! Tāpēc, kā saviem dvēseles brāļiem un māsām, rakstīšu to, kas man šķiet būtiskākais uguns Pērtiķa gadā, un attiecināms uz jums. Sākšu ar to, ka lielu problēmu dzīvē nevajadzētu būt. Veselības ziņā būsiet visņiprākie. Par ārstu kabinetiem šogad aizmirstiet! Prieks, jautrība un optimisms būs jūsu labākais ibumetīns gada garumā!

Gads varētu sākties ar sen piemirstu draugu apciemošanu. Arī paši variet apzvanīt un aicināt pie sevis tos, kas sirdij tuvi. Var uzrasties arī bijušie mīļākie un partneri, kas aicinās jūs uz randiņu! Neatsakiet, pakavēties atmiņās nav nekāds grēks! Baudiet visu, ko šogad dzīve dāsni dāvās!
Darba lietās jaunas vēsmas, bet labā nozīmē tās varētu būt gaidāmas ap aprīli- jūniju, jūliju. Reformas jums pašiem nāks par labu!
Novembris, decembris būs labs laiks auto lietu jomā- beidzot tiksiet pie ilgi izlolotā spēkrata! Tad nu arī labas riepas un iemaņu atsvaidzināšana nenāks par ļaunu!
Arī darba sakarā šie mēneši var būt spraigi. Darba būs daudz! Intuīcija strādās nevainojami. Radošajiem Ūdensvīriem – radošs pacēlums. Finansu un īpašuma jautājumos uzplaukuma laiks gaidāms, sākot ar gada otro pusi, bet īpaši septembrī, oktobrī, kad Lielais labvēlis veidos pozitīvu planētu izkārtojumu attiecībā pret jums. Ap šo laiku variet plānot notāra apmeklējumu iepriekš minētajos jautājumos pirkt un pārdot, veikt jebkurus ar finansēm saistītus pasākumus.
Mīlas frontē arī varētu būt labs pārmaiņu laiks. It īpaši jauks var būt janvāris, februāra pirmā puse, bet tas jau arī ir jūsu laiks, kad enerģija sāks atjaunoties un iespēju laiks aktivizēsies. Arī gada otrā puse, oktobra mēnesis var izrādīties patīkams periods partnerattiecībās. Līdz ar ziedoņa iestāšanos- maijā sirds var pukstēt tā, ka vai traks! Vēderā taureņi virmos, ķeriet tos ciet!

Ar jaunākajiem ģimenes locekļiem maija mēnesī nestrīdieties, bet oktobrī atvasēm droši variet sniegt nopietnas pamācības un ieteikumus- audzināšanas metodes būs efektīvas.

Tas, kurš nav par sevi pārāk augstās domās, ir labāks, nekā viņš domā!

Johans Volfgangs Gēte

Zivis

Un visbeidzot, manas gara māsas un brāļi, ... prognoze jums! Pirmās dekādes Zivis var pamazām uzelpot- jūsu pārbaudījumu laiks lielos vilcienos ir beidzies. Tomēr, ja nejūtaties vēl īsti savā ādā, ir vērts aiziet pie astrologa, lai noskaidrotu: varbūt konkrēti jums vēl kāds svarīgs uzdevums risināms. Jūs, kas nesavtīgi dāvājiet, uzklausiet, dodiet labus, viedus padomus, arī reiz spējat „iztukšoties”. Tāpēc šajā gadā vairāk domājiet par enerģijas transformāciju, apmaiņu, savu resursu atjaunošanu! Vienreiz atļaujieties būt paši par sevi un domāt par sevi! Zinu, tas nav vienkārši, bet Visums to prasa!
Neuzņemiet straujus dzīves tempus, vēl ne. Īpaši prātīgi jādzīvo tām Zivīm, kas pasauli ieraudzījušas marta pirmajā pusē. Katrs no jums gada laikā var piedzīvot kādu grūtāku periodu, no kura droši gūstiet kādu mācību, izdariet secinājumus, bet kļūdas neatkārtojiet.
Veselība var pastreikot. Finansu sakarā īpaši saspringts vēl varētu būt laiks līdz septembrim, oktobrim. Tad pamazām satraukums zudīs un radīsies iespēja papildināt savus krājumus, rīkoties ar īpašumiem.
Jā, īpašuma lietas labāk atlikt uz to pašu septembri, oktobri. Darba sakarā var rasties virkne jautājumu un precizējumu, priekšniecība var paziņot par pārmaiņām, darba meklējumi var būt bez īpašiem rezultātiem no aprīļa līdz pat vasaras viducim, bet varbūt pat ilgāk. Kāds šajā periodā centīsies iegūt autovadītāja apliecību, cits atjaunot braukšanas prasmes, kas iegūtas jau iepriekšējos gados, bet kaut kādu iemeslu dēļ nav liktas lietā. Automobili gan šajā laikā labāk neiegādāties, bet nogaidīt līdz rudens pusei.
Toties par savu intuīciju būs grēks sūdzēties: viedi sapņi, apgaismība, atklāsme- tie jūs nepievils! Vajadzēs tikai ieklausīties. Marta otrajā pusē oma būs laba- jūs aplaimos ar mīlestību, uzmanību, dāvaniņām.
Jūnija pirmā puse attiecību jomā var ienest kādu vēsāku noti, bet saulītei pieņemoties spēkā , sirdis atkal kļūs karstākas: jūlijs būs labs mēnesis kopīgam ģimenes atvaļinājumam, tā teikt, attiecību stabilizēšanai.

...Pārmaiņas dzīvē bieži rada kāda jauna ideja.

Braiens Treisijs

Lai katru no mums atrod ĪSTĀ ideja!

Ar patiesu mīlestību un cieņu, laba vēlējumiem – Ilze.

p.s. akcija: atlaides konsultācijām vēl 8 dienas -57%

Raksta autore: sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs)

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 .
Vairāk informācijas: Astrocentrs lapā

     [+] [-]

, 2016-10-03 00:05, pirms 7 gadiem
Sveiki, es esmu Mrs Maureen Mārtiņš, personas aizdevums aizdevējs. Vai jums ir slikta parādu? Jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu, samaksāt rēķinus, mājas renovācija, vai arī, ja jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība. Mēs piedāvājam aizdevumus ar procentu likmi 2% līdz privātpersonām un uzņēmumiem saskaņā ar noteikumiem un nosacījumiem, ir saprotama.
sazinieties ar mums pa e-pastu:
(Maureenmartinsloanfirm@gmail.com)
MAUREENMARTNSLOANIRM
';