Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Astroloģiskā prognoze 2014. gada februārim kopumā un katrai zīmei atsevišķi

Redakcija
Redakcija

Februāra Saulē ir kas īpašs! Tā modina, iedvesmo, dāvā dzīvesprieku! Rīti arī jau daudz gaišāki. Laika vecis mūs sāk apžēlot, pamazām dāvājot pa kādai stundiņai dienas gaismas . Stiprais sals arī rimies. Gaiss pamazām sāks smaržot pēc pavasara.

Ko tad sola planētu stāvoklis gada īsākajā mēnesī? Saule, kā jau parasti šajā mēnesī, atrodas Ūdensvīra valdījumā. Šīs zīmes enerģētika ir labvēlīga astrologa apmeklējumiem un astroloģijas apgūšanai, jaunu ideju ģenerēšanai, skaistumkopšanas procedūru veikšanai, deju kursu apmeklēšanai – ritma izjūtas atīstīšanai, politiskām darbībām, sportiskām aktivitātēm.

Šoreiz tā vientulīgi, bez citu planētu pavadības „slīdēs” līdz pat Zivīm, kur to sagaidīs Merkūrs, kas sākot no 6. februāra būs pamanījies atkal izveidot cilpu-atradīsies retrogrādā kustībā līdz pat 28. februārim. Tas nozīmē, ka februāris nav īsti piemērots jauniem, svarīgiem aizsākumiem, kaut gan- viedokļi par šo tēmu mēdz būt dažādi. Kādam tieši retrogrādā planētas kustība var būt īsti piemērota jaunam startam. Labāk gan „ paķidāt” jau esošos jautājumus, „ sakārtot” savas domas, tā teikt- pārdomāt dzīvi.

Var uzrasties veci draugi un paziņas. Biežāk var būt situācijas, kurās kāda darbība jātakārto vairākkārtīgi. Būsim nedaudz aizmāršīgāki. Datori un citas sadzīves ierīces var nedaudz „paniķoties”. Svarīgos pirkumus atlieciet uz nākošo mēnesi, kaut gan arī martā situācija jaunu aizsākumu sakarā būs stipri līdzīga. Venēra, mīlestības planēta vēl tādā kā aukstā pozīcijā- Mežāža valdījumā. Šomēnes vēl būsim atturīgi, rezervēti –nebārstīsimies ar mīļvārdiņiem un maiguma izpausmes uzskatīsim par liekām. Nākošmēness - tad gan „ slūžas vaļā”!
Plutona un Venēras savienojums Mežāzī šī mēneša sākumā labvēlīgs imidža, tēla maiņai- drosmīgām pārvērtībām labs laiks! Par cik februāris ir karnevālu laiks, tad arī šajos pasākumos iespējams paust vistrakākās idejas.

Marss Svaros „samazina ātrumu”, lai marta sākumā uzsāktu savu atpakaļgaitu pa šo zīmi. Tas nozīmē, ka kaut kādu procesu realizācija nebūs iespējama tūlīt un tagad. Vēl ir laiks. Risinājums jāgaida siltākajā pavasara daļā. Jupīters joprojām „cilpo” pa Vēža zīmi- kam ir no kā, var veidot uzkrājumus. Vēzītim patīk visu vilkt savā alā...
Saturns arī pievienosies Marsa retrogrādajai kustībai marta mēnesī, bet pašlaik Skorpiona trešajā dekādē tas vēl ir direkts, bet „ kustās” jau stipri lēnāk . Urāns vēl Auna 1. dekādē, bet Neptūns joprojām savā teritorijā- Zivīs , tikai „iepeldējis” atkal nedaudz dziļāk, nostiprinot savas pozīcijas šajā zīmē.

Aptumsumu šajā mēnesī nav. Varam sākt domāt par mēness fāžu ievērošanu kāda ziemas mēnešos uzkrātā kg. sakarā.

Mēness kalendārs 2014. gada februārim | Tava...

Atslodzes dienas 2014. gadam pēc mēness...

Norādīajos linkos saņemsiet precīzu informāciju par to, kā pareizi lietot mēness dienu kalendāru un ievērot atslodzes dienas visa 2014. gada laikā.

Bet, nu- par to, kāds solās būt februāris katram no divpadsmit zodiakālā Dieva bērniem.

Auns.

Viss, kas notiek, notiek uz labu!

Par mierīgu šo mēnesi jau nu nosaukt nevarētu! Rikšiem , bērīt, jeb rikšiem , Auni! Hmm..bet tas jau labi, jo kustība, virzība, darbība taču ir jūsu stihija. Kā saka, kas kustās, tas ir dzīvs! Ideju, kā viemēr, netrūks. Vienīgi to realizācija var atņemt vairāk enerģijas kā parasti. Visam būs jāpieliek lielākas pūles. Vairāk uzmanības veltīsies savām atvasēm. Dažs no jums domās, ko un kā varētu mainīt darba sakarā. Tomēr realizēt šīs idejas vēl nesteidzieties! Nogaidiet, vērojiet situāciju. Gan jau pienāks arī īstais brīdis jūsu iznācienam. Finansiālajā ziņā vēl nedaudz jāiespringst. Tas var radīt satraukumu, nervozitāti. Vēl nedaudz pacietības, gan drīz visas problēmas pašas atrisināsies. Mīlestības laukā arī šādas tādas nebūšanas, bet arī tās drīz izgaisīs tālēs zilajās.

Vērsis.

Pastāvēs, kas mainīsies!

Lai arī kopējā aina paredz aktīvu dzīves periodu,
Februāris jūs lutinās. Vienīgi trešās dekādes Vērsīšiem vēl var būt jāsastopas ar kaut kādiem pārbaudījumiem, saspīlētām situācijām. Pārējie var dzīvot ar pilnu krūti-baudīt mīlestības, attiecību saldo garšu. Finansiāli stabils laiks, un , kā saka Mārtiņš Rītiņš: „ Kas gan var būt labāks par šo!”? Dažs labs no jums pat uzdrīkstēsies savā dzīvē kaut ko nopietni pamainīt, uzlabot. Jā, tieši jūs variet būt gatvi imidža maiņai, pārvērtībām. Esiet drosmīgi un nebaidieties februārī paeksperimentēt ar sevi un savu tuvāko apkārtni! Variet satikties ar kādu senu paziņu, draugu, pagremdēties kopīgās atmiņās. Var gadīties arī pa kādai „asākai” situācijai.Tā teikt, adrenalīna „uzsišanai”.

Dvīņi.

Interešu kopība rada draugus!

Saulīte jūsu- gaisa stihijā, sola jums labvēlīgu periodu, izdošanos un iekšējo harmoniju. Daudz domu un pārdomu. Galvā neliels „ņudzeklis”. Nemēģiniet visu uzreiz atrisināt, saprast un izskaidrot. Ļaujiet paiet laikam, tad paši būsiet ieguvēji. Darbs ies no rokas. Iespējamas labvēlīgas pārmaiņas darba sakarā, bet pagaidām jūs tikai par to nedaudz nojaušiet.
Variet paši apzināti gatavot šo pārmaiņu realizāciju, bet „ hop” vēl nesakiet. Risinājumam vajadzētu nākt pašam , nedaudz vēlāk – pavasarī, vasarā. Finansiāla stabilitāte . Attiecību jomā viss izskatās mierīgi. Labs laiks kādam klases biedru salidojumam, senu, labu draugu apmeklējumam. Kāds negaidīts zvans, vai ziņa jūs var patiesi iepriecināt.

Vēzis.

Nauda laimi nenes!

Mēneša enerģētika diezgan saspringta. Daudz jāpaspēj. Darbs, mājas, sabiedriskās aktivitātes. Kaut kam jādod prioritāte! Visu vienlīdz labi jau nepadarīsi! Darba lietās briest reformas, bet izskatās, ka uz labu. Daudz sasāpējušu problēmu var radīt spriedzi , uztraukumu. Sakārtojiet savas domas, „parevidējiet”satraukto prātu, nomierinieties- viss atrisināsies.
Attiecības sašķobījušās ? Vēlaties kaut ko mainīt partnerības sakarā? Uzrodas bijušie pielūdzēji vai aktualizējas reiz bijušas problēmas? Nu, jā, tas viss var būt. Kā nekā Venēra tieši opozīcijā Vēzim. Bet varbūt ir vērts kaut ko globāli mainīt, no kaut kā atteikties vai kaut ko iemantot attiecību jomā?
Finansiāli stabils laiks, iespējami lielāki finansiāli darījumi, laba peļņa. Aktuāls jautājums par auto iegādi. Šajā sakarā labāk jau paciesties līdz pavasarim, vasarai. Saudzējiet veselību!
Lauva.

Lai ir grūti, vajaga spēt-stipram būt-uzvarēt!

