Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 11. jūnijs – Ingus, Mairis, Vidvuds

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Ingus, Mairis, Vidvuds. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Ingus

Ingus ir iekšēji noturīgs, spēcīgs un labsirdīgs cilvēks, kas apveltīts ar analītisku prātu un labprāt veido pats savu pasaules redzējumu. Viņš neskrien pakaļ baram, neietekmējas no svešiem spriedumiem un nepiekrīt vairākumam, ja tas nesaskan ar viņa uzskatiem un pārliecību. Viņam piemīt veselais saprāts, spēja izanalizēt lietas būtību un tiekšanās pēc zināšanām. Dzīvē tiecas ne tikai pēc materiālās labklājības, bet arī garīga un fiziska komforta. Mēdz būt neiecietīgs.

Ingus likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Mairis

Mairis ir rūpīgs, mazliet kautrīgs, jūtīgs, labsirdīgs un miermīlīgs cilvēks, kurā mīt ir arī sava daļiņa egoisma un patmīlības. Viņš ir pietiekami drosmīgs, lai stātos pretī grūtībām un dzīves pārbaudījumiem, kā arī pietiekami dedzīgs, lai iedvesmotu citus. Uz daudzām lietām dzīvē raugās no praktiskā viedokļa, taču labprāt izbauda arī romantiskus mirkļus. Ir estēts, skaistuma un harmonijas cienītājs. Labprāt izrāda rūpes par tiem, kurus mīl.

Mairim likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Vidvuds

Vidvuds ir neatlaidīgs, enerģisks, komunikabls un draudzīgs cilvēks, kam piemīt veselīgs humors, izdoma un asprātība, kā arī talants iedvesmot citus. Ja ar kaut ko aizraujas, tad dara to no visas sirds un pa īstam. Nepiekāpjas grūtību priekšā, taču zaudēt Vidvudam nepatīk. Ir orientēts uz ģimeni un vienmēr gatavs sniegt palīdzīgu roku. Mīl dzīvi un izjūt ciešu saikni ar dabu. Mēdz kalt utopiskus plānus.

Vidvudam likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedagoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīgs, kritisks un saspringts, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.