Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgai dienai 10. jūnijam

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šodien vērtīga diena, tāpēc nevajadzētu nodoties tikai atpūtai, citādi var palaist garam kaut ko patiesi svarīgu. Tikšanās un kontaktus labak plānot konstruktīvā gaisotnē, sevišķi ar tiem cilvēkiem, kas jums personīgi var būt noderīgi. Taču labi butu tikties arī ar tiem, kas jums vienkārsi simpatizē. Var veikt pirkumus, kuru mērķis ir papildināt savu garderobi vai izdaiļot māju. Šodien būs viegli panākt savstarpēju sapratni, tāpēc šis ir piemērots brīdis ģimenes pārrunām, apspriežot tuvākās nākotnes plānus.

Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem šodien laba diena materiālā jomā. Veiciet lielus, sen ieplānotus pirkumus, vēlams to darit rīta pusē. Veiksmīga diena, lai uzsāktu remontdarbus, iegādātos būvmateriālus, pirktu sadzives un citu tehniku. Neuzkuriniet citu cilvēku emocijas. Sekojiet tam, lai netērētu savu energiju maznozīmigās lietās. Taču turiet roku uz dzīves pulsa, lai nepalaistu garām jums izdevīgu notikumu pavērsienu. Šī diena ļaus novērtēt, vai pareizi ejat uz savu mērķi jeb kaut ko nepieciešams steidzami mainit, lai neko nenokavētu vai nenāktos piekāpties veiklāko sāncenšu un konkurentu priekšā.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šī diena var izrādīties viena no labākajām dienām šomēnes, taču iniciatīvai ir jānāk no jums. Mēģiniet visam pieiet radoši, centieties apkārtējiem sagādāt prieku, atrast kopāgas intereses ar citiem. Apdāviniet citus un negaidiet neko pretī. Dzīve pati jums atdaris. Ja jums ir bērni, veltiet šo dienu viņiem. Aizejiet kopā iepirkties, apmeklējiet interesantus pasākumus. Šai dienai ir bagāts potencials. Meklējiet jaunus darbibas virzienus vai modernizējiet vecos.

Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēži šodien nedrīkst atslābināties. Labāk šos dienu veltīt darbam, nevis atpūtai. Var parādīties interesanti jaunumi un priekšlikumi. Labs brīdis, lai ieņemtu jaunu darbības nišu, kas piedāvā lielu slodzi un arī augstus ienākumus. Labi darboties un atpūsties nelielā cilvēku kompānijā, kurā visi labi adaptējušies un var būt viens otram noderīgi. Palīgu šodien netrūks, ja vien jūs nepastāvēsiet uz savu vienīgo un pareizo viedokli.

Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām vajadzētu samazināt savu egoismu un izturēties vēlīgāk pret sava partnera vēlmēm. Labi veikt uzkrājumus, iegādāties nepieciešamās lietas, labiekārtot māju, domāt par komfortu un stabilitāti. Diena piemērota lieliem tēriņiem. Taču kontrolējiet sevi, esiet izvēlīgs un iegādājieties tikai tiešām vajadzīgas lietas. Dienas gaitā plāni var pēkšņi mainīties. No sarežģītas situācijas izkulsieties, pateicoties savai veiksmei vai palīdzībai no ārpuses.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām šī diena sola daudz patīkamu jaunumu, pārsteigumu, dāvanu un uzaicinājumu.
Pirmajā dienas pusē var doties iepirkties, labāk to darīt kopā ar draugu vai draudzeni- labs padoms noderēs.
Arī romantiskā ziņā laba diena. Ja jūs iepriekšējo dienu jaunumi pārāk nav skāruši, varat atlikt visus darbus un šo dienu pilnībā veltīt atpūtai un izklaidēm. Ja tomēr šodien jāstrādā, satraukumam nav pamata- arī darbā atmosfēra valdīs patīkama un konfortabla. Jūs pat nepamanīsiet, kā paskries laiks un padarīsiet daudz vērtīgu lietu.

Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svari šodien var sagaidīt kaut ko labu no tālienes. Ideāli būtu šādā dienā doties pārgājienā. Var savienot letišķās intereses ar romantiskajām. Ieteicams paplašināt savu paziņu loku un parūpēties par jaunu imidžu. Visas pārmaiņas, ko šobrīd veiksiet, nākotnē nesīs jums redzamu labumu.
Gan šī, gan rītdiena ir piemērotas visdažādākajām pārmaiņām visdažādākajās jomās. Nepalaidiet garām savas iespējas..

Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem mazāk jādomā par izklaidēm un vairāk par nākotni, karjeras jautājumiem un sasniegumiem. Laba diena korporatīviem pasākumiem, tikšanām ar biznesa partneriem, sanāksmēm un plānošanai. Gan šodiena, gan rītdiena ir piemērotas jautājuma izskatīšanai par darbavietas maiņu, pārcelšanos uz citu dzīvesvietu, svarīgai sarunai, kas var izmainīt jūsu nākotni. Neko būtisku neatlieciet uz vēlāku laiku. Pēc iespējas visu svarīgo izlemiet tagad. Šajās dienās atmosfēra būs piemērota attiecību uzlabošanai ar mīļoto cilvēku.


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Strēlniekiem veiksmīga diena- var sanākt interesanti pasākumi kopā ar draugiem. Neatsakieties no draugu uzaicinājumiem un piedāvājumiem. Jūs varat saņemt arī kādu vērtīgu padomu vai negaidītu, bet būtisku palīdzību.
Izmantojiet to, tas nesīs veiksmi. Tāpat izdosies arī visi darbi, kas tiks uzsākti šodien, bet neaizkavējieties pie acumirkļa sasniegumiem, jūsu šodienas veiksme prasa ieguldīt darbu.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem kritiska diena materiālā ziņā. Labāk neveiciet nekādus pirkumus, darījumus, kuros iesaistīti finansu līdzekļi. Arī personīgajās attiecībās emocijas būs ļoti izteiktas un spītība būs pāri visam. Mēģiniet savaldīties un neprasīt, lai citi dzīvo pēc jūsu noteikumiem. Ne vienmēr tas, kas ir labs un pareizs priekš jums, būs noderīgs arī citiem.
Estētisku baudu šodien jums sagādās kārtības ieviešana mājās.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Šī ir labākā mēneša diena Ūdensvīriem. Varat pieņemt pārdomātus lēmumus gan darba lietās, gan personīgajā dzīvē, izteikt piedāvājumus un iesaistīt partnerus. Veiksmīga diena mājas pārvērtībām, pirkumiem. Pagatvojiet kaut ko garšīgu, ieprieciniet mājiniekus. Vienkārši dzīves prieki un labdabīga atmosfēra netraucēs rasties jaunām idejām. Ja ļausiet notikumiem iet savu gaitu, varat saņemt diezgan interesantus pārsteigumus vai izdarīt kādu atklājumu attiecībā uz tiem, ko jau sen pazīstat.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Šodien Zivīm veiksmīga diena, un būtu muļķīgi palaist to vējā, veltot visu dienu atpūtai un izklaidēm. Apspriediet finanšu jautājumus, investējiet, slēdziet līgumus. Jums jābūt gatavam rūpēties par savām interesēm. Lemiet lietas bez piepūles un pretenzijām, dariet visu lēni, rūpīgi un pamatīgi. Pirmajā dienas pusē variet veikt jau sen ieplānotus lielākus pirkumus. Ja pēdējā laikā esat pārpūlējies, šodien tas var likt par sevi manīt. Tāpēc vēlams atstāt laiku arī atpūtai.

KV.lv dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls