Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Video: #1 "Joga ar Baibu Kranāti". DUALITĀTE

Redakcija
Redakcija
No Epadomi arhīviem. 2015. gads. Sākot 2015. gadu, katru nedēļu Epadomi.lv videorubrikā "Joga ar Baibu Kranāti" jogas speciāliste, pasniedzēja, gaismas jogas autore Baiba Kranāte aicināja uz teorētisku un praktisku jogas nodarbību. Katru nedēļu jauna tēma, bet viss kopā tikai un vienīgi - Tava ķemeņa un dvēseles labsajūtai. Pirmā tēma - DUALITĀTE.

Baiba Kranāte: Dualitāte – viens no galvenajiem principiem dzīvei uz Zemes –var kļūt par lielisku sabiedroto jaunajā realitātē jeb piecdimensionālajā Zemē. Personīgi es izvairītos paziņot, ka mēs izejam no dualitātes: dažas mācības uzsver to, kā galveno mērķi paziņojot dzīvi ārpus dualitātes. Jā, mēs iegūstam apjausmu, ka esam pacēlušies virs nosodījuma un dalījuma „labais/ sliktais”, esam pārliecinājušies, ka viss ir Viens. Tātad šķietami ejam virs pretnostatījuma. Taču Viens sastāv no Daudziem. Jaunajā realitātē duālisma princips iegūst jaunu un plašāku nozīmi, kas palīdz orientēties un labāk saprast pašam sevi ( kas arī ir šī milzīgā apziņas lēciena iemesls, iespēja un mērķis vienlaicīgi). Pateicoties dualitātes principam mūsu fiziskais ķermenis pārliecinās, ka tajā iemājojis gars, savukārt mūsu būtības smalkā daļa iepazīst, izsaka sevi caur taustāmo realitāti ( fizisko ķermeni) un priecājas par iespēju veidot blīvo pasauli. Dualitātes apzināšanās palīdzēs mums virzīties tālāk…Tur, kur patiešām viss ir viens, kas sastāv no krāsainiem, unikāliem, ļoti dažādiem un nepieciešamiem DAUDZIEM.

Visas 22 tēmas noskatāmas ŠEIT

Vairāk par Baibu Kranāti, nodarbībām un jaunās realitātes principiem baibalifeart.com
Vērtējums: +4