Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 7. aprīlis – Zina, Zinaīda, Helmuts

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Helmuts, Zina, Zinaīda. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Helmuts

Helmuts ir cilvēks ar ideālistiskām nosliecēm. Ātri iemīlas, pierod un pieķeras. Visā mēģina saskatīt kaut kādu savu "etalonu". Taču tas nenozīmē, ka viņam ir paaugstināts un nepamatots prasīgums pret apkārtējiem. Viņš no sirds uzskata, ka tad, ja pilnība eksistē, tad visiem arī noteikti uz to jātiecas. Un pārliecināt par pretējo viņu nemaz nav iespējams. Taču Helmuts ir labs draugs, rūpīgs vīrs un gādīgs tēvs, kurš nekad nepametīs savējos nelaimē.

Helmutam likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Zina

Zina ir mazliet augstprātīga, lepna, taču gudra un prot sevi parādīt, kā arī efektīvi pasniegt. Viņa ir ļoti kaislīga un šarmanta būtne, tāpēc nekad neizjūt uzmanības trūkumu ne no sieviešu, ne vīriešu puses. Vēlas daudz sasniegt un visur būt pirmā. Ciena spēku un neiebilst nedaudz paklačoties. Ir jautra, dzīvespriecīga un apveltīta ar veselīgu humoru. Augstu vērtē kvalitāti visās lietās un darbos. Arī pati ir brīnišķīgs darbinieks ar izteiktu līdera talantu.

Zinai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.

Zinaīda

Gaišuma un jautrības pilns vārds, kas apvelta savu īpašnieku ar milzu spēku un izturību. Dzīves okeānā Zinaīda jūtas kā zivs ūdenī. Viņa ir izlēmīga, apņēmības pilna un reizēm pat pārgalvīga. Nevienam nevēl ļaunu, nevienu neaprunā un nenīst, taču neko nedara pret savām interesēm un pārliecību. Zinaīda nav spējīga uz nelietīgu rīcību, un, ja arī kādreiz pastrīdas, tad par nenozīmīgām lietām, turklāt viņas dusmas ļoti ātri noplok. Viņa ir kā adatains kaktuss, kas var iedzelt, taču var arī pielipt kā dadzis, un tad no viņas labvēlības grūti tikt vaļā.

Zinaīdai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.