Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Fen šui pagraba telpās

Redakcija
Redakcija

Ko tik neglabā cilvēki savos pagrabos! Sākot no divriteņiem un konserviem līdz pat vecām, salauztām grabažām, kuras jau sen būtu vajadzējis izmest laukā. Bet visu pārējo, kas vērtīgs, sakārtot uz uzglabāt tīrībā un kārtībā. Jo pagraba telpas simbolizē mājas un tās iemītnieku "zemapziņu".

Ar nevajadzīgām mantām piekrāmēts pagrabs mājas iedzīvotājos izraisa neapmierinātības sajūtu. Tas tāpēc, ka tur, lejā (vai arī bēniņos, kur bieži vien valda tāds pats haoss) "guļ" viss nenoskaidrotais un nepaveiktais. Pat ja jūsu dzīvoklis ir lieliskā kārtībā, uzkopts un izskaistināts, ja pagrabā atrodas krāmi, mājā valdīs pastāvīgs nemiers

Svarīgākais fen-šui nosacījums šajā gadījumā ir- atbrīvot pagrabu no mantām, iztīrīt to, un visu lieko, salauzto un sen nelietoto izmest laukā. Tad sakārtosies arī jūsu dzīve. Pagrabs, kas tiek uzturēts kārtībā, ģimenes iek;sienē veicina strīdu atrisināšanos un komunikācijas blokāžu noņemšanu.

Zināšanai:

1. Pagrabs un bēniņi pieskaitāmi pie mājas "melnajiem caurumiem". Šeit atrodas visļaunākie enerģētiskie apkopojumi. Tāpēc parūpējieties par to, lai šīs telpas būtu labi apgaismotas.

2. Sekojiet tam, lai pagrabā netiktu uzkrātas salauztas vai nevajadzīgas mantas.

3. Mitros pagrabos piekariet bambusa gaisa zvaniņus; tie lieliski regulēs gaisa mitrumu (koka zvaniņi uzsūc mitrumu sevī).

4. Sekojiet tam, lai pazemes zona būtu uzturēta tīrībā un kārtībā.

5. Pagrabus un bēniņus rūpīgi jāvēdina, lai gaiss tajos nesastāvētos.