Lai arī kopējā mēneša enerģētika var būt diezgna spraiga, lielu problēmu pie apvāršņa nemana. Ja nu vienīgi trešās dekādes Lauvām var nākties parisināt kādu sasāpējušu vai tikko radušos problēmu. Sargiet savas sirsniņas- nepārpūlieties! Vēlme visu darīt ideāli var novest pie enerģijas izsīkuma, paguruma . Pārgurušiem arī vīrusi ķeras klāt ātrāk. Labāk padomājiet par to, kā sevi palutināt. Īstais laiks varētu būt imidža maiņai, kosmetologa, friziera, solārija apmeklējumam. Kā vienmēr, arī šomēnes radošās domas lidojums būs augstumos. Ideju un iniciatīvas netrūks. Tomēr lielos projektos pagaidām neiesaistieties, labāk tā mierīgi peldiet jau zināmos ūdeņos.
Attiecību jautājumus gan risiniet jau tagad, svarīgas sarunas šajā sakarā neatlieciet uz nākamo mēnesi. Vairāk laika veltiet savām atvasēm.

Jaunava.

Iedvesma ir viešņa, kas nemīl apciemot slinkos.

Beidzot var būt pienācis laiks labām, pozitīvām pārmaiņām arī jūsu dzīvē. Mīlestības laukā, attiecībās, laulības sakarā patīkami notikumi. Finansiāli labi risinājumi, ienākumi būs. Nebaidieties no pārmaiņām- jums tās ir labvēlīgas. Mainiet sevi, savu vidi, savas nodarbošanās! Labi domāsies, analizēsies, rakstīsies! Veltiet laiku kāda jauna gara darba tapšanai, radošai darbībai. Var sanākt ievērības cienīgs rezultāts, kas priecēs pašus un apkārtējos. Domas, pārdomas, „ revīzija” galvās, bet varbūt arī praktiskajā dzīvē? Dažreiz lietu kārtība palīdz sakārtot arī iekšējo pasauli! Pavsarim tuvojoties jāparevidē plaukti, skapji, pagrabi- atbrīvojaties no visa liekā! Darba lietās kādam var būt arī jaunas ieceres, piedāvājumi un iespējas.

Svari.

Mīlēt - nozīmē atrast cita laimē sevis paša laimi.

Laika vaļoties arī šomēness nebūs. Slodze būs liela. Pašam var likties, ka tas ir nebeidzamu darbu rats no kura grūti izlēkt. Bet vai vajaga? Rosība atmaksāsies-tikai ar laiku. Uzreiz jūtamu rezultātu var nebūt. Ja nu gadās kāds atelpas brīdis šomēnes, atvēliet laiku savu ideju, pārdomu pierakstīšanai, kāda sena drauga apmeklējumam. Var atkārtoties jau bijušas situācijas, sarunas. Jau reiz sasāpējušas tēmas atkal var kļūt aktuālas. Iekšējās harmonijas meklējumi turpināsies. Attiecību frontē vēl ne tik labi risinājumi. Bet, ai, kā to jūs vēlētos! Nedaudz pacietības- martā arī jūsu sirds var sākt pukstēt daudz straujāk!
Kopējais mēneša fons tīkams. Paši sevi palutiniet ar ko patīkamu- skaistumkopšanas procedūrām, teātra vai koncerta apmeklējumu, romantiskām vakariņām.

Skorpions.

Grūtības piešķir lietām vērtību.

Kopumā saspringts laiks, tomēr viss, ko darīsiet, kam ķersieties klāt , ies no rokas. Vislielākie pārbaudījumi trešās dekādes Skorpioniem. Labs laiks savas dzīves „ sakārtošanai”, atmiņu lādes pašķirstīšanai, ideju apkopošanai, gara darbu rakstīšanai. Tikai pārāk „ nespīdziniet” sevi un savus tuvākos! Esiet saudzīgi! Finansiāli jums labvēlīgs laiks. Uzmundriniet sevi veicot ārējā tēla pārvērtības – mainiet imidžu, gatavojaties savam pavasara „ iznācienam”! Attiecību jomā šomēnes vēl mierīgs laiks, bet martā jau varētu būt kāds sakāpinātāks periods šajā sakarā. Ja ar partneri ir kas runājams, dariet to tagad un tūlīt, neatlieciet uz nākošo mēnesi. Darba lietās viss pa vecam, bet var briest arī lielākas pārmaiņas.

Strēlnieks.

Veselā miesā-vesels gars!

Viss normas robežās, es pat teiktu- labs periods. Tikai tāda kā revīzija prātos, galvās, tuvākajā apkaimē. Labs laiks , lai veiktu sagatavošanās darbus, bet realizāciju var atlikt līdz pavasarim.
Iesākto gan varētu veiksmīgi pabeigt. Vairāk laika var prasīt bērni, vecie draugi, bijušie paziņas. Jūsu idejas ir vienkārši lieliskas! Iedvesmojiet apkārtējos ar savu piemēru un uzmundriniet citus- tas ir jūsu patiesais uzdevums un talants.
Jums šomēnes var būt tāda kā svētku sajūta- tas Olimpisko spēļu sakarā. Arī paši droši baudiet ziemas dāvātās iespējas – sportojiet, ņemiet līdzi draugus, uzrīkojiet kādu ziemas pikniku.
Arī jums labs laiks padomāt par sava imidža maiņu-pārvērtībām. Tās iedvesmos!

Mežāzis.

Dots devējam atdodas!

Kā vienmēr, darba daudz. Tomēr cerētā rezultāta var nebūt. Vajadzētu kaut ko mainīt darba sakarā? Nu ne uzreiz un tūlīt, bet gatavoties šim pasākumam var jau gan morāli, gan veikt kaut kādas praktiskas iestrādes. Reālas pārmaiņas darba sakarā variet realizēt gada otrajā pusē.
Attiecību sakarā , mīlestībā vairāk patīkamu brīžu un emociju. Kā saka- paši būsiet mīļāki-vairāk mīlestības saņemsiet! Nebaidieties paust to, ko jūtiet- tagad ir īstais laiks uzrunāt kādu, kurš nesen kā „ sirdī iekritis”. Arī tie, kam jau laulības ostā vairāki gadu desmiti pavadīti, labs laiks atjaunot „ mīlestības emociju lādi”. Finansu jomā vēl tā, ne pārāk viegli, bet- ja darbs ir, satraukumam nav pamata. Veselība var uzlaboties, bet vērību šajā sakarā nazaudējiet!

Ūdensvīrs.

Draudzība divkāršo priekus un par pusi samazina bēdas.

Gaviļniekiem, gaviļnieku prognoze! Februāris ir jūsu mēnesis. Pēc šūpļa svētkiem enerģija atjaunosies, spēka būs gana. Vienīgi trešās dekādes Ūdensvīriem var būt nedaudz sarežģītāks periods. Varbūt vairāk laika jāvelta sev, savai veselībai, pašsajūtas uzlabošanai? Darbā viss vislabākajā kārtībā, iespējams , ka tiksiet labi novērtēts ar paaugstinājumu amatā vai prēmijas piešķiršanu. Palutiniet sevi- apmeklējiet skaistumkopšanas speciālistus. Izsildieties pirtiņā, ļaujaties kādai eksotiskai masāžai. Sen jau esiet to pelnījuši! Tie, kam dzimšanas dienas vēl tikai priekšā – droši uzrīkojiet savim sveicējiem neaizmirstamu ballīti! Draugi jūsu dzīvē spēlē pat lielāku lomu nekā radi. Neaizmirsties arī senas paziņas, bijušos draugus! Jūsu kompānija visiem sagādā prieku!

Zivis.

Dvēsele atceras bijušo, redz esošo un paredz nākotni.

Romantisks noskaņojums Zivis pavadīs visa mēneša garumā. Februāris ir ziemas bērnu mēnesis, bet jūs tādi esiet! Baudiet saulainās dienas, kas signalizē par pavasara un jūsu valdījuma laika tuvumu. Variet ļauties sevis pārvērtībām. Tas vairos dzīvesprieku un iepriecinās apkārtējos. Radošais gars arī jūs nepametīs. Neļaujieties slinkumam, darbojieties, kustietiniet gan prātu, gan miesu! Tikai nepārslogojiet sevi, jo mēnesi līdz dzimšanas dienai cilvēka enerģijas krājumi samazinās. Finansiāli labs laiks. Iespējams, jārisina jautājumi, kas saistīti ar jūsu īpašuma lietām, finansēm, maksājumiem. Katrā ziņā, mēnesis jums ir labvēlīgs. Droši variet ļauties apcerīgu domu pierakstīšanai, kāda rakstiska gara darba tapšanai, pabeigšanai.
Labs laiks, lai tiktos ar veciem draugiem, senām paziņām. Visu mēnesi jūs var pavadīt dežavu sajūta. Tā liks aizdomāties, pafilozofēt par dzīvi kā tādu.

Prognozi sagatavojusi "Astrocentrs" profesionāla astroloģe Ilze Reiha. Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839
vai rakstiet astrocentrs@inbox.lv,
Skype:ilzereiha

Konsultācijas iespējams saņemt arī caur Skype.