Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Video: #22 "Joga ar Baibu Kranāti" – ATVER SIRDI

Redakcija
Redakcija
No portāla arhīviem. 2015. gads

Sākot 2015. gadu, katru nedēļu Epadomi.lv videorubrikā "Joga ar Baibu Kranāti" jogas speciāliste, pasniedzēja, gaismas jogas autore Baiba Kranāte aicināja uz teorētisku un praktisku jogas nodarbību.

Rokas -sirds pagarinājums...Atvērt sirdi ir ne tikai tēlains, bet burtisks teiciens, ja noskatīsies šo. Un protams -arī pildīsi. Pievieno savai praksei: šis ir laiks, kas arvien vairāk atgādinās, ka tu pats esi visa radītājs, kas visu būvē ap savas galaktikas centru -sirdi: un arī tā nav poētiska, bet burtiska patiesība. Vingrinājums ne tikai krūšukurvim, bet iegurnim, augšstilbiem, mugurkaulam...Jo nonākot galaktikas centrā - viss pārējais ap to sakārtojas.: tā Baiba Kranāte, turpinot videorubriku "Joga ar Baibu Kranāti". Divdesmit otrā tēma ATVER SIRDI.


Visas 22 tēmas noskatāmas ŠEIT
Vērtējums: