Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:257, Did:0, useCase: 3


Darbu sākusi jaunuzceltā Latvijas zīmola „Wellton” ķēdes viesnīca - Wellton Hotel Rīga

Redakcija
Redakcija

No 2015. gada jūnija SIA „Mogotel” piederošajam „Wellton” zīmola viesnīcu tīklam pievienojusies vēl viena - jaunuzceltā četru zvaigžņu viesnīca pašā Rīgas centrā, Vecrīgā, Vaļņu ielā 49. Šīs viesnīcas tapšanā tika ieguldīti 12 miljoni eiro, tā uzbūvēta un iekārtota 2 gadu laikā, kļūstot par septīto Latvijas uzņēmuma, SIA „Mogotel”, viesnīcu mūsu valstī.

Rīgas viesiem „Wellton Hotel Rīga” būs interesanta ar tās ļoti izdevīgo atrašanās vietu - Vecrīgas austrumu stūris, divu minūšu gājienā no Rīgas starptautiskās autoostas un dzelzceļa stacijas, kas ir ļoti tuvu arī jebkurai Vecrīgas izklaides vietai. Viesnīcā ir 174 moderni, klasiska stila numuriņi ar īpaši labu skaņas izolāciju, aprīkoti ar bezmaksas Wi-Fi, gaisa kondicionētāju, gludināšanas aprīkojumu, tējas un kafijas pagatavošanas ierīcēm, ērtām gultām, darba zonu un vannas istabu. Viesnīcas „Wellton Hotel Rīga” elegantais iekštelpu dizains radīts, iedvesmojoties no mākslinieka Jura Dimitera gleznām, kuras rotā arī katra numuriņa interjeru.



Kā īpašs akcents jāmin viesnīcas restorāns „Allumette”, kas iekārtots franču provinces stilā, piedāvājot franču virtuves ēdienus, par kuru pagatavošanu rūpējas šefpavārs Reinis Černajevs. „Wellton Hotel Rīga” piedāvā džentelmeņiem izmantot arī īpašo cigāru istabu, kurā risināt neformālas sarunas.

No 2015. gada jūlija beigām viesnīcā sāks darboties moderns divu līmeņu SPA komplekss „Wellton SPA Oasis”, kur viesiem būs pieejamas dažāda veida relaksējošas masāžas speciāli sagatavotos masāžas kabinetos, sejas un ķermeņa procedūras skaistumkopšanas salonā, kā arī baseins, burbuļvanna, somu un turku pirts.

Lai gan viesnīca, ņemot vērā lielo viesu pieprasījumu, savu darbību sākusi 2015. gada jūnijā, tās oficiālā atklāšana ieplānota šā gada augustā.