Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 8. janvāris – Gatis un Ivanda

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Gatis un Ivanda. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Šodien vārda dienu svin Gatis un Ivanda.

Gatis

Ar lielām darba spējām apveltīts, taču reizēm paslinks un vairāk runā, nekā dara. Viņa dzīve ir kā kalni un lejas, kur netrūkst ne balto, ne melno strīpu. Gatim ir laba gaume, taču viņš ir izvēlīgs. Jaunībā viņam patīk pārmaiņas itin visās dzīves jomās, vai tas būtu darbs, mājokļa iekārtojums vai mīļotā sieviete.
Gatis ir gudrs, līdzsvarots un sabiedrībā mīlēts. Piemīt arī līdera spējas.

Gatim likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešami vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Ivanda

Ļoti patīk vīriešiem, tāpēc, ja vēlas, var iekarot jebkura stiprā dzimuma pārstāvja labvēlību. Līdz ar to nepazīst vientulību . Ivanda ir kaislīga būtne, kas mīl dzīvi, izklaides un naksnīgus piedzīvojumus. Viņai patīk mīlēt un būt mīlētai. Var pieķerties cilvēkam uz mūžu. Ir privātīpašnieciska.
Ivanda vēlas un prot plānot savu dzīvi. Ir izteikta līdere ar augstām darba spējām.

Ivandai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.